Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor fognak már a kedves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fognak már a kedves, NORMÁLIS FIÚK érdekelni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 20 éves lány vagyok. Eddigi életemben egyetlen egy fiúval voltam együtt, neki adtam az ártatlanságom, persze csúnyán átvert, ahogy ez lenni szokott rendszerint. Amikor aza dolog történt és darabokra tört a szívem, azt gondoltam, hogy ezek után megjön az eszem és végre normális kedves fiúkkal fogok törődni, akik elérhetőek is. De nem megy :( egyszerűen nem megy, akárhogy akarom, ha érzem egy fiún, hogy már túlzottan kezd oda lenni értem akkor már egyszerűen idegesítővé válik és beszélni sincs kedvem vele. Nem is arról van szó, hogy nekem a bunkó fiúk kellenek olyan mint az elsö pl, de egyszerűen nem bírom ki anélkül, hogy ne érezzem azt hogy NEKEM is küzdenem kell, hogy nem kapom meg azonnal. Mikor növöm már ki ezt? Meddig fogom magam alatt vágni a fát?
2016. ápr. 13. 21:17
 1/6 anonim ***** válasza:
troll alert
2016. ápr. 13. 21:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is troll vagy.

De ha nem, akkor: Addig fogod magad alatt vágni a fát, amíg a FIÚKKAL foglalkozol a 'már-már férfinek nevezhető srácok / férfiak' helyett.

2016. ápr. 13. 21:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Velem is szinte ugyanez van. 20L Én egyelőre úgy döntöttem, hogy nem érem be kevesebbel, ha nem kell, hát nem kell a rendes srác.
2016. ápr. 13. 22:05
 4/6 anonim ***** válasza:
ne aggódj, valaki egy halom csalódás után 28 évesen sem növi ki.
2016. ápr. 13. 23:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekünk találkozni kellett volna! Már ha nem kamu a kérdés...

Ha másmilyennel nem randizol csak olyannal akinèl neked is kaparni kell várj egy olyat !:)

2016. ápr. 14. 08:50
 6/6 anonim ***** válasza:

en szivesen adom a nem elerhetot! ketes kifogasok, nem megvalaszolt uzenetek, keses, mas dologgal kell foglalkoznom stb. majd kapsz 1-1 morzsat, hogy lasd erdekelsz. aztab kezdem elorol.

ilyen normalis pasi ok?!

2016. ápr. 14. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!