Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van esélyem nőt találni? Lent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem nőt találni? Lent írom ki vagyok.

Figyelt kérdés

35F budapesti, óbudai lakótelepen élek 2 szobás panellakásban. Van munkám, főiskolát végeztem, járok sportolni. Szeretnék családot. Igen ennél részletesebben felesleges leírnom.

Van vajon olyan nő, 25-36 között akit ez érdekelhet ilyen paraméterek mellett?

2021. szept. 27. 07:19
A kérdező szavazást indított:
Igen vannak ilyen nők
Nem nincsenek ilyen nők
25 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
95%

Igen vannak ilyen nők elég sokan.

Ha évek óta nem találsz senkit annak 2 oka lehet:

1-ik: nem ismerkedsz, vagy otthon várod a csodát, vagy nem igazán jársz sehová.

2-ik: nem nézel ki elég jól.

2021. szept. 27. 07:21
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

1es feltevésre: valóban nem nyomulok nőkre. Nem látok olyan platformot a nagyvárosban ahol ez reális lenne. Privátabb ember vagyok, de egyébként megjegyzem a legtöbb magyar ember elég 'privát' de valóban valahol el kellene indulni. Egyelőre a nettel próbálkozom de ez hatalmas lutri és nagyon véges a lehetőség egy férfi számára, a net a nők 'terepe'.

2-es feltevésre: nem vagyok csúnya de nem vagyok páváskodó magazin-férfi sem, járok edzeni, középmagas vagyok, átlagos-sportos testalkatú. Feltűnő sem vagyok de igényes.

2021. szept. 27. 07:24
 3/6 anonim ***** válasza:
38%
Akkor exnejemnek nem kellenel mert Kaszásdűlőn vettem neki lakást és ki volt borulva hogy ott kell laknia nem a római parton :)
2021. szept. 27. 07:25
 4/6 anonim ***** válasza:
68%
Ha a viselkedesed nelkulozi a ferfias jegyeket, akkor sehol. Ha az utobbi eveidben nem volt sikered, akkor te lathatatlan leszen a nok szamara. Eleve milyen hulyeseg az, hogy 2 szobas panelt irsz parameterkent?
2021. szept. 27. 07:57
 5/6 anonim ***** válasza:
78%
Ha 35 év alatt egy nő sem gondolta úgy, hogy érdemes veled kezdeni, akkor gyanús, hogy valami más hibádzik, mint amit felsoroltál. (Hacsak nem kiugrott remete pap vagy.) Ha meg már volt kapcsolatod, csak vele nem illettetek össze, akkor ez már egy bizonyíték, hogy persze, mással is lehet még. Általában egyébként azon múlik, hogy tudsz-e kommunikálni. Ha meg ez egy burkolt társkeresés akart lenni, nem pedig kérdés, akkor ajánlom, hogy van már itt is ilyen kategória. Na meg a társkeresőket. Beállítod a felsorolt paramétereket, aztán lehet próbálkozni. Szerintem sok nő lehet 25-36 között, aki szívesen alapítana családot 2 szobás panelbe (meg olyan is, akinek van saját) és szeretne valakivel együtt is sportolni - csak hát nem mindegy, kivel. Remélem, neked sem, vagy ha igen, akkor ez már lehet erős furcsaság. :)
2021. szept. 27. 08:43
 6/6 anonim ***** válasza:
75%
Ez papíron k*rvajól hangzik, mondjuk aki ilyeneket említ, mikor párkapcsolati szempontból kellene magát jellemezni, attól inkább nem akarnék semmit.
2021. szept. 27. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!