Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem találni valakit?
23 éves lány vagyok, mesterképzésre fogok járni szeptermbertől, mellette dolgozni is szeretnék. Sajnos szabadidővel a tanulmányaim és a diákmunkák miatt sosem voltam túlságosan eleresztve, azért évente pár buliba elmentem, viszont nem gondolom, hogy az annyira az én közegem lenne, meg nem is döglenek azért értem a pasik... Szabadidőmben edzeni járok, meg néha fotózni. Barátaim nem nagyon vannak olyanok, akikkel nem csak felszínes dolgokról tudnék beszélgetni. Az előző párkapcsolataim nem voltak túl komolyak, általában mindegyik pasi csak kritizált és ha "ló nincs, jó a szamár is" elven jöttünk össze. Amíg legjobb barátnőmmel jóban voltunk, nem éreztem szükségét, hogy legyen pasim, mert tök sok programot csináltunk együtt meg minden, viszont így, hogy ez a kapcsolat megszűnt, eléggé magányos vagyok és rájöttem, hogy valahol mélyen vágyom arra, hogy szeressen valaki és csináljunk együtt programokat, meg ilyenek. Online társkeresőkön vagyok már évek óta, rengeteg randim volt több-kevesebb sikerrel, de valahogy nem az igazi egyik app sem...
Mit tanácsoltok?
Szerintem egy embernek nem csak barátokra van szüksége, de lehet én gondolom rosszul... Barátaim valószínűleg lesznek, mert új egyetemre megyek és lesz lehetőségem barátkozni. Viszont ez az egyetem is lányokkal lesz tele, legalábbis a szak, amire menni fogok.
De barátkozáshoz is szívesen fogadok tanácsokat, ha itt tartunk. Bár az egy fokkal azért könnyebben megy.
Nehéz ügy, mert barátokért és a kapcsolatért is tenni kell, nagyon ritka, h csak úgy lesz, véletlenül. Van ilyen is, de nem éri meg várni.
Az iskolában érdemes körülnézni elsőre. Ott van esély hozzád hasonló korú embereket találni, vagy bekerülni egy olyan baráti társaságba, ahol már tovább is lehet lépni. Mondjuk kirándulnak többen, vagy valami egyéb közös hobbi, ahol az ismerősök ismerőse is megjelenik. Valahol el kell kezdeni.
Ha érdekel valami, mondjuk könyvek, vagy zene, akármi, akkor vannak ilyen fórumok, csoportok, ahol lehet haverkodni, ami úgy sokkal könnyebb, ha van már valami közös alap.
Szóval esélyed van, de tenni kell érte. Ha a szabadidőd egy részét társaságban, vagy azt keresve töltöd, akkor egy idő után lesz miből válogatni, akár barátokról van szó, akár komolyabbról.
Mi lenne ha online dumálnál? Elsősorban inkább marhulj valakikkel aztán ha megvan a barátság lehet együtt lógni meg elmenni ide-oda. Másodsorban tök jó szórakozás ki se kell a lábad tenni hozzá. Plusz jókis eszmecserét lehet folytatni.
Ne add fel, fiatal vagy! Én bírlak nagyon az őszinteséged miatt.
Ha kicsit dumcsizni akarsz itt is dobhatsz privit.
Sok sikert a mesterkurzushoz!
Én még nem találkoztam olyan lánnyal, aki felé soha senki nem akart közeledni. Nyilván kell az is, h ne a földet bámuló, sor végén kullogó emberke legyél, mert velük nem mindenki tud mit kezdeni.
Akármiről beszélgetni nem olyan komoly dolog, ott meg már lehet építgetni az ismeretséget. Ha még mosolyogsz is párszor, jó hatást tehetsz másokra.
Tudom, h nehéz úgy "aktívnak" lenni, ha nem vagy a társaság közepe-típus, de szinte minden helyzetben van olyan lehetőség, amikor bekapcsolódhatsz az "életbe".
Minél több embert ismersz meg, annál jobb esélyed van, h egy srác közeledjen feléd, aztán onnan már könnyebb az egész.
Nyilván ha csak hetente kétszer beszélsz emberekkel, akkor nehezebb az ügy, kevesebb a lehetőség, de valamit tegyél, ez a lényeg.
"Kellene."
Amíg "kellene", addig nem lesz jobb. Szerintem a te véleményed saját magadról, akár a külsőt tekintve, akár viselkedésre sokkal negatívabb, mint akárkinek, aki látott már.
Ebből jöhetnek olyan dolgok, h "elbújsz", és sok fiúnak ez azt is jelenti, h nem akarsz ismerkedni, beszélgetni. Persze egyesek ilyenkor is mernek kezdeményezni, de a másik oldalról ez olyan helyzet, mintha az érezné, h betörne a te világodba, amit te látszólag nem akarsz, tehát eleve egy negatívnak tűnő érzéssel/lépéssel kezdene, így sokan inkább nem is próbálják meg.
Szóval az nem baj, ha nem vagy nagyon társasági ember, de ha mindig csak elfoglalod a helyedet valahol és ennyi, az általában egy olyan üzenet, h "hagyj békén". Ha pár szót beszélgetsz, kérdezel, vagy csak nem tűnsz egy fészekből kiesett madárkának, akkor azért jobbak az esélyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!