Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha csak az idősebbekkel találom meg a közös hangot?

Figyelt kérdés

Most 20 éves lány vagyok, de a barátaim átlagban 26-27 évesek, van közöttük 36 éves is, és összejönni se tudnék egy 20 éves sráccal, nekem nagyon gyerekesek még.

Emiatt viszont kevés barátom van, mert az egyetemen 3-4 lányt leszámítva kevés olyan van, akivel hasonlóak lennénk.

2016. ápr. 19. 20:47
 1/10 anonim ***** válasza:

Persze, normális, nem vagy vele egyedül.

24/F

2016. ápr. 19. 20:51
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Persze, a 20 éves lányok mindig sokkal érettebbek a koruknál, ez evolúciós okokra vezethető vissza.

A következő kérdésedet megelőzve: természetesen működni fog a kapcsolatod a 36 éves nős pasival, aki nem a friss pipihusit látja benned. Boldogok lesztek, míg meg nem haltok. Ja, és a szüleid is őszinte örömmel fogják várni, hogy bemutasd.

2016. ápr. 19. 20:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én is ugyanebben a cipőben járok, szóval szerintem teljesen normális! :) 22/L
2016. ápr. 19. 20:54
 4/10 anonim ***** válasza:
54%
Természetesen, gondolom azok a "felnőtt" harmincasok is ilyen rendkívüli módon érettek érzelmileg, akik 20 évessel barátkoznak. Majd rájössz a saját bőrödön, de akkor ne gyere sírni.
2016. ápr. 19. 21:06
 5/10 A kérdező kommentje:

36 éves nőről van szó, nem nős pasiról.

Mit érdekel az téged, hogy ők érettek-e a korosztályukhoz? Nem ez volt a kérdés. Ha nem tudsz normálisan válaszolni, akkor ne irkálj ide.

2016. ápr. 19. 21:15
 6/10 anonim ***** válasza:

"20 éves sráccal, nekem nagyon gyerekesek még."

Ilyen leírással meg ne csodálkozz ha beléd kötnek. Itt egyedül te vagy a gyerekes..

2016. ápr. 19. 21:34
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Férfitársaim nevében is köszönöm az általánosítást.

A kérdésedre visszatérve: nem gáz, csak az előítéleteket tegyük már félre. :)

20/F

2016. ápr. 19. 22:52
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem pl az egyik barátnőm 17 éves, a másik 21 éves. Van egy jó barátom ő 35éves.

A párom 38 éves. Énis átlagba jobban kijövök az idössebb korosztájjal.

A mai huszonévesek töbsége nagyon elvan "rontva".

Énse tudnék öszejönni egy huszonévessel. A 90%-a éretlen. Ismerek egy két kivételt,akik megütik aszt a szintet,amit a 30asok 60%.

N24

2016. ápr. 19. 23:13
 9/10 anonim ***** válasza:
60%-a *
2016. ápr. 19. 23:14
 10/10 omba ***** válasza:

Az életkor elég fontos jellemzője egy embernek, de bármiféle kapcsolathoz az kevés.

Én öregként elég sok barátfélével bírok 10-15-20 évvel fiatalabbakkal.

A hasonló gondolkodás az sokkal fontosabb, agyatlan meg minden korosztályban van bőven... előre haladva azért gyakrabban.

2016. ápr. 20. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!