Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják sokan, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják sokan, hogy a Tinder nem jó? Hogy ott kevés a match és ők sem írnak?

Figyelt kérdés

Nekem tökre bevált és nem szexet kerestem.

23/L

2022. jan. 18. 13:48
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
85%
neked, mivel no vagy.
2022. jan. 18. 13:50
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Mert nekik kevés a match és nekik keveset írnak, esetleg szexet keresnek vagy pont nem de csak azt találnak. Mindenkinek más tapasztalata lesz.
2022. jan. 18. 13:50
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Nőként mondom, te lány vagy. Ezeken a társkereső oldalakon kevesebb a valós profilú nő, mint férfi, mert a nők könnyebben tudnak offline ismerkedni és online is... abból kifolyólag, hogy bizony a férfiak között van olyan réteg, aki annyira szexmániás, hogy kb. mindegy, kivel, de összejönne, hogy legyen legalább egy numera. Ez pedig azért elbillenti egy irányba az online ismerkedést, mert ott is rengeteg pasas van, aki csak szexre keres, asszonyka mellett mellékest... nőből meg sokkal kevesebb. Erre, azért, hogy a nagyobb fizető bázist, a férfiakat megtartsák, az oldalak csinálnak kamu női profilokat (bizonyos oldalak még színészeket is megbíznak, hogy aztán menjen el randizni is... jó, nem a Tinder szint, hanem helyi, fancybb angolszász oldalak)... így a nők több férfi közül tufnak válogatni, ergo több férfinek lesz olyan élménye, hogy "senki nem írt vissza".

Nőknél inkább az szokott lenni a helyzet, hogy

- nagyon sok a söpredék kategóriából, aki ír neki (rossz helyesírás, csak dugni akar stb.)

- ha van olyan "szerencsés" pasi, aki kb. mindenkit jobbra húzott, mert úgy találta jobbnak az esélyeket, nem ír vissza, mert egy még jobb nő is bevállalt vele egy randit

Amúgy meg az ismeretségi körömet nézve azért gyakran az, aki Tinderen talált magának társat, és hirdeti, hogy "de hát miért mondják azt mások, hogy szar a Tinder, amikor nekem sikerüüüült?" azért átlag feletti külsejű - nők is, férfiak is. Persze kivételek vannak, de ahhoz szerencse kell.

2022. jan. 18. 13:54
 4/23 A kérdező kommentje:
De ha azt nézzük, hogy van X hetero nő, aki ott ismerkedett meg a párjával, akkor létezik ugyanennyi férfi is, akinek ugyanígy bevált.
2022. jan. 18. 13:56
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
4-es, ez igaz, de ha mondjuk csak 2-szer annyi férfi van az oldalon, akkor arányaiban véve náluk fele akkora a sikerráta. Amúgy szerintem is összejöhet Tinderről is komoly kapcsolat, én is ismerek ilyen párokat (mindkét fél átlagos), csak ehhez szerencse is kell.
2022. jan. 18. 14:00
 6/23 anonim ***** válasza:
27%

A lányok ugyanazt a kb 10 -20 pasit cserélgetik egymás közt online, a többiek meg nem kapnak semmit.

Nekem amikor utoljára fennvoltam, jó volt ha volt napi 1 matchem (volt hogy az se), és azok a lányok is flegmák voltak, majd pár mondat után eltűntek.

2022. jan. 18. 14:01
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
4: igen, erre mondtam, hogy főként az átlag feletti külsejűek. És az sem biztos, hogy a Tindert éltető párok között nincs átfedés :) (pl. 2019-ben Józsi és Kati összejött Tinderről, 2021-ben meg Józsi Jucival).
2022. jan. 18. 14:04
 8/23 anonim ***** válasza:
40%

A szex/nem szex meg olyan, hogy párkapcsolat jellemzően a szexből lesz. Ha a férfi nem jut el "gyorsan" a szexig, pár randi után kidobják, ahogy velem is történt, mivel a nő ezalatt talál jobb kérőt.

Ha viszont a nő szexel, utána nem akar k***nak tűnni, így keresni fogja a férfit a hosszú távú párkapcsolat ajánlatával is. Férfiként vagy a szexet keresed, vagy bukás az egész ismerkedés.

2022. jan. 18. 14:04
 9/23 A kérdező kommentje:

A 3. válaszolok amúgy érdekes dolgokat mondott. Nem is tudtam, hogy maguk a társkeresők csinálnak kamu profilt, sőt, még színészeket is hívnak...

5.: Ez is igaz, így nézve máris más a helyzet.

6.: Kétlem, hogy én vagyok az egyetlen kivétel, de én csak átlagos srácokkal beszélgettem ott, szerintem nem igaz, amit mondasz, max a topmodell külsejű nők tudnak ott bármit kialakítani a 20 legjobb férfival.

2022. jan. 18. 14:07
 10/23 anonim ***** válasza:
83%

Egyébként ez a tapasztalatom még a Tinder előtti időszakból van, amikor az éjszakai életben még lehetett ismerkedni. Amióta a Tinder/instagram elterjedt, odakinn is főleg férfiak vannak meg flegma nők, akik nem akarnak semmit.

Pár hete odamentem egy bárban pár csajhoz, akik nagyon nyomkodtak egy telefont. Kiderült, hogy a lányok együtt Tindereni mentek ki, ahelyett hogy a helyen lévő pasikkal ismerkednének. Természetesen ki is offoltak, mivel a Tinderen az összes felső 10es pasi bematchelt velük.

2022. jan. 18. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!