Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 fölött csak a selejtes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 fölött csak a selejtes, zűrös emberek maradnak egyedül?

Figyelt kérdés
Az ismeretségi körömben, a munkahelyemen 30 év fölött vagy ahhoz közeledve, férfiak és nők egyaránt párkapcsolatban, házasságban élnek. A kérdésem provokatívnak tűnhet, holott nem annak szánom. Valóban ilyen reménytelen lenne a helyzet vagy nekem kellene jobban nyitnom új emberek, ismeretsegek felé? Vagy más is ugyanezt tapasztalja?

2022. jan. 19. 21:29
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
43%
Nem releváns az egyedüllét az egyén szexpiaci minőségének meghatározásakor. Valakik tudnak kivel házasodni/kapcsolatosdit játszani és élnek is a lehetőséggel valakik meg nem tudnak mert nem kapósak. Akik igen kapósak azok meg azért nem házasodnak/nincsenek párkapcsolatban mert akkor nem tudnának korlátok nélkül orrba szájba szexelni (legalábbis nem venné jól ki magát), sokan meg úgy házasodnak/kapcsolatosdiznak hogy azonnal összeállnak azzal aki végre valahára szépen nézet rájuk mert tudják hogy ez nem lesz gyakori eset...
2022. jan. 19. 22:00
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán van összefüggés. Teljesen normális ismerőseim vannak, akik huszonévesen kapcsolatban volta, aztán olyan 30 körülre kidobták őket. És egy jó ideig egyedül maradtak.

Közben, rengeteg kattos, elviselhetetlen ismerősöm él rossz kapcsolatban.

És egyiket sem mondom általánosnak, de mostanában pont 30 évesen pont elég fura helyzeteket látok a környezetemben, de lehet, hogy más mást tapasztal. Én is egy negatív kapcsolatból jöttem ki. A másik fél tényleg selejt lett a nagy kiélésével, én meg találtam egy szinte tökéletes csajt, aki nagyon nem selejtes.

2022. jan. 19. 22:21
 13/31 anonim ***** válasza:
84%
Azért ezt így kijelenteni nagy ostobaság. Korlátoznám arra, hogy akinek egy komoly kapcsolata sem volt, azzal valami gáz van. Tudod, a kapcsolatok végetérnek. Még a házasságok fele is. És a harmincas életkorban is.
2022. jan. 19. 22:44
 14/31 anonim ***** válasza:
53%
A válaszolók megint elvitték incel irányba a kérdést. Szerintem nem arra vonatkozott, hogy valakinek még sosem volt kapcsolata. Én pl úgy válaszoltam erre a kérdésre, hogy 16 éves koromtól kezdve kis megszakításokkal állandóan kapcsolatban voltam. Most 35 körül épp nincs senkim, közel fél éve, tehát még nem élek házasságban. De együttéltem már több párommal is.
2022. jan. 19. 22:46
 15/31 anonim ***** válasza:
73%
#14: Úgy értettem, hogy komoly kapcsolata nem volt. Eszembe sem jutott semmilyen "incel téma", csak arra gondoltam, aki 30+ éves korára egyszer sem volt képes tartós kapcsolatot kialakítani, azzal gond van. Nem úgy értem, hogy senkije nem volt, hanem csak rövid kapcsolatai.
2022. jan. 19. 23:04
 16/31 anonim ***** válasza:
53%
Olyat ismerek, akinek tinedzserkorától volt egy hosszabb kapcsolata (8 év), ez tartott huszonévei közepéig. Ennek is már 9 éve, azóta csak rövid kapcsolatok, amiket párkapcsolatnak nemigen nevezhetünk. 34 évesen ez nem valami sok.
2022. jan. 19. 23:15
 17/31 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem a kettőnek semmi köze egymáshoz.
2022. jan. 20. 00:08
 18/31 anonim ***** válasza:
41%

Haverjaim egytől egyig mind a mai napig extrém népszerűek a legszebb lányok/nők között (lassan 40 évesek leszünk). Mindegyiknek simán 100-200 fölött van már a számláló. Őket selejtes/zűrös embereknek tartod?

30 fölött (inkább 14-et kéne írni) maximum a rondák maradnak egyedül, akik magukhoz képest jobbat akarnak. Mint pl. én is.

2022. jan. 20. 00:16
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Azoknak van kapcsolatuk, akik találnak olyat, aki elviseli őket, és akiket ők is el tudnak viselni, külsőleg-belsőleg. Ha minden kapcsolatban lévő ember hibátlan ember lenne, és ez lenne a belépő a kapcsolathoz, helyes lenne az állítás. De nem így van.
2022. jan. 20. 01:19
 20/31 anonim ***** válasza:
96%
Jó nagy sügérséget mondanak egyesek. Kudarcba fulladt kapcsolatokkal menőzni...
2022. jan. 20. 01:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!