Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért alakult ki azaz illem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alakult ki azaz illem hogy a randin a férfi fizet?

Figyelt kérdés

- Ez még abból a korból visszamaradt illem, hogy a nők nem nagyon kerestek, szinte csak a férfiaknak volt állásuk?

- Vagy ez egy burkolt szexuális cselekedet hogy a férfi ezzel akarja megnyerni, megvenni a nő szexualitását?

- Vagy ezzel köszönjük meg a nőknek hogy majd a szülésnél szenvedni fog nekünk?

- Vagy egyéb oka lehet ennek, ha igen mi?

2022. jan. 16. 18:24
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
96%
Ez legyen a legnagyobb örömed az életben, hogy nekem semmi beleszólásom nincsen (hogy a bal vagy a jobb kezeddel rázod ki magadnak.)
2022. jan. 16. 20:19
 22/44 anonim ***** válasza:
0%

21.

Primitív barom vagy, nem kívánom veled folytatni a kommunikációt, látom kizárólag személyeskedésekre futja, ráadásul így névtelenül olyan vagy, mint amikor a tömegből valaki beböfögi, hogy "Fúj bíró" - nevetséges.

2022. jan. 16. 20:21
 23/44 anonim ***** válasza:
95%
Azért mert a nők megtehetik, hogy olyannal ismerkedjenek, aki nem egy fillérbaszó, hogy még egy kávét se tudjon kifizetni első randin. Ha te nem fizetsz, majd ezer másik fog. Képzeld már el, hogy elhívsz egy nőt, ő neked szenteli az idejét, kiöltözik szépen, és akkor vele fizetteted ki a részét? Neki ebben mi a pláne? Nektek jobban van szükségetek nőre, mint fordítva, különben nem fizetnétek még egy nő üvegbe zárt fingjaért is (írd be hogy "girl selling farts in a jar" a keresőbe).🙃
2022. jan. 16. 21:05
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
Jogos amit a 23as írt. Abba bele se gondol az ilyen pasas, mennyi idő/energia/pénz(rengeteg) hogy úgy lásson ahogy megjelensz a randin. Persze kéne a tökéletes, szexháziállat nő, de egy kávéra sajnálja a pénzt. Igazi sóher az ilyen, cseppet sem férfias.
2022. jan. 16. 21:29
 25/44 anonim ***** válasza:
100%

A gond az, hogy ez a kérdés (ki fizessen?) egyáltalán felmerül.

Én szívesen fizetek a csajnak, de a barátaimat is meghívom és viszont. Mert szerencsére megtehetem.

Ennyire rossz az anyagi helyzetetek, hogy pár ezer forint földhöz vág? Normál esetben fel se kellene, hogy tűnjön. Tényleg nézitek, hogy hú, kétezer forint, jaj mi lesz? Mert ha ilyesmit nézni kell, akkor ott nagy a baj, de nem párkapcsolati értelemben.

2022. jan. 16. 21:44
 26/44 anonim ***** válasza:
Már megint elbasztad anyád nyugdíját? Zavard el az öregasszonyt melózni.
2022. jan. 17. 00:47
 27/44 anonim ***** válasza:
70%

Nyilván az első opció a magyarázat, de a szüléses elmélet nagyon vicces.

Amúgy szerintem ez annyira fel van fújva. Ha csak a barátaimmal beülök valahova is simán meghívom őket, aztán vissza ők engem. Nőként ha a pasi felajánlja elsőre, hogy fizet, akkor megköszönöm, és egyszer elutasítom. Ha tovább erősödik, akkor elfogadom. Ha nem ajánlja fel, az sem baj, van pénzem nekem is. Tök mindegy igazából, nem egy kávé vagy sör árán fog múlni a kapcsolat.

2022. jan. 17. 12:37
 28/44 anonim ***** válasza:
0%
Mert a muffoknak csak az egyenjogúság előnyei kellenek, meg a pénzes pasi, de olvastam már olyat is, hogy abból, hajlik e pasi őt megzabáltatni, tervezi felmérni, eltartigálja e addig, amíg otthon valogvakarcsol a kölyökkel. Mert hát ugye logikus, h első randin a kölykösödést tervezzük éppen. Nők, tessék fizetni de pénzzel mert akkor a ti hülye logikátok szerint fizethetne a pasi is a jelenlétével.
2022. jan. 17. 13:15
 29/44 Koltt09 ***** válasza:
29%
Fojátok már fel h egyenjogusag van, jogod van csak a saját reszedet fizetni, mint ahogy jogod van ahhoz is h ne engedj előre egy nőt, vagy hogy ne add át a helyed egy idősebbnek, meg h ne cipeld a barátnőd nehéz táskáját helyette, meg ahhoz h ne segitsa a barátodnak ha szüksége van rád, mindezekhez teljesen jogod van. Csak az ilyeneket nevezik szar embereknek. Attól még ugyanolyan jogokkal rendelkező emberek mint mindenki más.
2022. jan. 17. 16:16
 30/44 anonim ***** válasza:
94%

28

Megteheted, h nem fizetsz, ehhez jogod van! Én viszont megtehetem, hogy ez esetben nem randizom veled! Ehhez viszont nekem van jogom.

Es igen, én a jelenlétemmel fizetek!

Mivel elmehetnék ezer masikkal, te megteheted ugyanezt?

(Mindketten tudjuk, h pasi vagy)

2022. jan. 17. 16:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!