Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érthető, hogy azért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érthető, hogy azért nem akarok párkapcsolatot mert esélyem sem lenne a nőknél?

Figyelt kérdés

Nagyon visszafogott, csendes, félénk fiú vagyok. Nem tudok a lányokkal beszélgetni és ezért kerülöm a velük való kommunikációt. Kevésnek érzem magamat az összes lányhoz mert amikor meglátok egy lányt rögtön az jut az eszembe, hogy semmi esélyem sem lenne, sokkal jobbat érdemel nem egy olyan szerencsétlen mint amilyen én vagyok. Ezért elzárkózom az ismerkedéstől és semmilyen kapcsolatot sem létesítek az emberekkel.

Talán azzal kezdődött az egész,hogy sohasem érdekeltem igazán a lányokat. Nem tudom az okát,hogy miért de a mai napig is levegőnek néznek. Ennek köszönhetően elzárkózom az ismerkedéstől ami bevallom őszintén nem is menne. Inkább befordulok és elvagyok a saját kis világomban a gondolataimmal. Néha amikor tegyük fel egy lány szimpatikus számomra inkább rögtön elfojtom az érzéseimet és azt kezdem el hosszasan mondogatni magamban,hogy "mit akarsz tőle te szerencsétlen". Sohasem vettem észre azt,hogy minimálisan szimpatikus volnék valakinek így inkább beletörődöm és elfogadom. Nagyon gátlásos vagyok és nem tudom elhinni ha egy lánynak szimpatikus lennék ( másfelől én soha sem vettem észre, hogy szimpatikus lennék valakinek) . Olyankor inkább elmenekülök vagy szándékosan úgy teszek mintha nem is érdekelne csak azért, hogy ne bántsam meg mert úgyis kiderülne, hogy egy szerencsétlen vagyok. Sokszor nem könnyű elfogadni ezt a helyzetet de úgy érzem így lesz a legjobb még akkor is ha nagyon fiatal vagyok.

2021. dec. 11. 21:58
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
45%

8. vagyok

https://www.youtube.com/watch?v=sUbXdolVEZo

1:52re tekerd

az eleje egy kicsit szexista

van benne filozófia

2021. dec. 12. 07:04
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez az élet ha így folytatod, a következő évekhez vezet halálod napjáig....

Reggel felkelsz elmész dolgozni, beszélgetsz 1-2 kollégával, de különösebben senkit nem fogsz érdekelni. Ha lesz év közben 1-2 céges buli talán elmész rájuk de lehet, hogy nem, de ez sem fog érdekelni senkit.

Hazamész a munkából, ha autóval mész senkire rá sem kell nézned. Ha bkv-val akkor sem fog történni semmi, felszállsz néhányan rádnéznek te is 1-2 emberre aztán bámulsz ki az ablakon.

Ezen kívül elmész fodrászhoz, aki mosolyogni fog rád, hogy legközelebb is odamenj és nekik fizess ne másnak.

elmész bevásárolni , néhányan rád néznek majd, te is 1-2 emberre de semmi nem fog történni, fizetsz a pénztárnál beülsz a kocsiba és hazamész.

Egyéb vásárlásokat online futárszolgálattal fogod intézni .

És ez így fog menni amíg meg nem halsz, vagy nyugdíjba nem mész.

És leéltél egy semmilyen értelmetlen hasztalan életet. ÉS nézel majd ki hülyén a fejedből, hogy mit csesztél el vagy minek születtél meg egyáltalán.

Mert semmi mást nem tettél csak fogyasztottál és ürítettél.

2021. dec. 12. 07:24
 13/29 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező: most változtass, amíg nem késő!

Előttem lévő teljesen profin megfogalmazta, hogy hova vezethet a maximális elzárkózással élt élet.

2021. dec. 12. 07:54
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Érthető, te dolgod. De úgyis kinősz majd ebből és majd huszonévesen összeszeded magad.
2021. dec. 12. 08:14
 15/29 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszát!

"Mikor voltál utoljára olyan helyzetben, hogy jóba voltál egy lánnyal, mindenféle párkapcsolati vagy szexuális érdeklődés nélkül?": Talán gyermekkoromban utoljára. Minél idősebb lettem egyre jobban eltávolodtam a nőktől. Igazán sohasem voltam szorosabb kapcsolatban velük mert már gyermekkoromtól kezdve féltem tőlük. Soha nem éreztem a közelükben jól magamat, mindig is kényelmetlen volt a számomra mert csak az járt a fejemben, hogy biztosan undorodnak tőlem. Aztán lassan itt vagyok 24 évesen és egy szót sem tudok váltani velük. Viszont már nem csak a nőktől távolodtam el hanem kb minden embertől. Nem szándékosan teszem, viszont nekem az emberi kapcsolatok nagyon nagy kellemetlenséggel járnak. Úgy érzem, hogy mások csak kinevetnek és mindenkit csak zavarnék a jelenlétemmel.

