Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelként szerelmesek belém M...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelként szerelmesek belém Mi a fenét tehetnék?

Figyelt kérdés
Főleg hogy én mást szeretek, de nem vagyok képes lerázni azt a másik nőt, nem akarom elutasítani, nem visz rá a lelkem

2022. jan. 11. 17:14
A kérdező szavazást indított:
Te segítségre szorulsz kérdező!
A nő akit szeretsz szorul segítségre!
A nő aki szeret téged szorul segítségre!
Rohadj meg te mocskos incel!
27 szavazat
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
98%
Őrülj neki, hogy kellesz valakinek.
2022. jan. 11. 17:22
 2/33 anonim ***** válasza:
98%
Aki kell valakinek az elvileg onnantól nem felel meg az "incel" szó eredeti jelentésének, mert az incelben benne foglaltatik, hogy ha akarná se lehetne semmi, ezért is számít lúzernek.
2022. jan. 11. 17:23
 3/33 anonim ***** válasza:
10%
2: Senki olyan aki neki megfelelne. Gondolj bele, ha "aki kell valakinek" nem lenne incel, akkor ha a meleg csávók rányomulnak a hetero srácra, ő már nem incel? Dehogynem. Olyan "ér" csak, aki neki is tetszene.
2022. jan. 11. 17:26
 4/33 anonim ***** válasza:
95%
#3 akkor kb majdnem mindenki incel. :)
2022. jan. 11. 17:32
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod akkor ne hülyítsd. Igenis, utasítsd el. Nem kérdés
2022. jan. 11. 17:43
 6/33 anonim ***** válasza:
95%

Kénytelen vagy újra definiálni magad, nem vagy incel.

A lánnyal meg kezdj el ismerkedni, hátha ő az igazi, és ne a plátói szerelmedre várj hiába.

2022. jan. 11. 17:47
 7/33 anonim ***** válasza:
81%

3.

Nyilván nemi beállítottságnak megfelelő emberre gondolok. Egy melegnek pl. azonos nemű, heteronak ellentétes stb.

Tehát lehetne, csak nem akarja vele. Onnantól már valakinek kellett volna, ha akarná lehetne ott több is. Az igazi incel az, aki senkinek nem kell, a számára megfelelő csoportból, nyilván az életszerűség határán belül értelmezve, tehát ha valaki bejön egy 60 évvel idősebbnek az még incel, mert nem életszerű a dolog. De ha bejön egy vele egykorúnak, csak teljesen ignorálja az már más kategória. De valakinek tetszett volna. Az igazi incel senkinek nem jön be.

A modern értelmezésében pedig az az incel aki őrült fórumokon hőzöng vagy idióta teóriákat terjeszt "külföldi férfiak" stb.

2022. jan. 11. 17:52
 8/33 A kérdező kommentje:

Nem azért nem vagyok igazán incel, mert valakinek kellek

Inkább azért mert nem vagyok szűz.

Még akkor is számít, ha csakis prostival volt dolgom.

A végeredmény pedig pontosan ugyanaz mint bármelyik senkinek sem kellő szűz fiú esetében: az örök magány

A helyzetem végereményben tehát megegyezik az incelekével, így velük azonosulok

2022. jan. 11. 18:02
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

8.

A prosti nem ér, mert neki nem kellesz, hanem csak sima tranzakció történt, pénzért adott egy szolgáltatást!

2022. jan. 11. 18:06
 10/33 anonim ***** válasza:
97%
kezd nagyon felhígulni az incel szakma
2022. jan. 11. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!