Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan, hogy a nőgyűlölők azok mind sikertelen incelek a társkeresésben?
https://www.youtube.com/watch?v=f_7ipZr0LWY
Itt van Nicholas Victor aki full alfa, több száz nőt megfektetett PUA mester, aki 46 éves de több mint 20 évvel fiatalabb nője van most is mégis teljesen nőgyűlölő. Minden második videója arról szól, hogy a mai nőknek mennyire el van szállva az egója, milyen irreálisak az elvárásaik, az összes kis hercegnőnek képzeli magát meg stb.
Ebben a videóban meg konkrétan parasztozza, gerinctelenezi is a nőket akik nem írnak vissza a férfiaknak neten (kb. 1:30-nál kezdődik). De mondom, minden második videójának van egy erős nőgyűlölő hangvétele, és ez látszik is az arcmimikáján, hogy valóban gyűlöli a nőket sokszor.
De akkor mégis, mivel magyarázzátok, hogy ekkora sikeres alfa hím a nőknél? Akkor a nőgyűlölet mégsem egyenlő az incelséggel? Itt megdőlt egy nagy tévhit?
Attól, hogy framingelt magának egy gyenge jellemű kislányt, nem lesz sikeres.
Azért gyűlöli a nőket, mert akikre valóban vágyna, azok kb. leköpik. A többi meg már önigazolás.
Gyűlölni rengeteg energiát jelent. Csak az csinálja, akit nagyon foglalkoztat a gyűlölet tárgya.
"Már megkaptam vagy 1000x, sosem lesz nőm. :D"
Én meg hogy kövér és ronda vagyok. És csóró :D
N
Én inkább azt nem értem, miért számít nőgyűlölőnek egy blackpill/incel típusú férfi.
A lakáspiacról kiesett fiatalok, akik államilag be akarnak avatkozni a piacba, hogy lakáshoz jussanak, lakásgyűlölők?
#14 imádom, mikor az incelek a nőket pénzért adható-vehető tárgyakhoz hasonlítják, és utána még ők durciznak, amiért a kutyának se kellenek :D
Annyira cuki vagy, komolyan :D
Ez az ember lenne számodra a "full alfa"? Beszélni alig tud a drága. Nem tudom, mennyire tehet róla és mennyire csak igénytelen a retorikájára, de fájt hallgatni, ahogy beszélt a szavaitól függetlenül is.
Ha ő azt mondja, hogy több száz nővel lefeküdt, akkor az úgy is van? Amilyen undorító és gyűlölködő stílusa van, nem lepne meg, ha hazudna, hogy a saját "üzletét" reklámozza. Ha le is feküdt ennyi nővel, na és? Mi ebben az érdemben? Egy buliban könnyen le lehet feküdni egy erre nyitott nővel, ami viszont nehéz, és láthatóan neki se megy, az az, hogy érdemi kapcsolatot alakítson ki a nőkkel. Halkan jegyzem meg, hogy ő tanít másokat "csajozni", amikor 300 nőből ketten álltak le vele beszélgetni és ők se sokat? :D
Már az első percben bebizonyítja, hogy a probléma vele van: "kiküldtem háromszáz nyitólevelet". Vagyis nem célja a komoly ismerkedés. Nem arról van szó, hogy látott egy számára szimpatikus és érdekes nőt, hanem kétségbeesett módon a nagy számok törvényére hivatkozva ráír mindenkire, hátha valaki válaszra méltatja (heh, még ez se válik be nála).
Regisztrálva vagyok egy online, barátkozós (!) oldalra, ahol ki lehet írni, hogy milyen társakra (nem párkapcsolati jellegű a dolog) vágysz, hogy kik írjanak neked. Az én profilomon kint van, hogy alapvetően velem egykorúakkal (21-26) beszélgetnék szívesen, és ha ír nekem, írjon pár sort magáról, hogy miért szeretne ismerkedni (látta, hogy van közös hobbink, esetleg a városomba jön és jó lenne valakit előre ismerni onnan, stb). Teljesen egyértelmű, nem? De. Aztán mégis tízből kilenc üzenetet nálam legalább tíz évvel idősebb férfiak írnak, amikben annyi a tartalom, hogy "hi pretty", "szió, te akk már nem Mo-n laksz?", "hello, wanna be friends?", "Hello" és hasonlók. Egyértelműen ki van írva, de aki annyira nem veszi a fáradtságot, hogy tisztelje ezeket a nagyon egyszerű kéréseimet, annak valóban nem fogok válaszolni, mert időpocsékolás és amúgy se érdekelnek. Korábban válaszoltam, mindegyik arra futott ki, hogy szeretnének lefeküdni velem és mekkora rohadék vagyok, amiért három üzenet után már nem adom meg a telefonszámomat. Ismétlem, ez egy barátkozós, levelezős, nyelvtanulós oldal, el se merem képzelni, hogy mi mehet egy társkeresőn.
Durván fog hangzani, de nem érdekel, ha valakinek "beletiprok a lelkébe" azzal, hogy nem foglalkozok a levelével, amit nem nekem írt, hanem az ezredik nőnek és a megírásába legfeljebb egy percet fordított. Ha valakinek az önbecsülése ennyire törékeny, akkor el kéne menni pszichológushoz, ugyanis nem egészséges, ha valaki a teljes önbizalmát egy dologba fekteti, pláne olyanba, ami más embereken múlik. Akárhányszor írtam régebben finoman elutasító szöveget az esetek többségében (mondjuk 90%-ban) az alábbi válaszokat kaptam:
- szidást, hogy akkor pusztuljak el minden szerettem együtt (megjegyzem, nem egyszer futottam bele olyanba, hogy ezután valaki több kamuprofilt csinált, hogy még egyszer szidalmazzon)
- felháborodást, hogy fejtsem ki szépen, miért gondolom így
- könyörgést, hogy naaa, azért adjak már még egy esélyt
Nagyon hamar elfogy az ember empátiája, amikor a többség ennyire nem tudja tisztelni a döntéseit. "Ha tiszteletteljesen bánsz egy férfival, ő is ugyanígy fog veled bánni." Jaj, Viktorkám, bárcsak így lenne, annyira látszik, hogy vagy hazudsz vagy fogalmad sincs, milyen üzeneteket kapunk. Személy szerint sose káromkodok vagy bunkó vagyok, nehogy szó érje a ház elejét, valamint így könnyebb jelenteni a szitkozódó pasikat zaklatás címszó alatt. ;) Egyébként irónikus, hogy pont ő mondja, hogy ne legyél bunkó, legyél értelmesebb, de egy mondatot nem tud elmondani káromkodás nélkül. Azért érezzük a kettős mércét, ugye?
(Igen, végignéztem ezt a felnőtthisztériát, kiolvastam a könyvemet vonatozás közben. Unatkoztam, na. :D)
Belenéztem a videóba, de képtelen vagyok elhinni, hogy ennyire ostoba felnőtt férfi létezik :D
Mint egy picsogó óvodás gyerek. Bakker, ez tényleg elvárja, hogy egy nő minden egyes kéretlen levélre válaszoljon, amit kap.
Majd ha ő is megválaszolja a postafiókja Spam mappájában lévő összes hulladékot... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!