Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a korombeliekkel nem lehet ismerkedni? (28/f)
Figyelt kérdés
Senkinek semmi ideje, nincs hobbija, hogy legyen közös beszédtéma. Miért ilyen unalmas mindenki?2021. júl. 1. 10:14
1/7 anonim válasza:
Mert a te korodban már általábam a nők szülnek, vagy már megvan a párjuk stb stb..
2/7 A kérdező kommentje:
és ha szingli?
2021. júl. 1. 10:21
3/7 anonim válasza:
Ezt kérdezhetnénk mi nők is
Nőként sem egyszerűbb
31/N
Mindenkinek nehéz, főleg ha nem úgy vagy vele h mindegy ki csak legyen valaki
4/7 A kérdező kommentje:
Próbálok úgy ismerkedni, hogy ha lehet legyen közös érdeklődési körünk, de elég nehéz ha az embereknek semmi hobbija meg sosem ér rá semmire
2021. júl. 1. 10:43
5/7 anonim válasza:
1
fenét szülnek. Csomóan gyereket sem akarnak, rengeteg szingli 30-assal ismerkedtem, akik nem akarnak gyereket
6/7 anonim válasza:
Igaza van utolsónak
Sok nő nem akar gyereket,fogalmam nincs hogy miért. Számomra ez nagyon érdekes.
Nekem van gyerekem mindig is akartam
3 as voltam
7/7 anonim válasza:
Túlságosan bizalmatlan a nők többsége (lehet, hogy a férfiak is, ezt nem tudom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!