Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékonyabb típusú emberként is van esélyem párt találni?
182 cm / 64 kg
33F
Ez kórosan sovàny, megjegyzem.
Lehetőséged,esélyed ettől függetlenül van, de jó eséllyel fogjàk javasolni, h kapj fel magadra 25kiló izmot.
Így is több vagyok mint voltam.
Az egyetemet 56 kilósan végeztem el. Akkor 25 voltam.
Én hasonló arányokkal rendelkezem: 176/62
Van akit ez zavart már, de az exem nagyon szerette, hogy vékony vagyok. Akkor ráadásul csak 55 kg körül lehettem. A többségnél én azt tapasztalom, hogy hátrány, de még jobb, mint a zsír :D
Olyan ez mint bármi más: csak megfelelő embert kell találni
Gondolok, adok 20 kilót ingyen! :D
Na jó, csak vicc volt!
Férfiban bizony sovány. Ha esetleg elkezdenél edzeni vagy valamit sportolnál, akkor szép lassan az izmok elkezdenének erősödni a csontokkal együtt.
Cuki, hogy szamok alapjan itt mindenki schobert norbi.
Nem tudom, én is vékony vagyok és mégsem vagyok a pincében lakó szűzfiú🤷
Esélyed persze hogy van, rengeteg vékony embert látni nővel...
Egyébként én is sokáig nagyon vékony voltam, 30 évesen még 182/63, hiába gyúrtam, zabáltam, minden. De aztán valami megváltozott, el kezdtem tudni hízni, 35 évesen 80, 37 évesen 90 kiló lettem. Lehet, túl sok a stressz, szorongás, egész napi rohanás, azért nem marad rajtad semmi. Hízáshoz kell egyfajta lelki nyugalom.
Istenem....milyen érzés? :D
Am. Engem nem zavarna. Klassz lehet enni, és nem hizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!