Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön élek, havi 5-6000 euróból élek.Ha Magyarországon szeretnék párt keresni, aki esetleg ki is jönne velem oda, ahol élek,érdemes lenne kihangsúlyozni hogy itt kinn jobban lehet élni?
Egyik skandináv országban élek.Már próbáltam párt találni társkereső oldalon, de ő azt akarta, költözzek haza.
Hogy tudnám egy jövőbeli partnerben elérni, hogy ha kijön velem élni párkapcsolatban, csak jobb élete lehet?
Sehogy. Miért akarsz valakit kicsábítani? Nem utazási ügynök vagy. Keress ott párt.
Aki kimenne, meg lehet csak ugró deszkának használna téged, akárhány ezer eurót is keresel.
Duolingon is azt irtàk hogy sok arrafelé a migràncs rajtad kívül is.
Tanulj nyelvet , ismerkedj hasonló bevándorlókkal.
Hátha.
Szerintem magától is tudja, hogy jobb ott az életszínvonal.
Egyébként ti sírtok, hogy sok nő a pénze megy, mikor ti adjátok be csalinak, aztán megy a "minden nő qrva", ha valaki ráharap :)
1ik skandinav orszag. LOL.
Odairhatnad h Finnorszag, mert a tobbiben nem euro van:)
Én utálom a hideget. Nincs az a pénz.
Ha olaszba hívna, akkor talán. Miért nem spanyolban vagy?
Spanyoloknál max felső vezetői szinten fizetnének ennyit.
Itt ahol élek, középvezetői szinten is megvan ez, mellé céges felső kategóriás kocsi, benzinkártyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!