Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért alakult ki azaz illem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alakult ki azaz illem hogy a randin a férfi fizet?

Figyelt kérdés

- Ez még abból a korból visszamaradt illem, hogy a nők nem nagyon kerestek, szinte csak a férfiaknak volt állásuk?

- Vagy ez egy burkolt szexuális cselekedet hogy a férfi ezzel akarja megnyerni, megvenni a nő szexualitását?

- Vagy ezzel köszönjük meg a nőknek hogy majd a szülésnél szenvedni fog nekünk?

- Vagy egyéb oka lehet ennek, ha igen mi?

2022. jan. 16. 18:24
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
10%
Ha annyira egyenjogú vagy akkor te is elhiv6od, de az aminimum h nem élősködsz rajta már elsőre, ha lefialsz neki, tarthat eleget. A pasi pontosan ugyanúgy az idejével fizet, te buta csök, ennyi erővel mondd a boltban is h te az időddel fizetsz most. am meg te se mehetsz el ezer masikkal, csak aki hajlandó veled is elmenni, és az ő ideje és társasága pont olyan értékes mint a tied.
2022. jan. 18. 05:45
 42/44 VincentLaw ***** válasza:
100%

"ő neked szenteli az idejét, kiöltözik szépen"

Erről az egyik találkozóm jutott az eszembe, amikor az illető lány full másnaposan állított oda (előtte este csajos estét tartott a barátnőivel), elég lestrapált állapotba (messze volt a szépen kiöltözöttől), és a nekem szánt 'ideje' meg inkább abban merült ki, hogy fejben teljesen máshol járt, leginkább ott, hogy mekkorát fog otthon majd aludni a találkozó után. A csattanó a végén, hogy közölte velem, hogy nem engem keres. :D

Jah, és én fizettem. Jobban jártam volna, ha tudom, hogy ez fog várni rám, ha el sem megyek a találkozóra.

2022. jan. 18. 12:49
 43/44 anonim ***** válasza:

Értem, és ha egy csinos, vékony, illatos, jól öltözött, intelligens, valamint érdeklődő hölgy jött volna?

(Nem kérek privit, vőlegényem van, és igen, a mai napig mindig, mindenhol ő fizet, noha már rég közös a kassza)

2022. jan. 18. 14:02
 44/44 VincentLaw ***** válasza:

Mi a kérdés?

Csak arra reflektáltam, hogy nem mindig igaz az az állítás, amit idéztem.

(Nem szoktam privátot írni, nem csak itt, hanem sehol se)

2022. jan. 18. 14:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!