Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják sokan, hogy a Tinder nem jó? Hogy ott kevés a match és ők sem írnak?
Nekem tökre bevált és nem szexet kerestem.
23/L
Ez olyan, hogy megkérdezel 3 embert, neki melyik app jött be, az egyik a Tindert mondja, a másik a Badoot, a harmadik meg a Facebook társkeresőt.
Nekem pl a Badoo tetszett a legkevésbé, onnan pár nap után töröltem magam. A Tinder idegesítő volt és személytelen, 1 hónapot bírtam rajta. A Fb társkeresője pedig bejött.
9: Bármelyik nő tud. Így néz ki ma a Tinder:
Mielőtt ezeket a videókat megtaláltam volna, magam is csináltam hasonló Tinder teszteket Magyarországon, tehát nem kamu.
11: A korábbi tapasztalatom az, hogy onnantól, hogy megvolt a nővel a szex, már nem válogatott tovább, hanem engem kergetett.
Másik nőnél meg volt első és második randi, aztán egyszer csak megállapította, hogy nem vagyok megfelelő. Nyilván mivel rajtam kívül randizott több másik férfival is, akik jobbak voltak.
Ezért akar minden pasi szexet minnél korábban szerintem.
A tinder az alábbi embereknek működik jól:
- Jó kinézetű pasiknak. Ők annyi csajt szednek fel, ahányat csak akarnak.
- Az értelmes nőknek, akik jól szűrnek.
- Azoknak a nőknek, akik csak szexet akarnak, mert tele van olyan pasikkal a tinder, akik csak szexelnének.
Mindenki másnak szívás.
Az átlagos srácokra alig kíváncsi valaki. Részben ez érthető: A csajokra egy héten belül lesz 100 jelentkező. A képeken alapszik az app és amúgy is mindenki azt nézi, szóval abból a 100-ból a többség egyből kuka. Az átlagos srácok is, hiába lennének megfelelő társak és hiába jönnének be az adott lányoknak esetleg élőben, egy véletlen ismerkedéskor.
A butuska lányok, akik nem jól szűrnek, szintén szívnak. Panaszkodnak, hogy nincs 1 normális pasi sem, de mivel látják, hogy a helyi hú, de jó pasi behúzta őket, aláfekszenek és várják a csodát, hogy az illető majd komolyat akar... Azt jó párszor eljátsszák, aztán teljesen szétmegy a lelkük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!