Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira érdemes elvinnem a lányt helikopterezni?
Figyelt kérdés
Családi vállalkozásban dolgozok, van vezetői engedélyem helikopterre.Ilyen képeim is vannak kinn társkeresőn.Sokan rám írtak, mert azt hitték pilóta vagyok, de csak hobbiból vezetek.Mennyire volna meglepő, ha elvinném egy helikopteres túrára a környéken?
26F
2022. jan. 19. 21:20
1/8 anonim válasza:
Beszéld meg előtte vele, hogy tetszene e neki. Lehet, hogy tériszonya van, akkor például nem túl jó élmény lenne neki.
2/8 anonim válasza:
Csak ha utána el is fenekeled. Mint a Szürke 50...-ben.
3/8 anonim válasza:
Engem ugyan nem vinnél, tuti nem szállnék be, a sámlin is szédülök. Ez majd 5-10. randin jó lesz, ha tudod, hogy élvezné.
4/8 anonim válasza:
Helikopteres neki a foldon, ha erted mire gondolok.
5/8 anonim válasza:
Aviátorban is repülni vitte a csajt Dicaprio az első talin végülis mi baj lehet, másnem sikítozik szálljunk le.
Első olvasatra azt hittem egy NER lovag gyakorizik. Meglepődtem.
6/8 anonim válasza:
Szerintem ez jó randi program, de nem egy idegen nővel...Most képzeld magad a másik helyébe.Te rábíznád az életed egy tök idegen hobbi "pilótára"? Meg a nőkben azért van egy egészséges félsz, hogy csak nyilvános helyen találkoznak szívesen az első alkalommal.
7/8 FoxtrotLidérc válasza:
Első randinak szerintem nem jó ötlet, de a későbbiekben egész jó élmény! ^^ (Remélem, Mi-2-d van, papa! ^^)
8/8 anonim válasza:
Mindenképp kérdezz rá előtte, ne meglepetés legyen, mert ha magamból indulok ki, én pl. rettegek a repüléstől, szóval ezt se díjaznám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!