Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van esélyem így párt találni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem így párt találni? 24/N

Figyelt kérdés

Nem igazán áldott meg előnyös külsővel a természet, az arcom kifejezetten csúnya, a melleim is nagyon kicsik. 168 cm magas vagyok, 65 kg.

Ráadásul 24 éves koromra nincs semmi egzisztenciám, óvónő vagyok, ami 140 ezres fizetéssel jár, ebből csak egy pici bérelt szobára futja sok lakórtárs mellett. Napról-napra élek, emiatt ízlésesen öltözködni is nehéz, szinte minden ruhám turkálós. Ápoltnak ápolt vagyok, tusfürdő-sampon-fogrém még nagy nehezen kijön a fizumból, de pl életemben nem voltam még kozmetikusnál/sminkesnél/műkörmösnél, stb. Sminkelni nem szoktam magam.

2021. márc. 20. 17:24
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
15%
Nincs.
2021. márc. 20. 17:25
 2/25 anonim ***** válasza:
26%
Hát...
2021. márc. 20. 17:30
 3/25 anonim válasza:
22%
Szerintem az összes óvónő meg tanár, akik elmennek 140-ért dolgozni, magukat járatják le. Önsorsrontás ez, hogy beletörődsz a létminimum alatti szintbe. Ilyen nővel én sem jönnék össze.
2021. márc. 20. 17:31
 4/25 anonim ***** válasza:
73%
Az hogy kicsi a melled, az hagyján, de hogy műkörmösre sem futja? Nahát...
 5/25 anonim ***** válasza:
88%

1-es paraszt. Hogyne lenne esélyed.

Nem te vagy az egyetlen, aki nehéz anyagi körülmények között él, és nem modell kinézet. Mégis találtak párt. Legyél nyitott, ismerkedj!

6/25 anonim ***** válasza:
83%
Miért ne lenne? Nem ez fog számítani úgysem.
2021. márc. 20. 17:34
 7/25 anonim ***** válasza:
50%
majd rád hajtanak ez elvált apukák.
2021. márc. 20. 17:34
 8/25 anonim ***** válasza:
81%
Miért ne lenne?
2021. márc. 20. 17:37
 9/25 anonim ***** válasza:
74%

Persze hogy van.

Milyen a testalkatod? Ha csinos vagy, nincs semmi gond.

2021. márc. 20. 17:38
 10/25 anonim ***** válasza:
74%

Nem hinnem hogy az egzisztencian vagy a mellmereten mulna a parkereses sikere. A 168/65 alapján az alkatod is tok rendben van. Szerintem nagyon negatív vagy magaddal szemben, ha gatol valami azt hiszem az leginkabb az önbizalom hianya.

Ovonokent egy felelossegteljes, komoly munkat vegzel, hogy a rendszer ezt annyira nem tartja hogy rendesen meg lehessen elni belolole, az szanalmas, de legkevesbe a te hibad.

32f

2021. márc. 20. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!