Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt mondják helyes vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondják helyes vagyok, mégsem érzem azt, hogy sikeresen tudnék ismerkedni. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Lehet túl nagyok az elvárásaim? Igazából külsőre olyan alkatú nőt szeretnék aki hasonló hozzám, szóval vékony, szép arc, stb. Viszont a mell és fenék méret úgy nem hoz lázba. Szóval adott az online felület. Tinder, Facebook dating, stb. Alig van siker, pedig igyekszek érdeklődő lenni, ha van match. Alapból egy rendes srácnak tartom magam, megvan a magamhoz való eszem. Lehet hogy túl érdeklődő vagyok? Ha kép kell az is van. Csak érdekelne miben kell még fejlődni. :)

2021. máj. 21. 13:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
57%
Nem bántásból mondom, de a környezetedben nincsenek olyan nőknél sikeres férfiak, akiktől tudnál kicsit "tanulni" akár csak őket nézve, hogy mit csinálnak? Pl én sem voltam mindig túl vonzó személyiségre, de azért voltak nőcsábász barátaim, akiktől valamennyit el tudtam tanulni, hogy mit kell jobban csinálni. És tudtam is javítani a helyzetemen ettől.
2021. máj. 21. 13:54
 2/14 anonim ***** válasza:
62%
Ha eloben nem megy a csajozas, akkor a neten sem fog menni. Attol, hogy felregisztralsz mindenhova meg nem csajozol. A kepedet mutogatva sem fog menni.
2021. máj. 21. 13:56
 3/14 A kérdező kommentje:

1. Van kérdeztem, de nem tudott hasznos tanáccsal ellátni. Majd még nézelődök hátha.

2. Tudom. Viszont ezek képek alapján operáló oldalak.

2021. máj. 21. 14:00
 4/14 anonim ***** válasza:
43%
Ha gondolod küldhetsz képet és megirom a véleményem viszont én már az a korosztály vagyok akinél a külső kevésbé játszik inkább az hogy amit ír az pl megfog e
2021. máj. 21. 14:03
 5/14 anonim ***** válasza:
84%

"Igazából külsőre olyan alkatú nőt szeretnék aki hasonló hozzám, szóval vékony, szép arc, stb."

Hát, ez alapján kíváncsivá tettél.

2021. máj. 21. 14:24
 6/14 anonim ***** válasza:
86%
4. ilyet sose írjon az ember hogy a külső kapcsán (max nyugdíjasként mikor már mindenki egymáshoz öregedett és nincs kontraszt). Sok embert ismertem aki ezt hangoztatta aztán mikor össze akarták hozni valakivel -napokig gondolkodott mire tudott valami "hivatalos" kifogást találni ahelyett hogy beismerné mennyire nem tetszik neki külsőre. Persze, óvatosan azt írod hogy kevésbé, de ez meg relatív fogalom
2021. máj. 21. 14:25
 7/14 anonim ***** válasza:
Küldj képet megmondom hol a gond
2021. máj. 21. 14:28
 8/14 anonim ***** válasza:
Engem is helyesnek mondtak, mégse voltam sikeres a nőknél. Képre egyszerűen nem vagyok fotogén, alig volt párom tinderen, a kezdeményezésem pedig nem volt olyan jó, hogy ellensúlyozza a fotót. Személyesen több pozitív tapasztalatom volt, akivel randiig eljutottam szinte mindenki akart folytatást. Szerintem neked is el kellene engedni az internetet, ha élőben sikered van a nőknél, kezdeményezni viszont meg kell tanulni.
2021. máj. 21. 14:40
 9/14 Senior Séf ***** válasza:
Tanulj többet a nők lelkivilágáról, gondolkodásmódjáról.
2021. máj. 22. 13:04
 10/14 A kérdező kommentje:

5. Mire lennél kíváncsi? Hogy vékony vagyok-e vagy hogy szép arcom van? :D

8. És hogy kell kezdeményezni? :)

2021. máj. 22. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!