Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alakult ki azaz illem hogy a randin a férfi fizet?
- Ez még abból a korból visszamaradt illem, hogy a nők nem nagyon kerestek, szinte csak a férfiaknak volt állásuk?
- Vagy ez egy burkolt szexuális cselekedet hogy a férfi ezzel akarja megnyerni, megvenni a nő szexualitását?
- Vagy ezzel köszönjük meg a nőknek hogy majd a szülésnél szenvedni fog nekünk?
- Vagy egyéb oka lehet ennek, ha igen mi?
Miért alakult ki azaz illem hogy a NŐ VÉGZI A HÁZIMUNKÁT?
- Ez még abból a korból visszamaradt illem, hogy a FÉRFIAK nem kerestek EGYEDÜL, szinte csak a férfiaknak volt állásuk?
Vagy ez egy burkolt szexuális cselekedet hogy a NŐ ezzel VOLT KÉNYTELEN megnyerni, megvenni a FÉRFI ELTARTÓKÉPESSÉGÉT?
Vagy ezzel köszönjük meg a FÉRFIAKNAK, hogy ELTARTANAK MINKET?
/JA VÁRJÁL BAZDMEG, NEM IS TARTOTOK EL/
MI LEHET AZ OKA ANNAK, HOGY ARROL MÉG EGYETLEN KERDEST SEM LATTAM, HOGY EGYENJOGUSÁGOT KOVETELTEK A HAZIMUNKABAN/GYEREKEK KORULO TEENDŐKBEN?
31
Te kisfiam nem mehetsz el ezer másikkal!
Milyen egyenjogusag???? Hol van itt egyenjogusag! A vezető beosztásban lévő személyek nagy resze férfi!
Engem nem vesznek fel akarhova, mert nő vagyok, es elmegyek ugye szülni! Neked nem kell választanod az anyaság és a karrier között! Neked lehet egyszerre családod és karriered! ...és még sorolhatnám
Egyébiránt, mint volt pszichologia szakos hallgato, (a pénzügy jobban érdekelt, igy inkább arra váltottam) az irásképed rengeteg mindent elárul rólad, történetesen azt is, hogy 100% a nemed férf! Csak a nemed, mert ferfi az nem vagy!!!! És ennek semmi köze a tartalomhoz amit ideböfögsz!
35
Mint irtam, pénzügyes dipomám van, és abban is dolgozom....a pszichológia nem = a szociologiaval...
Ilyen csóró, lúzer, sóher, fillérbaszó senkiházi seggfejjel nem randiznak a nők...ertem, hogy hisztis vagy! De ez van! Mi nők diktáljuk a randifeltételeket. Lehet nem fizetni, csak ne vinnyogj, hogy nincs nő
40
Tevedés! En elmehetek ezer másikkal! Te nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!