Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pizzafutárként összejönnétek egy olyan gyakori rendelővel, aki soha nem ad egyáltalán borravalót?
Figyelt kérdés
2016. jún. 28. 21:20
1/17 anonim válasza:
Már megint új barátod lesz M.? :D Nem hiszem el wazze. Ha másban odapöcköli azt, miért is ne?
2/17 cukilányka 0.0 válasza:
Én se adok sosem borravalót a pizzáért, pedig lenne miből... :D
20L
3/17 opened paradise válasza:
Nem vagyok futár,de nekem az ilyen alapból fura. Mert rendszerint nem az teszi,aki nem teheti meg,hanem aki smucig. Olyat is ismerek,aki 1-2 forintot akart adni,mert nem tudta,hogy kivonták...
4/17 anonim válasza:
A pizzafutár pasiknak pizza szaguk van, meg az autójuknak is. Szóval ennyire ínyenc vagy?
5/17 RRR válasza:
szerintem nem ez lenne,amiért össze kéne jönni...
6/17 A kérdező kommentje:
Nem, ez csak úgy eszembe jutott :O
Én szoktam adni borravalót általában :)
2016. jún. 28. 21:26
7/17 anonim válasza:
Ha elég jó csaj akkor igen, potya numera.
8/17 anonim válasza:
nem igazán mer tudnám hogy spur valószínűleg
9/17 anonim válasza:
Én pont ezért igen. Végre egy nő aki nem szórja a pénzt, hanem takarékos és nem hatja meg a "de hát illik" bullshit.
10/17 anonim válasza:
Ha pizzafutár lennék és nem adna még a két szép szememért sem borravalót, akkor sincs kizárva. Nem azon múlik. :) 24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!