Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pizzafutárként hogyan ismerkedjek/csajozzak be? Bővebben lent!
#29 azt az értetlen fajtádat már te... TANULJ MEG OLVASNI, MERT LEÍRTAM, HOGY EGYÁLTALÁN NEM ÉLNÉK ÉS NEM IS ÉLEK VISSZA SEMMOLYEM4 ADATTAL!!! Ja és eléggé buta és tudatlan is vagy! Tudod a futárok melegentartó-ban (habár minek is mondom úgysem tudod mi az) hordják az ételt. És amúgy sem hűlne ki semmi sem azért, mert az egyik címen fél perc helyett másfél percet vagyok. Fhú anyám...
#30 ilyen szituációban nem tudom, ezért kérek segítséget!
Különben is, hisztis vagy, türelmetlen vagy. Nem viseled el, ha másnak különbözik a véleménye.
Ráadásul másfél perc alatt akarsz ismerkedni. Azt sem tudod, hogy kicsoda, tudod a mdgrendelő nevét, telefonját, címét. És ha az, aki ajtót nyit, nem azonos vele? Vagy ha azonos, bent ül a vőlegénye, stb., stb.
Előbb fejleszd a személyiségedet, türelemre, toleranciára, higgadtságra.
Nincs recept az udvarlásra. Persze mondhatnak neked “csajozós” dumákat, hogy amikor átadod az árut, dicsérd meg a szemét, az alakját, stb. De esélyes, hogy felhívja a főnöködet, hogy legközelebb mást küldjön, mert túllépsz a hatáskörödön, a feladatodon, személyeskedsz és zaklatod. A főnököd meg kirúg.
Járj társaságba, sportolni, koedukált konditerembe, koncertekre, klubokba, stb. Ott ismerkedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!