Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van esélyem így párt találni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem így párt találni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy körülbelül egy éve megjelent az arcomon a Rosacea nevű bőrbetegség, ami sajnos gyógyíthatatlan, viszont kezelhető és azóta persze azon vagyok, hogy tünetmentessítsem valahogy amennyire lehet, eddig sajnos nem sok sikerrel. Ez annyit jelent, hogy az arcom időközönként elvörösödik, illetve jelen van már rajta egy kisebb halvány állandósult piros folt is. Azóta teljesen elment az önbizalmam, nem merek randira menni, sőt mindenhol ezen kattogok, hogy észreveszik az emberek... 24f

2020. máj. 21. 19:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Gondolom valami olyasmire gondolhatott a költő, hogy ne hagyd, hogy az eü-i állapotod határozzon meg téged. Tehát ne te legyél a srác, akinek rosaceája van, hanem legyél te a srác, aki vicces, érdeklődő, kedves, udvarias, akinek jó a közelében lenni, mert mindig van egy-két bíztató szava mások számára stb.. Az, hogy ezen felül még rosaceád is van, csak egy külső tényező, amiről felismerhető vagy, de nem a lényegi valód alapköve, minél előbb jössz rá erre, annál hamarabb fogod tudni elfogadni az állapotodat, és annál kevésbé fog gátolni bármiben.
2020. jún. 14. 21:19
 22/24 anonim ***** válasza:
Lehet, az önismeretes válaszoló arra céloz, lelki okai is lehetnek ennek a problémának. És tényleg lehetnek. Nézz utána:rosacea lelki okai.
2020. jún. 14. 21:46
 23/24 anonim ***** válasza:

Esetleg valami alapozó? A halvány piros foltokat olyan jól el lehet rejteni.

Én nem sminkelek, csak ezt szoktam alkalmazni és ha nincs semmi dudor csak pír arra szuper.

(Csak ne sotetebbet/sargabat vegyél és ha nappalra kell ne lámpa fényénél tedd fel (kár hogy boltban csak az van) de vannak erről sminkvideok a tökéletes alapozó kiválasztásáról.

már elvileg tetkokat is el lehet így rejteni.

Ez még nem homis biztos hogy tv szereplőknek is alkalmazzák.

2020. jún. 14. 23:43
 24/24 anonim ***** válasza:

nekem is ilyen betegségem van és 8 éve boldog házasságban élek.

szóval van esélyed

2020. jún. 15. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!