Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelként szerelmesek belém M...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelként szerelmesek belém Mi a fenét tehetnék?

Figyelt kérdés
Főleg hogy én mást szeretek, de nem vagyok képes lerázni azt a másik nőt, nem akarom elutasítani, nem visz rá a lelkem

2022. jan. 11. 17:14
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

19-20#

Elég sokszor találkozhattál velem itt a gyakorin, úgy hiszem. Mégpedig az incelek oldalán.

Talán az incelekről alkotott képed hamis nem?

Nekem nagyon úgy tűnik, elég sokat csörtéztem már itt a hozzád hasonlókkal, vagy éppen veled.

Ráadásul megtagadni tőlük a szerelem gondolatát is, ez elég gusztustalan gondolat részedről.

Jól látszik mennyire jó ötlet volt kombinálni ezeket a fogalmakat, de persze a szokatlan módon: a nő szerelmes az incelbe!

Azt sem tudom igaz-e, mégis hátborzongató a lehetőség is.

Főleg úgy hogy nincs viszonzás

2022. jan. 11. 20:59
 22/33 anonim ***** válasza:
15: "Szellemi fogyatékosok szintén nem képesek kapcsolatot létesíteni, mert nem tudják értelmezni azt. " Ezeket honnan szeded? Szerintem bizonyos IQ szint alatt már fogyatékosságról beszélünk, és a kisegítő iskolákban szép számmal vannak szellemileg ilyen emberek, akik még simán párkapcsolatokat keresnek maguknak!
2022. jan. 11. 21:49
 23/33 anonim ***** válasza:
#21 attól hogy az incelek oldalán csörtézel még nem leszel incel. Persze vallhatod is magad annak, de akkor sem leszel incel. Az incel nem csak mereven a definíció, hanem egy társadalmi csoport. Ha nem így lenne, mindenki incel tinikorig, aztán egyszercsak már nem? Ugye hogy ez hülyeség. Még a férfi szüzesség is elég gyenge lábakon áll.
2022. jan. 12. 07:17
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

23:

"Még a férfi szüzesség is elég gyenge lábakon áll." Ezalatt mit értessz?

Hogy nem egyformán fontos nőnél-férfinál, mert a "férfinak nem vérzik", tehát "nem ér"? Ha valaki 30 évesen azt sem tudja milyen egy nővel szenvedélyesen csókolózni, vagy soknak a kezét sem fogták meg a családon kívül senki, az szerintem lelkileg eléggé "szüzesség", akár van vérzés akár nem.

2022. jan. 12. 11:31
 25/33 anonim ***** válasza:
Most azt képzeljétek el, hogy nekem van barátnöm, de incel vagyok! Mielött félreértitek szexelni viszont nem szexeltem még sose pedig 34 vagyok, mert tudom, hogy úgyse lenne neki elég a méretem, szóval definíció szerint én sem vagyokincel, de mégis.
2022. jan. 13. 13:43
 26/33 anonim ***** válasza:
75%
#25 bocs, de te nem incel vagy, hanem hülye.
2022. jan. 13. 14:30
 27/33 anonim ***** válasza:
26! Felölem! Hívhatsz aminek akarsz, attól még ez nem lesz nagyobb! Marad 12.5 centis az meg virsliböl is kicsi.
2022. jan. 13. 14:33
 28/33 anonim ***** válasza:
#27 hiába hívlak bárminek, attól még hülye maradsz. :)
2022. jan. 13. 14:35
 29/33 A kérdező kommentje:

28#-nak igaza van, hülye vagy!

Nekem sem nagyobb egy centivel sem, mégis volt már pár prosti akivel elég tűrhető volt a szex

Jó arra nem adok hogy ők is élvezték, mert az esetükben eleve teljesen hiteltelen, viszont nem volt rossz. Nyilván jobb lenne pár centivel hosszabb szerszámmal dolgozni, de rohadtul nem emiatt vagyok aki vagyok

2022. jan. 13. 16:20
 30/33 A kérdező kommentje:

Ha valakinek az incelségemről támad kedve vitázni, kérem ne itt, hanem az erre régebben nyitott kérdésembe írjon hozzászólást!

Köszönöm!

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2022. jan. 13. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!