Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért alakult ki azaz illem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alakult ki azaz illem hogy a randin a férfi fizet?

Figyelt kérdés

- Ez még abból a korból visszamaradt illem, hogy a nők nem nagyon kerestek, szinte csak a férfiaknak volt állásuk?

- Vagy ez egy burkolt szexuális cselekedet hogy a férfi ezzel akarja megnyerni, megvenni a nő szexualitását?

- Vagy ezzel köszönjük meg a nőknek hogy majd a szülésnél szenvedni fog nekünk?

- Vagy egyéb oka lehet ennek, ha igen mi?

2022. jan. 16. 18:24
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%

Miért alakult ki azaz illem hogy a NŐ VÉGZI A HÁZIMUNKÁT?

- Ez még abból a korból visszamaradt illem, hogy a FÉRFIAK nem kerestek EGYEDÜL, szinte csak a férfiaknak volt állásuk?

Vagy ez egy burkolt szexuális cselekedet hogy a NŐ ezzel VOLT KÉNYTELEN megnyerni, megvenni a FÉRFI ELTARTÓKÉPESSÉGÉT?

Vagy ezzel köszönjük meg a FÉRFIAKNAK, hogy ELTARTANAK MINKET?

/JA VÁRJÁL BAZDMEG, NEM IS TARTOTOK EL/

MI LEHET AZ OKA ANNAK, HOGY ARROL MÉG EGYETLEN KERDEST SEM LATTAM, HOGY EGYENJOGUSÁGOT KOVETELTEK A HAZIMUNKABAN/GYEREKEK KORULO TEENDŐKBEN?

2022. jan. 17. 18:38
 32/44 anonim ***** válasza:
93%

31

Te kisfiam nem mehetsz el ezer másikkal!

Milyen egyenjogusag???? Hol van itt egyenjogusag! A vezető beosztásban lévő személyek nagy resze férfi!

Engem nem vesznek fel akarhova, mert nő vagyok, es elmegyek ugye szülni! Neked nem kell választanod az anyaság és a karrier között! Neked lehet egyszerre családod és karriered! ...és még sorolhatnám

Egyébiránt, mint volt pszichologia szakos hallgato, (a pénzügy jobban érdekelt, igy inkább arra váltottam) az irásképed rengeteg mindent elárul rólad, történetesen azt is, hogy 100% a nemed férf! Csak a nemed, mert ferfi az nem vagy!!!! És ennek semmi köze a tartalomhoz amit ideböfögsz!

2022. jan. 17. 18:44
 33/44 anonim ***** válasza:
91%
Csak megjöttél hozzánk kukis amyjo drága, már emlegettelek mint a szamarakat szokták.
2022. jan. 17. 18:46
 34/44 anonim ***** válasza:
91%
Azért, mert általában az fizet, aki meghívja a másikat. Amikor meghívod a havert egy sörre, illik fizetni, maximum visszahív. De ha nem hív vissza, akkor majd máskor, vagy sosem, attól még illik fizetni ha te hívtad. A nőt pedig általában a férfi hívja meg randizni és nem fordítva.
2022. jan. 17. 20:51
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

35

Mint irtam, pénzügyes dipomám van, és abban is dolgozom....a pszichológia nem = a szociologiaval...

Ilyen csóró, lúzer, sóher, fillérbaszó senkiházi seggfejjel nem randiznak a nők...ertem, hogy hisztis vagy! De ez van! Mi nők diktáljuk a randifeltételeket. Lehet nem fizetni, csak ne vinnyogj, hogy nincs nő

2022. jan. 17. 21:01
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
35-öske! Mi lenne ha nem járatnád le magad még jobban! Írta hogy váltott pénzügyre, te észlény! Keress inkább egy kötelet!
2022. jan. 17. 21:02
 37/44 anonim ***** válasza:
0%
Ha megbeszélik h megesznak vmit, az nem neghívás, mert közösen döntötték el, olyan már bemigen van h a manusz igy hív el randira, h te aranyom, meghívlak ide enni v inni. Meg am hív6ja a nő is a pasit, éppen pont az egyenjogúság miatt.
2022. jan. 17. 21:02
 38/44 anonim ***** válasza:
0%
Nem "megbeszélem", hanem "meghív vacsorázni" érzed a kettő közti különbséget? Elhivni pedig soha nem fogok egyetlen férfit sem! Attol, hogy egyenjogusag van, (nincs egyebként) még nem fogok elhivni férfit! Eleve én az időmmel fizetek, de ha onnan nézem, hogy kinek van nagyobb szüksége a másikra,azt kell mondjam, ti férfiak vagytok hatranyban!
2022. jan. 17. 21:58
 39/44 anonim ***** válasza:
45%
40: Az idejével egyébként a férfi is ugyanúgy fizet, hisz ő is ugyanannyi percet szán rád, mint te rá. A többivel egyetértek.
2022. jan. 17. 22:15
 40/44 anonim ***** válasza:
0%

40

Tevedés! En elmehetek ezer másikkal! Te nem

2022. jan. 17. 22:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!