Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelként szerelmesek belém Mi a fenét tehetnék?
Kénytelen vagy újra definiálni magad, nem vagy incel.
A lánnyal meg kezdj el ismerkedni, hátha ő az igazi, és ne a plátói szerelmedre várj hiába.
3.
Nyilván nemi beállítottságnak megfelelő emberre gondolok. Egy melegnek pl. azonos nemű, heteronak ellentétes stb.
Tehát lehetne, csak nem akarja vele. Onnantól már valakinek kellett volna, ha akarná lehetne ott több is. Az igazi incel az, aki senkinek nem kell, a számára megfelelő csoportból, nyilván az életszerűség határán belül értelmezve, tehát ha valaki bejön egy 60 évvel idősebbnek az még incel, mert nem életszerű a dolog. De ha bejön egy vele egykorúnak, csak teljesen ignorálja az már más kategória. De valakinek tetszett volna. Az igazi incel senkinek nem jön be.
A modern értelmezésében pedig az az incel aki őrült fórumokon hőzöng vagy idióta teóriákat terjeszt "külföldi férfiak" stb.
Nem azért nem vagyok igazán incel, mert valakinek kellek
Inkább azért mert nem vagyok szűz.
Még akkor is számít, ha csakis prostival volt dolgom.
A végeredmény pedig pontosan ugyanaz mint bármelyik senkinek sem kellő szűz fiú esetében: az örök magány
A helyzetem végereményben tehát megegyezik az incelekével, így velük azonosulok
8.
A prosti nem ér, mert neki nem kellesz, hanem csak sima tranzakció történt, pénzért adott egy szolgáltatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!