Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya 28 éves nőként felejtsem el a Tindert, vagy van esélyem ott párt találni?
van esélyed mondjuk így nem tudom hogy nézel ki de a leírtakból azt mondom van.
Lehet önmagadnak valamiért nem tetszel talán önértékelési gond a lényeg hogy másnak tetszhetsz.
kinek mit jelent a csúnya, elég tág fogalom. Lehet max te látod magad annak.
Van egy nagyon introvertált, olyan semmilyen csaj ismerősöm, aki most annyira egós lett a tindertől, hogy azon nyafog, hogy nem a tökéletes pasi nyálazik utána, hanem 4-5 (hozzá hasonlóan átlagos)
Nem kép vadász vagyok, de azt látni kell.
Küldj egy képet.
5-ös vagyok. Mások mit mondanak, az egy dolog. Mindenkiben van "szép", mégha nem is gondolja.
Most egy próbát bőven megér, max törlöd magad. Amúgy lesz match-ed, ne aggódj.
Társkereső az is.
A kép az első , mindenki 1-2 másodperc alatt eldönti, hogy tetszik vagy nem tetszik, senkit nem érdekel a szöveg mindaddig míg meg nem tetszik neki a másik.
Próbáld ki vesztenivalód nincs.
Nőként ha 2 hét alatt senki nem ír vagy nem kapsz amolyan "tetszik" jelzést akkor felejtsd el a társkeresőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!