Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön élek, havi 5-6000 euróból élek.Ha Magyarországon szeretnék párt keresni, aki esetleg ki is jönne velem oda, ahol élek,érdemes lenne kihangsúlyozni hogy itt kinn jobban lehet élni?
Figyelt kérdés
Egyik skandináv országban élek.Már próbáltam párt találni társkereső oldalon, de ő azt akarta, költözzek haza.
Hogy tudnám egy jövőbeli partnerben elérni, hogy ha kijön velem élni párkapcsolatban, csak jobb élete lehet?
2022. jan. 11. 18:34
11/15 anonim válasza:
Miért nem keresel párt helyben?
12/15 anonim válasza:
#10 Es benzinkartyara adnak napfenyt? En meg vezeto sem vagyok, megis adnak 10000 euro folott. Ja es en is importalnek magyar csajt es meg napfeny is van :)
13/15 anonim válasza:
Én 290 nettót keresek Budapesten. :D Én is szívesen találnék már egy kedves barátnőt. De úgy látszik a ti több milliárdos fizetésetek mellett labdába se rúghatok. Amúgy meg a nap szokott sütni.
14/15 Cpt_Obviously válasza:
Azért nem talál ott párt, mert azt hiszi 5-6 ezer euróra már ugranak, és nem a személyiségével próbál ismerkedni. Na meg ott csak 1 keleteurópai migráns
15/15 anonim válasza:
Röviden-tömören, sehogy. Egy ilyen bizonytalan kitudja milyen kapcsolat reményében senki nem fogja felrúgni a megszokott életét, hogy kiköltözzön hozzád egy olyan országban aminek valószínűleg a nyelvét se beszéli. 5-6 ezer Euroval meg nem tudom mit villogsz, külföldön tök átlag fizetés, ami nyilván nem rossz tényleg, de azért nem akkora összeg hogy fel kelljen vágni vele. A helyieknél gondolom nem nagyon rúgsz labdába, ezért próbálsz egy magyar lányt kicsábítani. Ne tedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!