Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érthető, hogy azért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érthető, hogy azért nem akarok párkapcsolatot mert esélyem sem lenne a nőknél?

Figyelt kérdés

Nagyon visszafogott, csendes, félénk fiú vagyok. Nem tudok a lányokkal beszélgetni és ezért kerülöm a velük való kommunikációt. Kevésnek érzem magamat az összes lányhoz mert amikor meglátok egy lányt rögtön az jut az eszembe, hogy semmi esélyem sem lenne, sokkal jobbat érdemel nem egy olyan szerencsétlen mint amilyen én vagyok. Ezért elzárkózom az ismerkedéstől és semmilyen kapcsolatot sem létesítek az emberekkel.

Talán azzal kezdődött az egész,hogy sohasem érdekeltem igazán a lányokat. Nem tudom az okát,hogy miért de a mai napig is levegőnek néznek. Ennek köszönhetően elzárkózom az ismerkedéstől ami bevallom őszintén nem is menne. Inkább befordulok és elvagyok a saját kis világomban a gondolataimmal. Néha amikor tegyük fel egy lány szimpatikus számomra inkább rögtön elfojtom az érzéseimet és azt kezdem el hosszasan mondogatni magamban,hogy "mit akarsz tőle te szerencsétlen". Sohasem vettem észre azt,hogy minimálisan szimpatikus volnék valakinek így inkább beletörődöm és elfogadom. Nagyon gátlásos vagyok és nem tudom elhinni ha egy lánynak szimpatikus lennék ( másfelől én soha sem vettem észre, hogy szimpatikus lennék valakinek) . Olyankor inkább elmenekülök vagy szándékosan úgy teszek mintha nem is érdekelne csak azért, hogy ne bántsam meg mert úgyis kiderülne, hogy egy szerencsétlen vagyok. Sokszor nem könnyű elfogadni ezt a helyzetet de úgy érzem így lesz a legjobb még akkor is ha nagyon fiatal vagyok.

2021. dec. 11. 21:58
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Az önutálat masszívan vissza tud rántani (ahogy írtad is) attól, hogy segítséget kérj.

Miért ne érdemelnél meg valamit (bármit) az élettől, amire vágysz? Miért lennél te kevesebb bárkinél?

2021. dec. 13. 06:26
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan azért kellene mielőbb pszichológus, mert bemeséled önmagadnak, hogy "bizonyos dolgokat nem érdemelsz az élettől".
2021. dec. 13. 08:42
 23/29 A kérdező kommentje:
Az a probléma,hogy igazán semmire nem vágyom az életben. Nincsenek céljaim az életben.
2021. dec. 13. 18:37
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Mégis vannak céljaid és vágysz valamire csak azt hiteted el önmagaddal hogy neked nem jár az, ami másnak.
2021. dec. 13. 19:42
 25/29 anonim ***** válasza:

Akkor talán kezdhetnéd itt.

Keress egy célt, és érd el. Lehet ez bármi, pl elkezdessz íjászkodni, és az a cél, hogy X méterről X mennyiségű egymást követő lövés találjon a cél közepébe.

A célok elérése nem csak leköt, de az önértékelésedet is javítja.

Igazából mindegy mit tűzöl ki magadnak célként, amíg ez elérhető és nem árt sem neked, sem másnak, addig a javadra szolgál.

2021. dec. 13. 22:09
 26/29 A kérdező kommentje:
Két hete újból elkezdtem itthon edzeni.
2021. dec. 13. 22:24
 27/29 anonim ***** válasza:
Na, az egynek már jó. Csak van valami célod ilyen téren, pl X sorozat végigcsinálása?
2021. dec. 13. 22:27
 28/29 A kérdező kommentje:
Minden edzés napján fejben eltervezem, hogy milyen izomcsoportot akarok edzeni és össze is rakom a gyakorlatokat. Ha valamilyen oknál fogva közbe jön valami és mégsem tudok edzeni akkor rögtön bűntudatom van és azon jár az eszem, hogy mikor pótoljam be.
2021. dec. 13. 22:44
 29/29 anonim ***** válasza:
Kiírtál ide egy kérdést. Úgy tűnik, valamennyire csak foglalkoztat a problémád, van valami kellemetlen hiányérzeted. Ez már elég egy terapeutához.
2021. dec. 14. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!