Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan, hogy a nőgyűlölők azok mind sikertelen incelek a társkeresésben?
https://www.youtube.com/watch?v=f_7ipZr0LWY
Itt van Nicholas Victor aki full alfa, több száz nőt megfektetett PUA mester, aki 46 éves de több mint 20 évvel fiatalabb nője van most is mégis teljesen nőgyűlölő. Minden második videója arról szól, hogy a mai nőknek mennyire el van szállva az egója, milyen irreálisak az elvárásaik, az összes kis hercegnőnek képzeli magát meg stb.
Ebben a videóban meg konkrétan parasztozza, gerinctelenezi is a nőket akik nem írnak vissza a férfiaknak neten (kb. 1:30-nál kezdődik). De mondom, minden második videójának van egy erős nőgyűlölő hangvétele, és ez látszik is az arcmimikáján, hogy valóban gyűlöli a nőket sokszor.
De akkor mégis, mivel magyarázzátok, hogy ekkora sikeres alfa hím a nőknél? Akkor a nőgyűlölet mégsem egyenlő az incelséggel? Itt megdőlt egy nagy tévhit?
Akkor matek:
300 levélből 6 válasz, az 2%.
Valószínűleg hasonló aránnyal lesz ebből randi, és azokból szex. De legyünk nagyvonalúak, legyen 5%, tehát minden 20. Sikereses.
Vagyis 8000, azaz nyolcezer levélből jön össze reálisan egy szex. 200 nő meg 1,6 millió levél kell. Ez eddig színtiszta matek.
Ezt egy nem egész 10 milliós országban, ahol 5 millió nő él, ezeknek a fele bőven öregebb, mint akikre vadászik, és reméljük, hogy van alsó korhatár is...
Akkor színtisztán kijön a matek, hogy nekem is kétszer kellett már küldenie levelet, mindezt úgy, hogy az életben nem használtam társkeresőt!
Vaaaagy: egyszerűen fizet egy ku rvát. A másik lehetőség, hogy egyszer hazudik.
Szerinted?
Kérdező, te tényleg mindent elhiszel, amit vadidegenek mondanak a youtube-on?
Ez a pasi átlag alatti, rettenetesen rossz a kisugárzása, szerintem életében még háromszor sem szexelt, nemhogy háromszázszor.
Ne legyél már ilyen naiv, nem kell mindennek bedőlni :D Hány éves vagy?
Ránéztem a csórikám többi videójára, amiket feltöltött, látszik, hogy ebből próbál pénzt csinálni, hogy fizetős előadásokat tart. Magyarán lehúz és megvezet kétségbeesett pasikat. Elég undorító.
Nőként 15 másodpercet bírtam nézni a videójából és láttam, hogy a lekedveltebb komment is azt sugallja, hogy a nők undorítóan viselkednek.
Ennek értelmében nem tudok adni sem a csatorna tulajdonosának véleményére, se a követőtáborára.
#26: Hidd el, nem cserélne vele közeleről sem mindenki, csak a kiéhezett incelek hiszik.
Innen is látszik, hogy nem vagytok ti rendes fiúk, csak nincs alkalmatok félre dugni, de legszívesebben hymr.bancok lennétek.
36-os vagyok:
Oké, képes voltam még 15 másodpercet megnézni, de mostmár tényleg ennyi.
Szóval az első fél percben a csávó arra panaszkodott, hogy társkeresőn a sablon szövegére kevesen írnak vissza.
Erre csupán pár pontban reagálnék:
1. Ha valaki mer kezdeményezni, vállalja az elutasítás lehetőségét is.
2. A sablonlevél személytelen. Ha valaki komolyan gondolja a társkeresési szándékát, az a bemutatkozószövegemből merít ihletet és arra reagál valamit. Így én is komolyabban tudom venni.
3. Mindezen túl egy sablonlevél nem tud általában olyan lenni ami beszélgetőtémákat dob fel a kettőnk lélektanával kapcsolatban vagy akár bármivel kapcsolatban, így nem is lehet beszélgetést továbbvinni. Akkor meg minek pazaroljam az energiát olyanra aki LÁTHATÓAN nyomja a sablondumát, miközben ugyanennyi idő alatt 10 másik csávó is ír, aki tényleg akar beszélgetni, aki tényleg átolvasta a profilomat, aki tényleg reagál a bemutatkozószövegemre?
A csávó úgy beszélt vissza nem írókról, mintha tény lenne, hogy ez van és minden nő büdös qrva. Eszébe se jutott az a 3 pont amit én megemlítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!