Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van esélyem komoly barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem komoly barátnőt találni?

Figyelt kérdés

Már mikor megszülettem olyan csúnya voltam, hogy az orvos felsírt mikor meglátott.

Sose tudtam barátkozni, az iskolás éveim azzal teltek, hogy a többiek wc-be dugták a fejemet.

A csajok folyamatosan megalázták, mindig vicc tárgya voltam világ életemben.

A munkahelyemen sincs másképp.

Amihez nyúlok azt elcseszem.

Múltkor közölte a főnököm velem, hogy inkább ne nyúlak semmihez, hanem tiplizzek ki neki a boltba ebédért.

Azt mondta, hogy csak sajnálatból nem rúg ki, mert különben meghalnék az életben.

2021. szept. 21. 07:43
 1/5 anonim ***** válasza:

A külső nem minden területre hat azért ki...a magánélet csak egy dolog.De a munkahelyeden össze tudod magad kapni...azért a legtöbb munkahelyen nem a külső alapján ítélik meg az embert.

Akármit csinálsz lehet benne fejlődni,jobbá válni,törekedni arra hogy ne lehessen beléd kötni.Így nem adsz támadási felületet másoknak.És ha nem bántanak,nem támadnak,és érzed is hogy jó vagy abban amit csinálsz,akkor építed magad önbizalmilag.Amitől majd sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben.

Sajnos a mai világ a külsőségekről szól,ha párkapcsolat a téma.De attól még lehet próbálkozni,vannak nagyon különös emberek is,akik egészen másképp szemlélik a világot,és a férfiakat is.

Egy jó párkapcsolathoz amúgy is hatalmas szerencse is kell...nehéz megtalálni a megfelelő személyt.

De ami rajtad múlik,azt tedd meg...a párkapcsolat nem csak rajtad múlik,de az,hogy a munkahelyeden hogy végzed a dolgod,és mennyit tudsz fejlődni...csak rajtad múlik!

2021. szept. 21. 07:48
 2/5 anonim ***** válasza:
23%
Sajnos nincs. Csúnya férfi egy nőnek sem kell.
2021. szept. 21. 07:54
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
2-es akkora egy bunkó paraszt vagy ugye tudod? Még akkor is, ha valamilyen szinten igazad van, de miért kell még jobban bàntani szegény kérdezőt? Emberségből elégtelen, iràny vissza az iskolapadba erkölcstan óràra.
2021. szept. 21. 09:22
 4/5 anonim ***** válasza:
25%
#3 Százszor többet érnek az ilyen, valósággal szembesítő válaszok, mint az olyan bullshitek, hogy "fogadd el magad", "mindenkinek más tetszik", "ha tetszel magadnak, másnak is tetszeni fogsz", stb. Amit én írok, az legalább igaz.
2021. szept. 21. 11:51
 5/5 anonim ***** válasza:

A te problémádat úgy hívják kérdező hogy önérzet és önbecsülés teljes hiánya!

Nem a baratnő az elsődleges, hanem az hogy emelt fővel legyél képes járni a világban, és hogy ne hagyd magad megalázni soha.

A múlt sérelmeit buktad sajnos, de a te kezedben van a sorsod, és a megítélésed is.

Rossz és számodra megalázó helyzeteket okozó munkahely: tanulsz és keresel más munkát, megalázási kísérletek: megkeresed a másik gyengepontját és visszatámadsz, vagy csak elküldöd a k.rva anyjába és ha nekiállj feljebb akkor nem meghunyászkodsz, hanem szemébe nézel és mosolyogva megvarod mit lép! Bár ez az én módszerem, de a lényeg hogy kiállj magadért, és ne engedd hogy megalázzanak, sem erős férfinak, sem pimasz nőnek, sem rokonnak, senkinek nem szabad, mert akkor elvesztél.

Nem számít sem veszély, sem kockázat, sem félelem ha a becsületről van szó!

Ha ezt megtanulnád így kezelni, akkor komolyan vehető ember válna belőled, és emberszámba vennének téged is.

2021. szept. 21. 16:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!