Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tudom kezdeményezni a nőknél akkor nekem sohasem lesz esélyem párkapcsolatot kialakítani?
Figyelt kérdés
Sajnos nálam ez ilyen fóbiává alakult ki, nagyon félek a visszautasítástól. Magamat visszataszító embernek tartom annak ellenére,hogy már sokan megdicsértek,hogy milyen helyes vagyok ( véleményem szerint teljesen visszataszító a külsőm). Igazság szerint nincsen tapasztalatom a lányokkal való beszélgetésről mert nem igazán beszélgettem velük. Ők nem keresték az én társaságomat és én sem az övékét. Nagyon félénk,visszahúzódó és sajnálatos módon a szavak embere sem vagyok. Személyesen de még interneten keresztül sem megy az ismerkedés. És tudomásom szerint nem tetszettem a 24 évem alatt egyetlen egy lánynak sem.2021. dec. 25. 21:16
11/22 harebell válasza:
Itt nem csak az a baj, hogy te nem kezdeményezel, hanem akkor is menekülsz, ha egy nő kezdeményezne nálad, illetve eleve kellemetlennek érzed a női társaságot. Kérd pszichológus segítségét, mert ezt feloldani magadtól nem fog menni.
12/22 A kérdező kommentje:
Már attól elszégyelltem magamat, ha egy nő rám nézett. Olyankor inkább a földet bámulom vagy a telefonomat nyomkodom. És próbálom eltakarni, hogy ne piruljak el.
2021. dec. 25. 22:25
13/22 anonim válasza:
#10:
"Azért nem válaszoltam rá mert nem igazán találom rá a megfelelő választ."
Akkor három lehetőség van:
1. NULLA önismerettel bírsz,
2. hazudsz magadnak,
3. nekünk hazudozol.
Döntsd el, melyik a három közül.
14/22 A kérdező kommentje:
A legelső. Nem hazudok nektek.
2021. dec. 25. 22:31
15/22 anonim válasza:
Hát persze, direktben nem is. Csak elhallgatsz dolgokat. Például azt, hogy a való életben csak a szüleiddel állsz szóba, ide meg azért jársz, hogy megtévesztéssel némi sajnálatot és beszélgetést csikarjál ki másoktól. Azt hiszed, nem lehet rád ismerni a stílusodról meg a kamuproblémádról? Persze ha pszichiáterhez küldenek, egyből elkezdesz terelni, mert az nagyon nem akarózik.
16/22 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem kamu a problémám.
2021. dec. 25. 23:01
18/22 anonim válasza:
15#
Most mi a fene bajod van a kérdezővel?
Bevallott mindent őszintén, és tudja maga is hogy bajok vannak vele, súlyosak. Erre te minden ocsmánysággal vádolod (szinte hazugnak titulálod), még így karácsonykor is.
Veled is vannak bajok az biztos
19/22 anonim válasza:
Én csak azt nem értem ,hogy miért akarsz görcsösen olyan emberrel lenni, akitől rettegsz, és szégyenérzeted van, ha rádnéz.
20/22 anonim válasza:
Mondjuk mert vágyik egy társra, mint a legtöbben. A félénkség nem egyenlő a rettegéssel, te szerencsétlen 19.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!