Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a korombeliek túl gyerekesek, de idősebbekkel nem merek elmenni randizni?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, a korombeli fiúk elég gyerekesek. Persze, biztosan vannak kivételek, de eddig mindig korombeliekkel, vagy maximum egy-két évvel idősebb fiúkkal jöttem össze, és nagyon komolytalanok voltak, a haverokkal eltöltött idő sokkal fontosabb volt nekik még egy-két velem töltött év után is. Sosem álltam a fontossági sorrend élén még egy-egy nap erejéig sem. Nemrég véget ért egy kapcsolatom, amiben megint csak átvert egy 22 éves fiú, és nagyon elegem lett. Elhatároztam, hogy idősebb fiúkkal fogok randizni, valójában már férfiakkal, hátha nekik kicsit érettebb a gondolkodásmódjuk. Persze, erre nem lehet alapozni, de még sosem randiztam 25-28 év körüli férfival, és azt hiszem, ennyi korkülönbség az ideális. Hívtak is randizni ennyi idős férfiak, DE ITT JÖN A BÖKKENŐ: nem merek elmenni velük randizni. Egyszerűen őket túl komolynak tartom magamhoz. Mindnek autója van, és állása, lakása, már sokkal több helyen jártak, mint én, sokkal több élményük van, mint nekem, és egyszerűen annyira félek, hogy túl gyerekesnek, kislányosnak fognak tartani, hogy nem merek velük ismerkedni személyesen. Baromira félek, hogy nem leszek számukra elég érdekes, komoly, izgalmas, nem fognak nőként nézni rám, inkább csak gyerekként, egyszerűen mindentől félek. Én még egyetemre járok, de alig voltam pár helyen nemhogy a Világban, de eleve az országban. Annyira unalmas lánynak tartom magam, hogy megijedtem, nem érdemlem meg ezeknek a jóképű, biztos egzisztenciával rendelkező férfiak figyelmét. Légyszi, ne gyertek azzal, hogy nekem semmi se jó, akármit kapok az Élettől, mert de, jó, csak nagyon félek. Voltatok már ilyen helyzetben?2016. máj. 25. 20:52
1/5 ittittitt válasza:
ne tegyél semmit,legyél szingli,ugyis manapság az a divat.
2/5 anonim válasza:
Nekem párom 6 évvel fiatalabb volt, soha nem gondoltam rá kislányként amiatt, hogy suliba jár még. Sőt jó volt, hogy kevésbé volt "komoly" / felnőtt. Mondjunk jóképű nem vagyok :)
28F
3/5 anonim válasza:
Feleslegesen rettegsz. Mégis mi történik ha nem leszel jó nekik? Akkor keresel egy másik férfit. Minden ember különböző. Nem fog összedőlni a világ. Ha nem úgy kezel ahogy te akarod, akkor szintén keresel mást. Ez sem korfüggő. Különben meg szerinted elhívtak volna randira ha nem tartanak elég jónak? Gondolom tudják, hogy hány éves vagy és milyen életszakaszban vagy.
4/5 anonim válasza:
Nekem annyi van, hogy én meg pont emiatt kb 16-19 éves lányokkal randizom, ismerkedem főleg. Mert ők még sokkal kevesebbet tapasztaltak, láttak a világból és sok tekintetben más szinten állunk általában.
Szerintem pont az jó érzés a nőknek, ha fel tudnak nézni a férfira. Te eddig nem igazán tudtál a veled egykorú barátaidra. Inkább ezt az érzést várd, ne a félelemre gondolj. Én sem érzem, hogy ne tudnék egy 16 éves lánnyal ismerkedni, csak mert neki kevesebb élettapasztalata van vagy máshogy éli még az életét mint én.
22/F
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlen korfüggő, hogy gyerekes-e az ember. Sőt... Én 28 éves vagyok és nem randiznék komolyan 23 évnél idősebb lánnyal. Nekem az a tapasztalatom, hogy az idősebb lányok akik szinglik, nem véletlenül azok. 30 év felett pedig már személyiségzavar gyanúsak, kiállhatatlan, hisztis némberek akik körül konstans káosz van. Senki nem bírja őket huzamosabb ideig elviselni vagy ők azok akik egyik ágyból a másikba ugrálnak. Aki "jó vásár" szép, kedves, okos, szeretetreméltó, hűséges az a húszas évei elején elköteleződik és a közepére már házas. Nem véletlen. Ami jó azt egy normális srác megtartja. Számomra ha egy lány egyetemen tanul az olyan mintha dolgozna és mindenképpen elismerem az erőfeszítéseit. Irracionálisak a félelmeid. Nehéz normális lányt találni. Összetenném a két kezem ha csak annyi "baj" lenne veletek, hogy nem jártatok sok helyen meg egyetemre tanultok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!