Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes erőltetnem a dolgot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes erőltetnem a dolgot (Tinder)?

Figyelt kérdés

Matcheltem szilveszter délután egy lánnyal. Egy képe volt csak, meg mondta, hogy nincs instája - nagyon szép egyébként. Tök jót beszélgettünk, egyszer csak eltűnt, de 5 nap múlva egy jó hosszú üzenetben válaszolgatott mindenre, meg kérdezett csomót, bocsánatot kért, hogy eltűnt, csak bukott egy vizsgát és most tanul nagyon... 1 nap múlva válaszoltam, utána nem válaszolt és ma láttam, hogy unmatchelt. Az imént azonban, ahogy pörgettem a Tinder-t, megtaláltam újra, viszont már 3 képpel, köztük korábbi 1-gyel. Felmerült bennem, hogy letörölte magát, de végül újraregisztrált.

Ha superlike-olom is, tudom, hogy ez a hitvány app fel sem dob, mert nem fizetek elő. Megtaláltam a lányt FB-n, érdemes lenne-e megkérdeznem, hogy hali mizu, vagy off-os lehet? Igazából megfogott mennyire intelligensen és választékosan írt, és nagyon az esetem külsőre is.

Előre is köszönöm a válaszokat!

Én 23F ő 19L

2022. jan. 9. 15:26
A kérdező szavazást indított:
Várni kell Tinderen
Messengeren írni
Off
25 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
20%
Meg kell próbálni. De készülj a szívásra. A legnagyobb szívás az lehet, hogy feleségül veszed majd lelép a félpénzeddel meg a gyerekeddel.
2022. jan. 9. 15:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Erőltetni semmit se szabad, mert egy nagy szar lesz belőle.
2022. jan. 9. 15:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nokent momdom ne irj messengeren. Ha lajkolod ugyis latni fogja, nekem is mindig feldobja a regi ujralajkoloimat.
2022. jan. 9. 15:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Eltűnt, nem válaszolt, unmatchelt.

Egyetértek a 2-essel.

2022. jan. 9. 15:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szuperlikeold, aztán meglátod mi lesz. De ha annyira fontos lettél volna, nem unmatchelt volna szó nélkül. Meg előbb utóbb úgyis feldobja a profilod neki újra, főleg ha közel van hozzád.

Viszont arra figyelj oda, hogy hitelesítve van-e a profilja. Ne nagyon bízz meg olyanban, akinél nincs hitelesítve, még akkor is ha nem egyértelmű kamu fotót használ, hanem hétköznapi fotókat. Lehet, hogy a lány, akit facebookon találtál nem is tud róla, hogy felhasználják a képeit.

2022. jan. 9. 16:13
 6/9 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem meg ne hagyd annyiba a dolgot és írjál rá fbn. Aztán ott ha letilt akkor egyértelmű vagy ha közli mi van akkor szintúgy. Tinderen, most az hogy unmatchelt semmit se számít. Meg kitudja látja e lájkodat vagy sem. Az a biztos, ha ráírsz fbn, semmi extra nincs abból.
2022. jan. 9. 16:26
 7/9 anonim ***** válasza:
57%
Ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
2022. jan. 9. 19:30
 8/9 A kérdező kommentje:

Helyzetjelentés:

Írtam a lánynak és bejelöltem FB-n, visszaírt, hogy törölte a profilját Tinderen a túl sok match miatt, de örül nagyon, hogy megtaláltam és messengeren írtam neki. ^^

2022. jan. 9. 21:38
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én, ha törölni szeretném a profilomat a túl sok match miatt, akkor azért szólok előtte az aktuálisan szimpatikus srácnak, hogy folytassuk máshol a beszélgetést. Szóval nekem ez elég fura.

23/N

2022. jan. 9. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!