Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelként szerelmesek belém Mi a fenét tehetnék?
Figyelt kérdés
Főleg hogy én mást szeretek, de nem vagyok képes lerázni azt a másik nőt, nem akarom elutasítani, nem visz rá a lelkem2022. jan. 11. 17:14
31/33 anonim válasza:
29! 😂😂 tehát neked jó volt! Bakker nekem is biztos jó lenne csak a nönek nem!
32/33 anonim válasza:
#31 nyilván ő sem normális, de ettől még egyikőtök sem lesz incel.
33/33 A kérdező kommentje:
31#
Neked a szex nem jön össze (bár nem hiszem hogy igazán akarnád), a párkapcsolat igen, nekem a párkapcsolat nem jön össze (pedig csak erre vágyom), pedig a szex összejön. Ha nagyon akarnám akkor nem feltétlenül csak prostival jöhetne össze, de annyira nem erre vágyom én sem.
Ha neked így jó hogy a saját félelmed által hagyod hogy szűz gyerek maradj, akkor az csak a te bajod, meg azon szerencsétlen csajoké akik összeállnak veled.
Viszont ez hogy nekünk az megy ami a másiknak abszolút nem, az elég fura
2022. jan. 13. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!