Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak milyen okból küldtök el olyan nőt akibe szerelmesek vagytok?
Kezdeményeztem, de "elzavart", aztán mikor már más van alakulóban az életemben, akkor kiderül a legjobb barátjától hogy szerelmes belém.
Kb. csak lestem hogy ez valami tréfa e.
Ebből így nem derül ki
Vagy nem jól tudja a barátja, vagy hazudott a baratja, viccelt.
Vagy esetleg félt valamitől a férfi, mondjuk a párkapcsolattól, vagy a szextől, vagy Isten tudja mitől
És ezért kellett lepontozni kérdező?
1# voltam
#4 Szerintem nem ő pontozott le, mert vannak itt beteg emberek akik minden válaszra negatívot nyomnak.
De, hogy kérdésre válaszoljak van aki fél egy komolyabb kapcsolattól, esetleg tényleg kevésnek érzi magát hozzád. De például én úgy vagyok, hogy a csaj szeretne gyereket, meg ideköltözni hozzám, de én az előbbit biztos nem szeretném. Sokkszor nevetséges apróságon is besértődik, meg nagyon komoly dolgokat is félvállról vesz ami engem zavar.
1 Senkit nem pontoztam semerre, de mindenkinek aki normálisan válaszol zöld pipát adok majd.
5 Két lábbal a földön járok és tudom hogy egyik sem vagyok a felsoroltak közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!