Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érthető, hogy azért nem akarok párkapcsolatot mert esélyem sem lenne a nőknél?
Nagyon visszafogott, csendes, félénk fiú vagyok. Nem tudok a lányokkal beszélgetni és ezért kerülöm a velük való kommunikációt. Kevésnek érzem magamat az összes lányhoz mert amikor meglátok egy lányt rögtön az jut az eszembe, hogy semmi esélyem sem lenne, sokkal jobbat érdemel nem egy olyan szerencsétlen mint amilyen én vagyok. Ezért elzárkózom az ismerkedéstől és semmilyen kapcsolatot sem létesítek az emberekkel.
Talán azzal kezdődött az egész,hogy sohasem érdekeltem igazán a lányokat. Nem tudom az okát,hogy miért de a mai napig is levegőnek néznek. Ennek köszönhetően elzárkózom az ismerkedéstől ami bevallom őszintén nem is menne. Inkább befordulok és elvagyok a saját kis világomban a gondolataimmal. Néha amikor tegyük fel egy lány szimpatikus számomra inkább rögtön elfojtom az érzéseimet és azt kezdem el hosszasan mondogatni magamban,hogy "mit akarsz tőle te szerencsétlen". Sohasem vettem észre azt,hogy minimálisan szimpatikus volnék valakinek így inkább beletörődöm és elfogadom. Nagyon gátlásos vagyok és nem tudom elhinni ha egy lánynak szimpatikus lennék ( másfelől én soha sem vettem észre, hogy szimpatikus lennék valakinek) . Olyankor inkább elmenekülök vagy szándékosan úgy teszek mintha nem is érdekelne csak azért, hogy ne bántsam meg mert úgyis kiderülne, hogy egy szerencsétlen vagyok. Sokszor nem könnyű elfogadni ezt a helyzetet de úgy érzem így lesz a legjobb még akkor is ha nagyon fiatal vagyok.
"Nem tudom az okát,hogy miért de a mai napig is levegőnek néznek."
Dehát elzárkózol az ismerkedéstől, kerülöd a nőket, láthatóan félsz tőlük, mégis mit csináljanak?
Férfiként én is furán érzem magam az ilyen "mindenki lábtörlője vagyok" emberek körül. Az önbizalmad csapnivaló és ez meg fogja keseríteni az egész életedet, itt nem csak arról van szó, hogy nem lesz barátnőd.
A legnagyobb baj szerintem itt az, hogy nőkkel csak ismerkednél, mert más interakció fel se merül.
Mikor voltál utoljára olyan helyzetben, hogy jóba voltál egy lánnyal, mindenféle párkapcsolati vagy szexuális érdeklődés nélkül?
Emiatt vagy esetlen, mert túlmisztifikálod a dolgot.
A másik ok meg szerintem az, hogy nem vfordítasz túl sok energiát a saját hobbijaid, személyiséged fejlesztésébe. Kicsit kösd le magad, legyen 2-3 dolog amit tényleg a saját örömödre végzel, és ha lehet, sport vagy alkotó tevékenység .
Lehetsz te introvertált meg csendes, de ha nincs semmi beltartalom, az így is, úgyis érződni fog.
De ja, ne akarj minden áron csak potenciális barátnő jelöltekkel összeismerkedni, hanem igyekezz nőket is megismerni emberként, rá fogsz jönni, hogy kb ugyanúgy sokfélék mint a férfiak.
Ne rinyálj!
Ha férfi létedre nem kapod össze magad, akkor egyedül maradsz!
Komolyan hagyod, hogy más férfiak elvegyék az utolsó lehetőséget is?
Nem hajtok más nőjére, mert van gerincem.
De vicces belegondolni, hogy ha előtted ráhajtanék a nődre, akkor csak annyi lenne a válaszod, hogy "jó, erről ennyit!", aztán vinném dugni.
Legyen önbecsülésed!
A legnagyobb baj itt az önutálattal meg önbizalomhiánnyal van.
Szuggesztív módon még mondogatod is magadnak a leminősítő megjegyzéseket.
Ha ennyi erővel azt mondogatnád magadnak, hogy "megoldom, nyitott leszek", "menni fog", "segítséget kérek pszichológustól hogy felismerjem értékeimet és gyengeségeimet és változni/változtatni tudjak" akkor mi lenne?
A kudarctól félsz, meg az esetleges elutasítástól, nem akarod átélni a csalódás fájdalmát... Ezzel a jó dolgokat is kirekeszted életedből.
Kapcsolatok meg minden terén is be tud állni az ember arra, hogy mindent, még a pozitív jeleket is, vagy közönyt is negatívan, elutasításként értelmezzen.
A fájdalom elől menekülsz és ezért zárod el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!