Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak milyen okból küldtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak milyen okból küldtök el olyan nőt akibe szerelmesek vagytok?

Figyelt kérdés

Kezdeményeztem, de "elzavart", aztán mikor már más van alakulóban az életemben, akkor kiderül a legjobb barátjától hogy szerelmes belém.

Kb. csak lestem hogy ez valami tréfa e.

2021. aug. 29. 10:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%

Ebből így nem derül ki

Vagy nem jól tudja a barátja, vagy hazudott a baratja, viccelt.

Vagy esetleg félt valamitől a férfi, mondjuk a párkapcsolattól, vagy a szextől, vagy Isten tudja mitől

2021. aug. 29. 10:12
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Bizonytalan.
2021. aug. 29. 10:12
 3/11 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem volt vicc.
2021. aug. 29. 10:18
 4/11 anonim ***** válasza:
69%

És ezért kellett lepontozni kérdező?

1# voltam

2021. aug. 29. 10:21
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
Millió egy oka lehet. Lehet, hogy vállalhatatlan vagy kifele, egy nagy tévedés, aluliskolázott, csúnya, stb. A szerelem nem azt jelenti, hogy az egy jó döntés is. Csak hormonsokk.
2021. aug. 29. 10:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

#4 Szerintem nem ő pontozott le, mert vannak itt beteg emberek akik minden válaszra negatívot nyomnak.

De, hogy kérdésre válaszoljak van aki fél egy komolyabb kapcsolattól, esetleg tényleg kevésnek érzi magát hozzád. De például én úgy vagyok, hogy a csaj szeretne gyereket, meg ideköltözni hozzám, de én az előbbit biztos nem szeretném. Sokkszor nevetséges apróságon is besértődik, meg nagyon komoly dolgokat is félvállról vesz ami engem zavar.

2021. aug. 29. 10:27
 7/11 A kérdező kommentje:

1 Senkit nem pontoztam semerre, de mindenkinek aki normálisan válaszol zöld pipát adok majd.

5 Két lábbal a földön járok és tudom hogy egyik sem vagyok a felsoroltak közül.

2021. aug. 29. 10:29
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor beszélj a barátjával, hátha ő tudja, hogy miért nem, vagy ha elég bátor vagy, akkor a srácot vond kérdőre, hogy ez mégis mi.
2021. aug. 29. 10:52
 9/11 moozygoo ***** válasza:
100%
nincs önbizalma
2021. aug. 29. 11:52
 10/11 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem aki szerelmes, az nem fogja olyan könnyen elküldeni a másikat. Nyilván vannak észérvek is, de mikor szeretsz valakit, akkor általában a rózsaszín köd győz.
2021. aug. 29. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!