Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincsenek nagyon korombeliek ahol élek hol kéne ismerkednem?
Figyelt kérdés
Természetesen neten kívül..2022. jan. 18. 10:47
1/9 A kérdező kommentje:
27eves vagyok.
2022. jan. 18. 10:47
2/9 anonim válasza:
Átmész egy másik városba bulizni? Ha a netet kilőtted, nagyon én sem tudom.
3/9 anonim válasza:
Ha van valamilyen hobbid, akkor azon keresztül pl. ismerkedhetnél, igaz, az internet ezt is jelentősen megkönnyítené.
4/9 anonim válasza:
Sejtem férfi, de mindegy is. A pártalálásnak a kreativitás hiánya a legfőbb ellenfele. Az élet egy akadályt állít eléd, nem tudod leküzdeni. Márpedig egy életképtelen kifogásokat kereső pár kinek kell. Jó mondjuk jó pont hogy itt próbálsz tanácsot kérni.
5/9 anonim válasza:
4: Ez a fajta gondolkodás nagyon káros. Ez a "hősiesen legyőzöm az akadályt" típus. Erre csak azt tudom mondani, hogy akkor tölts félórát víz alatt palack nélkül. Hajrá, csak akadály amit le kell küzdened. Ja hogy tüdőd van, nem kopoltyúd? Nem kell a kifogás! Na, érted mi ezzel a gond?
6/9 anonim válasza:
Menj el a legközelebbi faluba, városba ahol több a program és van leheteőséged korodbeliekkel ismerkedni.
7/9 anonim válasza:
5ös! Ha munkanélküliként sirnék hogy nincs pénzem......Azt mondanád miért nem megyek el dolgozni.
8/9 anonim válasza:
7: De ha 4 orvosi diplomával naponta utasítanak el 40 állásjelentezésed, akkor nem mondhatnám, hogy keress állást vagy tanulj. Érted....
9/9 anonim válasza:
Én úgy látom, ha nem pont ott laksz, ahol a csaj, nem adnak esélyt, így csak az segít, ha odaköltözöl, ahol ismerkedni szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!