Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez örökké hiányozni fog? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez örökké hiányozni fog? Vagy van esélyem hasonló párt találni?

Figyelt kérdés

Tegnap este görgettem az instagramot. Lájkolta egy imseretlen ember/fotós az egyik képemet, így megnéztem az oldalát.

Rengeteg olyan helyről posztolt, amit számtalanszor bejártunk az exemmel.

Fővárosi vagyok és nyilván nem egy Budai Várra, vagy Citadellára gondolok. Nagyon sok helyet felfedeztünk együtt és mivel fiatalon jöttünk össze - én még akkor 4 évig tanultam - nem éltünk együtt sokáig. Így nagyon ritkán voltunk egymásnál, kb heti 1x. A hét többi napján mindig csavarogtunk. Vagy a közelben, vagy hétvégente távolabb. Miután összeköltöztünk, ez csak minimálisan ritkult, ugyanúgy csavarogtunk délutánonként is, nem csak otthon unatkoztunk/csináltuk a teendőket.

Ez a része a kapcsolatnak nekem nagyon hiányzik, főleg a tegnap este óta.

Imserkedtem 1-2 emberrel a szakítás óta, de úgy vettem észre, hogy az emberek döntő többségének nincsen erre igénye. Sőt, még hétvégén sem feltétlenül vágynak a szabadba. Én meg olyan partnert szeretnék, aki olyan beállítottságú, mint én.

Szerintetek magasak az elvárásaim? Ez csak egy tini kapcsolatba "fér bele"?

Vagy van esélyem felnőttként is hasonló típusú férfit találni, aki nem gamerkedik/kocsmázik/otthon fekvős, hanem megvan erre neki is az igénye?

2021. júl. 20. 10:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

nem olyan ritka.

de nyilván ahogy halad az idő, egyre többen vannak "lenyugodva"

2021. júl. 20. 10:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van😌 én is ilyen vagyok, de szerintem hozzád fiatal, illetve kicsit távol is vagyok
2021. júl. 20. 10:59
 3/5 anonim ***** válasza:
90%

Én is budapesti vagyok, az exemmel rengeteget bicikliztünk a Rómaira, Szentendrére. Mikor szakítottunk, ez hiányzott a legjobban és azt gondoltam, senki nem lesz már, akivel majd ennyit tudok biciklizni. Egyedül is eljártam, de azért az nem ugyanaz. Aztán megismertem a páromat, aki szintén ezzel a problémával küzdött, folyton egyedül bringázott. Mikor összeköltöztünk, akkor hoztam magammal a bringámat is és azóta már ketten járunk mindenfelé. És ha hiszed, ha nem, vele sokkal jobban szeretek bringázni, túrázni, csavarogni, mint az exemmel 😊

Létezik az a társ, csak türelem!

2021. júl. 20. 12:51
 4/5 A kérdező kommentje:

3-as, örülök a sikersztoridnak! :)

Remélem, nekem is sikerül.:)

2021. júl. 20. 14:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok, de pár hete már foglalt, találtam egy lányt, aki szintén mindig menne valahová.
2021. júl. 21. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!