Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem párkapcsolatra? Többi lent.
32 vagyok, 176 cm, 72 kg, sportos és elvált. Van egy kisfiam, havonta 2 hétvégén van velem. Az anyjával nem kommunikálunk. Ha van valami, az Anyámnak szól. Nem kavar be az életembe. Van egy új építésü társasházban Budán egy 4 szobás lakásom (nincs rajta hitel) és van egy jobbnak számító 4 éves autóm. Munkaügyben is utazom, de megengedhetem az utazást a nagyon egzotikus helyeken kívül bárhova. Luxus szálloda Balin pl nem fér bele! 24-28 éves, okos, müvelt barátnöt keresnék. Hobbim az olvasás, írás.
Szerintetek van esélyem egy csinos barátnöre? Vagy elvált apukaként ássam el magam mégha jó vagyok anyagilag? Ugye azt mondja mindenki hogyha nem lenne gyerekem, akkor bármelyik csaj leállna velem. Haverok szerint viszont így ….
(Kamuzók ne írjanak!)
Alapvetően egy nőnek ellenszenves lehet egy elvált férfi.
De ez függ attól, hogy miért váltál el. Értsd. megcsaltak, vagy te léptél félre, vagy csak megszűnt a szerelem?
Meg pont azért nem lógna gyermektelen nő egy gyermekes férfival, amiért egy gyermektelen férfi sem egy gyermekes nővel. Mert nincs kedvük más gyerekét pátyolgatni.
Természetesen van kivétel!
Talán azt tudnám neked mondani, hogy ha neked is beleférnek a gyermekes de elvált anyucik, akkor olyan helyekre kell menni ahol ilyen nőket lehet találni.
Mert leírás ügyileg nem lehetsz rossz parti. De ugye, nem csak a pénz és a külső számít.
Számomra az a zavaró, hogy a magyarázatodban egy mondat szól a kisfiadról és egyébként a lakásodról, autódról, anyagi helyzetedről írsz.
Tényleg nem a legkapósabb csomag egy elvált apuka, de mindenkinek meg kell hozni az életében könnyebb/nehezebb döntéseket a fejlődés érdekében és a következmények nem mindig az elvártak szerint alakulnak, de ezért nem kell "kirekesztettként" élned.
A történetedben talán befolyásoló ok lehet a válásod oka, de természetesen van esélyed barátnőt találni.
Az mindenképpen jó pont, hogy az exed már nincs befolyással az életedre, de a megfelelő lány azt is elfogadja, hogy az életed része, hisz lehet a kapcsolatotok szempontjából vége van, de van egy közös fiatok. Az lány, aki számára vonzó a személyed és el tudna veled képzelni komoly kapcsolatot is el fogja fogadni, hogy apuka vagy és segíteni fog, hogy az "újra kezdett fejezeted" és kisfiad apukájaként elvárt élet között egyensúlyt tudj teremteni. Szerintem elvált apukaként nem indulsz hátrányból, ha ezt te nem tartod hátránynak és a megfelelő körökben, megfelelő céllal keresgélsz kapcsolatot.
Köszi mindenki! A fiamról azért nem írok többet mert magánügynek kezelem, nem róla szól a kérdés.
Gyerekes, elvált anyukával nem akarok kezdeni mert volt egyszer egy ilyen komoly kapcsolatom több évig. Ott a volt férj zaklatott minket, engem többször meg is vert, megrongálta az autómat, a nöt is figyelte, stb. Aztán fel lett jelentve, elítélték, mire mindennek vége lett, a gyerekre hivatkozva kibékültek a hátam mögött és újra összejöttek. Én meg játszottam még a balf@sz pótapukát hónapokig mit sem tudva. Én ezt nem csinálnám meg egy növel sem! A házasságomnak azért lett vége mert évekig nem volt igénye szexre, bármit is csináltam, plusz minden probléma volt! A végén már úgy mentem el dolgozni, hogy ordibált velem amiért nem vagyok otthon, mintha kupiba mennék. Kikészült az otthoni létben, de kezeltetni nem akarta magát. Mindenkinek engem szidott, pedig még a minket alig ismerö szomszéd is látta mennyit segítek otthon.
Nem vagyok jóképü férfi, de hüséges vagyok, adok magamra, tenyeremen hordozom akivel együtt vagyok. Az anyagi helyzetem nem is annyira érdekel engem, csak a haverok mondják hogy az manapság javíthat az esélyemen. Szerintük aki csóróbb és elvált, az max pénzkeresö pótapukának lehet már csak jó valakinek, egy elhízott nönek 3 gyerekkel.
Remélem találok majd valakit, bár reménykedem egy spontán dologban, azok szoktak elsülni a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!