Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem így párt találni? 24/N
Nem igazán áldott meg előnyös külsővel a természet, az arcom kifejezetten csúnya, a melleim is nagyon kicsik. 168 cm magas vagyok, 65 kg.
Ráadásul 24 éves koromra nincs semmi egzisztenciám, óvónő vagyok, ami 140 ezres fizetéssel jár, ebből csak egy pici bérelt szobára futja sok lakórtárs mellett. Napról-napra élek, emiatt ízlésesen öltözködni is nehéz, szinte minden ruhám turkálós. Ápoltnak ápolt vagyok, tusfürdő-sampon-fogrém még nagy nehezen kijön a fizumból, de pl életemben nem voltam még kozmetikusnál/sminkesnél/műkörmösnél, stb. Sminkelni nem szoktam magam.
300 felett keresek, van házam, sajat autom, 27 éves vagyok, 73 kiló, helyesnek mondott arcom van. Van esélyem part találni? Ja lemaradt, 172 cm vagyok. 😃😃😃
Ne keresd görcsösen a szerelmet, mert annak nem lesz jó vége, hidd el.
Néha-néha azért megnéznék én egy ilyen "kifejezetten csúnya" arcú nőt, aki valóban annyira csúnya lenne, hogy amiatt nincs párja. Láttam én már jó néhány nem épen vonzó arcú nőt és mégis van, volt párjuk.
Egyet személyesen is ismerek, neki szemtengely ferdülése is van, "kifelé" néz, vannak hormon problémái is, a járása is férfias inkább, mint nőies, egy meleg nap után lábszag is volt rendesen és még is lett párja, együtt vannak már egy jó ideje, igaz a csóka sem egy adonisz, de kit érdekel ez, ha ők jól megvannak egymással.
Ami kicsit sem érdekelne 25 éves férfiként:
- kicsi a mellméreted
- nem jártál műkörmösnél, kozmetikusnál, fodrásznál (ezeket full jól meg lehet oldani otthon is, volt párjaim is maguknak csinálták (na jó, fodrászhoz meg kozmetikushoz elmentek fél évente....))
- nem szoktál sminkelni (amúgy annyira nem drága dolog, a férfiak 99%-a egy full alap sminknél többtől amúgy is rosszul van)
Ami elgondolkoztat:
- miért választottad ezt, mikor tudtad a fizud ennyi lesz, ebből nehezen lehet megélni
Ami zavar:
- miért nem vállalsz mellé valamit, vagy tanulsz, hogy előbbre juss
- szerintem duci vagy
- ha tényleg nagyon nagyon nem szép az arcod
Hát szerintem az ég világon semmi baj nincs Veled!
Akinek a mellméreted meg a fizud miatt nem kellesz, meg sem érdemelne téged.
Az ovónő szakma meg inkább igazi hivatás és nem fejőstehén szakma. Pont ezért respect, hogy ezt választottad.
Az meg, hogy nem voltál még kozmetikusnál meg műkörmösnél?
Ki nem sz*rja le, ha alapból odafigyelsz magadra.
Lesz párod nyugi ;)
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!