Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem nőt találni? Lent írom ki vagyok.
35F budapesti, óbudai lakótelepen élek 2 szobás panellakásban. Van munkám, főiskolát végeztem, járok sportolni. Szeretnék családot. Igen ennél részletesebben felesleges leírnom.
Van vajon olyan nő, 25-36 között akit ez érdekelhet ilyen paraméterek mellett?
Igen vannak ilyen nők elég sokan.
Ha évek óta nem találsz senkit annak 2 oka lehet:
1-ik: nem ismerkedsz, vagy otthon várod a csodát, vagy nem igazán jársz sehová.
2-ik: nem nézel ki elég jól.
Köszi a választ.
1es feltevésre: valóban nem nyomulok nőkre. Nem látok olyan platformot a nagyvárosban ahol ez reális lenne. Privátabb ember vagyok, de egyébként megjegyzem a legtöbb magyar ember elég 'privát' de valóban valahol el kellene indulni. Egyelőre a nettel próbálkozom de ez hatalmas lutri és nagyon véges a lehetőség egy férfi számára, a net a nők 'terepe'.
2-es feltevésre: nem vagyok csúnya de nem vagyok páváskodó magazin-férfi sem, járok edzeni, középmagas vagyok, átlagos-sportos testalkatú. Feltűnő sem vagyok de igényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!