Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha csak az idősebbekkel találom meg a közös hangot?
Most 20 éves lány vagyok, de a barátaim átlagban 26-27 évesek, van közöttük 36 éves is, és összejönni se tudnék egy 20 éves sráccal, nekem nagyon gyerekesek még.
Emiatt viszont kevés barátom van, mert az egyetemen 3-4 lányt leszámítva kevés olyan van, akivel hasonlóak lennénk.
Persze, normális, nem vagy vele egyedül.
24/F
Persze, a 20 éves lányok mindig sokkal érettebbek a koruknál, ez evolúciós okokra vezethető vissza.
A következő kérdésedet megelőzve: természetesen működni fog a kapcsolatod a 36 éves nős pasival, aki nem a friss pipihusit látja benned. Boldogok lesztek, míg meg nem haltok. Ja, és a szüleid is őszinte örömmel fogják várni, hogy bemutasd.
36 éves nőről van szó, nem nős pasiról.
Mit érdekel az téged, hogy ők érettek-e a korosztályukhoz? Nem ez volt a kérdés. Ha nem tudsz normálisan válaszolni, akkor ne irkálj ide.
"20 éves sráccal, nekem nagyon gyerekesek még."
Ilyen leírással meg ne csodálkozz ha beléd kötnek. Itt egyedül te vagy a gyerekes..
Szia!
Férfitársaim nevében is köszönöm az általánosítást.
A kérdésedre visszatérve: nem gáz, csak az előítéleteket tegyük már félre. :)
20/F
Nekem pl az egyik barátnőm 17 éves, a másik 21 éves. Van egy jó barátom ő 35éves.
A párom 38 éves. Énis átlagba jobban kijövök az idössebb korosztájjal.
A mai huszonévesek töbsége nagyon elvan "rontva".
Énse tudnék öszejönni egy huszonévessel. A 90%-a éretlen. Ismerek egy két kivételt,akik megütik aszt a szintet,amit a 30asok 60%.
N24
Az életkor elég fontos jellemzője egy embernek, de bármiféle kapcsolathoz az kevés.
Én öregként elég sok barátfélével bírok 10-15-20 évvel fiatalabbakkal.
A hasonló gondolkodás az sokkal fontosabb, agyatlan meg minden korosztályban van bőven... előre haladva azért gyakrabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!