Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alakult ki azaz illem hogy a randin a férfi fizet?
- Ez még abból a korból visszamaradt illem, hogy a nők nem nagyon kerestek, szinte csak a férfiaknak volt állásuk?
- Vagy ez egy burkolt szexuális cselekedet hogy a férfi ezzel akarja megnyerni, megvenni a nő szexualitását?
- Vagy ezzel köszönjük meg a nőknek hogy majd a szülésnél szenvedni fog nekünk?
- Vagy egyéb oka lehet ennek, ha igen mi?
21.
Primitív barom vagy, nem kívánom veled folytatni a kommunikációt, látom kizárólag személyeskedésekre futja, ráadásul így névtelenül olyan vagy, mint amikor a tömegből valaki beböfögi, hogy "Fúj bíró" - nevetséges.
A gond az, hogy ez a kérdés (ki fizessen?) egyáltalán felmerül.
Én szívesen fizetek a csajnak, de a barátaimat is meghívom és viszont. Mert szerencsére megtehetem.
Ennyire rossz az anyagi helyzetetek, hogy pár ezer forint földhöz vág? Normál esetben fel se kellene, hogy tűnjön. Tényleg nézitek, hogy hú, kétezer forint, jaj mi lesz? Mert ha ilyesmit nézni kell, akkor ott nagy a baj, de nem párkapcsolati értelemben.
Nyilván az első opció a magyarázat, de a szüléses elmélet nagyon vicces.
Amúgy szerintem ez annyira fel van fújva. Ha csak a barátaimmal beülök valahova is simán meghívom őket, aztán vissza ők engem. Nőként ha a pasi felajánlja elsőre, hogy fizet, akkor megköszönöm, és egyszer elutasítom. Ha tovább erősödik, akkor elfogadom. Ha nem ajánlja fel, az sem baj, van pénzem nekem is. Tök mindegy igazából, nem egy kávé vagy sör árán fog múlni a kapcsolat.
28
Megteheted, h nem fizetsz, ehhez jogod van! Én viszont megtehetem, hogy ez esetben nem randizom veled! Ehhez viszont nekem van jogom.
Es igen, én a jelenlétemmel fizetek!
Mivel elmehetnék ezer masikkal, te megteheted ugyanezt?
(Mindketten tudjuk, h pasi vagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!