Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tudom kezdeményezni a nőknél akkor nekem sohasem lesz esélyem párkapcsolatot kialakítani?
Ha már mondták hogy helyes vagy, akkor annyira nem lehet mégsem rossz a helyzet.
A soha az erős szó, de nagyon kicsi az esélye. Ha lesz is, olyan fog betalálni, akit a halál fszába kéne hogy küldjél (gyakori hogy mentális betegek), de nem fogod, mert örülsz hogy valaki hozzád szólt.
Szakemberrel idővel tudnál ezen javítani szerintem bőven, még fiatal vagy.
Ha a nők sem nyitottak még feléd, akkor garantálom hogy valójában a nők szemében nem vagy szép
Így pedig nőt találnod teljesen reménytelen, szívesen
Ha te menekülsz előlük, akkor mit vársz?
Minek akarsz párkapcsolatot olyannal akitől félsz?
Ezt így nem mondanám
Inkább meg kéne oldanod ezeket a lelki szorongásaidat, mielőtt ezen a csajozás dolgon töröd a fejed, mielőtt aktívan belekezdenél.
Mert így ebben a helyzetedben tényleg esélytelen. Valahogy csak lehet kezelni ezt a "fóbiát"
"kellemetlen számomra a nők közelében lenni"
Akkor keresd a férfiak társaságát. 🏳️🌈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!