Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem így párt találni?
Igen, van esélyed ne aggódj. Ez egy apróbb szépség hiba, amiről te nem tehetsz, úgyhogy szerintem tanuld meg ezt elfogadni és pl nézd más szemmel: légy hálás, hogy nem valami dúrva halálos betegséged van. Egyébként hidd el hogy vannak lányok akiket nem érdekel hogy épp milyen az arcod. Saját tapasztalat:19 éves körül lehettem azt hiszem és nagyon bele szerettem egy fiúba, akinek volt egy szintén elég nagy vörös folt az arcán, de neki ilyen vele született sérülés. Sose érdekelt, tisztán és őszintén szeretni tudtam. Minden megtettem volna érte, mégis a végén ő dobott ki (pedig nem hencegésből, de sok jobb pasi küzdött már értem, de egyik sem kellett, mert valahogy nem alakult ki egy ilyen erős kötődés). A lényeg hogy milyen ember vagy odabent, és ha ott minden a helyén van akkor akármikor találsz magadnak párt :) A mai világban egyébként nem is érdemes foglalkozni az olyan emberekkel akik csak a külsőségeket nézik, mert az olyannak hosszútávon tervezni sem lehetne.
21L
Nőként én is ettől a betegségtől szenvedek. A bőrgyógyász által felírt krém egy darabig egész jól szinten tartotta, de mostanság nem elég. A stressz, napfény és helytelen táplálkozás sajnos ugyancsak rossz hatással van az arc állapotára, ezekre nagyon kell figyelni.
Én most elkezdtem egy kozmetikai kezelés sorozatot is, remélem segít.
Egyébként szerintem ez nem olyan nagy tragédia, és bár engem is zavar ez az állapot, próbálok ezzel együtt élni és nem aggodalmaskodni miatta.
Exemnek tele volt pattanással az arca, tiszta ragya volt sokszor az egész feje, de nem érdekelt. Én imádtam így is. Emiatt sokszor nagyon utálta magát, totál önbizalomhiányos volt, hiába bizonygattam, hogy engem nem érdekel. Tényleg nem érdekelt, jól éreztem magam vele. (Ennek ellenére megcsalt és dobott, mint egy darab szart...)
Egyébként ne éld bele magad, ilyen hibákat a legtöbb ember, főleg a nők nem fogadnak el egy könnyen. Sokkal lejjebb kell adnod az igényeidet.
Én 25 évesen extrém módon kopaszodok, pár év és kb. nem lesz egy szál hajam sem. Mióta ez elkezdődött (1-2 éve) le se szarnak a nők. Előtte általában jó pasinak gondoltak és ha nem lennék amúgy béna a csajozásban sok nőm lehetett volna. Ma már esélyem sincs, pedig nem tehetek róla. Hajbeültetésre pedig nincsenek millióim (és nem is tudom ,hogy valójában érne e valamit az egész).
Pénzzel, státusszal, látványos testi megjelenéssel (kigyúrtság) kompenzálhatsz. Talán bejön.
Nyugodtan pontozzatok le...
#7-es: hát valahogy úgy. De én 3 éves ugródeszka voltam akkor? :D
Egyébként pont egy kigyúrt, bunkó, egoista faßal csalt meg, akibe húú de nagyon szerelmes lett hirtelen. Milyen érdekes. Mondtam neki, hogy remélem azt tudja, hogy ennek a majomnak csak egy kúrásra kellett semmi többet nem akar.
És a durva az, hogy exem bevallotta, hogy tudja! Magyarán lehetsz te akármilyen jó srác, törödhetsz akármennyire jól a csajjal, a tenyereden hordozhatod, ha nem vagy egy "tipikus alfa (vagy annak látszó!)" férfi, akkor úgysincs esélyed. Max. rövid távon. Az ilyenek még az átlagos, vagy átlag alatti nőknél is simán "győznek", úgyis, hogy csak kihasználják őket, egy-egy "ürítésre".
Én azóta egyébként kifejezetten undorodom a legtöbb csajtól, nekem ez nem hiányzik többször. Ugyanezt látom az összes fiú haverom esetében, szinte mind ugyanígy jártak.
#7-8 én 3,5éves ugródeszka voltam,nem hagyta más barátnőm legyen. A főiskola elején összejöttünk(később tudtam meg,hogy volt valakije otthon) végén kidobott.
Kérdező! Őszinte leszek. Sajnos egy "egészséges" pasinak sem mindig könnyű párt találnia. Valamikben,vagy sok mindenben jónak kell lenned de nagyon.
Hat igen amikor szerelmes voltam 23evesen fel se tunt hogy pattanasos a srac a tesom mondta ra egyszer h a pattanasos xy. en meg ezen ugy elcsodalkoztam,h neki ez tunt fel rajta? Nem az hogy hu de helyes? meg a husos szája meg a mosolya megamitudomen:d
Nem tudom mennyire feltuno ez rosecead de eltudom kepzelni hogy nem is feltuno ha beindul a kemia.
Meg talan szakallal mégkevesbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!