#13: Egyetértek veled, szerintem is tökéletesen leírtad a közeli jövőt. Ami a legszomorúbb az egészben, hogy korábban az általad leírtakat szó szerint meg is tapasztaltam. Rájöttem arra, hogy ha kikerülök az iskolapadból kb ez a jövő vár rám. A legszomorúbb az egészben, hogy legbelül úgy érzem, hogy mást nem is érdemlek meg.

2021. dec. 12. 10:06
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha kérnél segítséget szakembertől, ez a helyzet változhatna.
2021. dec. 12. 11:12
 17/29 anonim válasza:
100%

Sürgősen keress fel egy pszichológust, kis lépésekben de jelentős javulás érthető el! Ne várj csodát tőle rögtön, de mivel felismerted a problémádat és esetleg teszel is a változás érdekében meg lesz a fejlődés gyümölcse.

Emellett kezdetben javaslom, hogy sportolj is valamit. Illetve kezdj el neten beszélgetni lányokkal kb. bármiről....utána személyesen sem lesz már annyira kellemetlen.

A csalódás, visszautasítás elég rossz érzés tud lenni,de szerintem még rosszabb az, hogy nem élsz.

Hasonló helyzetben voltam én is. Elindultam egy úton és azóta jobban érzem magam...de a mai napig őszintén nekem is vannak olyan napjaim amikor kevésnek érzem magam, alacsony önbizalommal. Úgy tekintek ezekre a napokra, hogy lehet belőle tanulni és úgy is az állapotom hosszú távú stabilizálása a cél.

Fel a fejjel,kezdd el,csak úgy fog menni! De mindenképpen dönts, választhatod a panaszkodást is,de akkor ne várj boldogabb jövőt és később még nehezebb lesz, vagy felállsz és kis lépésekben teszel magadért.

2021. dec. 12. 11:23
 18/29 anonim ***** válasza:

"Minél idősebb lettem egyre jobban eltávolodtam a nőktől. Igazán sohasem voltam szorosabb kapcsolatban velük mert már gyermekkoromtól kezdve féltem tőlük. Soha nem éreztem a közelükben jól magamat, mindig is kényelmetlen volt a számomra mert csak az járt a fejemben, hogy biztosan undorodnak tőlem"

Ez lesz a probléma gyökere.

Rá kell jönnöd, hogy az emberek nemtől független végső soron azért ugyanolyan emberek mint te.

Miért undorodnának a lányok tőled? Adsz erre okot?

Undorító stílusban beszélsz velük, róluk? 👉 Változtass ezen, és szóba fognak beled állni.

Külsőre vagy undorító? 👉 Tisztálkodj, használj deót, moss fogat és mittomén, ne vakard a herédet nyilvánosan.

De nem, semmi okod ennyire elzárkózni a lányoktól, nincsenek semmivel sem más anyagból összegyúrva mint te.

Egyáltalán nem normális ha valakinek 0 interakciója van az emberiség felével.

A baj az, hogy ez neked éveken, sőt évtizedeken át nem jelentett problémát addig, amìg fel nem merült a párkapcsolat kérdése.

Noná, hogy amikor erre jut a sor, be vagy parázva.

2021. dec. 12. 12:31
 19/29 A kérdező kommentje:
Pszichológushoz szerintem akkor fogok eljutni, ha egyszer elérem azt, hogy úgy érezzem sokkal többet érdemlek az élettől. Jelenleg ettől nagyon távol állok. Hiszen úgy gondolom, hogy nekem semmi jogom arra, hogy többre vigyem az életben.
2021. dec. 12. 20:31
 20/29 anonim ***** válasza:

Ez a menekülés része ismerős. Én is nagyon sokáig hasonlóan működtem. Önbizalomhiányos voltam (talán még vagyok is), és mindig mikor láttam/ feltételeztem, hogy valaki érdeklődik irántám, levegőnek néztem, ignoráltam.

Korai még elkönyvelni, hogy nem fog változni a helyzeted, vagy éppen te magad. Soha ne mond hogy soha.

21/L

2021. dec. 12. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!