Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelként szerelmesek belém Mi a fenét tehetnék?
19-20#
Elég sokszor találkozhattál velem itt a gyakorin, úgy hiszem. Mégpedig az incelek oldalán.
Talán az incelekről alkotott képed hamis nem?
Nekem nagyon úgy tűnik, elég sokat csörtéztem már itt a hozzád hasonlókkal, vagy éppen veled.
Ráadásul megtagadni tőlük a szerelem gondolatát is, ez elég gusztustalan gondolat részedről.
Jól látszik mennyire jó ötlet volt kombinálni ezeket a fogalmakat, de persze a szokatlan módon: a nő szerelmes az incelbe!
Azt sem tudom igaz-e, mégis hátborzongató a lehetőség is.
Főleg úgy hogy nincs viszonzás
23:
"Még a férfi szüzesség is elég gyenge lábakon áll." Ezalatt mit értessz?
Hogy nem egyformán fontos nőnél-férfinál, mert a "férfinak nem vérzik", tehát "nem ér"? Ha valaki 30 évesen azt sem tudja milyen egy nővel szenvedélyesen csókolózni, vagy soknak a kezét sem fogták meg a családon kívül senki, az szerintem lelkileg eléggé "szüzesség", akár van vérzés akár nem.
28#-nak igaza van, hülye vagy!
Nekem sem nagyobb egy centivel sem, mégis volt már pár prosti akivel elég tűrhető volt a szex
Jó arra nem adok hogy ők is élvezték, mert az esetükben eleve teljesen hiteltelen, viszont nem volt rossz. Nyilván jobb lenne pár centivel hosszabb szerszámmal dolgozni, de rohadtul nem emiatt vagyok aki vagyok
Ha valakinek az incelségemről támad kedve vitázni, kérem ne itt, hanem az erre régebben nyitott kérdésembe írjon hozzászólást!
Köszönöm!
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!