Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelként szerelmesek belém M...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelként szerelmesek belém Mi a fenét tehetnék?

Figyelt kérdés
Főleg hogy én mást szeretek, de nem vagyok képes lerázni azt a másik nőt, nem akarom elutasítani, nem visz rá a lelkem

2022. jan. 11. 17:14
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Annak idején megfogadtam hogy soha az életben nem kezdek olyan nővel, akihez nem vonzódok

Ez a fogadalom máig bennem él, foggal-körömmel ragaszkodok hozzá

Ha szimpatikus nem tudom bunkón elhajtani, ahhoz túl gyenge vagyok lélekben (plusz a magány is barátságosságra késztet akaratlanul is). Viszont képtelen vagyok elfogadni is, ahhoz túlzottan ragaszkodok a megkötésemhez. Ettől a csajtól (pedig egy viszonylag szép fiatal csaj, teljesen rendben van) pedig még szexet sem kívánok, tehát minden kapcsolat kizárt.

Ha a csaj átlépne egy pontot, magam sem tudom mi történne utána.

A puszta szexet nyilván nem vetném meg én sem, de jó vége aligha lehet a helyzetnek.

2022. jan. 11. 18:13
 12/33 A kérdező kommentje:

"A prosti nem ér, mert neki nem kellesz, hanem csak sima tranzakció történt, pénzért adott egy szolgáltatást!"

Szexuális aktus történt, és pont.

Szűz nem vagyok, tehát nem élek semmilyen cölibátusban, főleg hogy idöközönként frissítem a tapasztalatokat:)

De ha incelnek tekintesz az sem baj, csak akkor magyarázd el azoknak is ezt akik nem tekintenek annak!

2022. jan. 11. 18:17
 13/33 anonim ***** válasza:
31%

7: "De ha bejön egy vele egykorúnak, csak teljesen ignorálja az már más kategória. De valakinek tetszett volna."

Jó, hát szellemi fogyatékos velem egykorúaknak én is kellettem volna, down kóros és hasonló beteg embereknek. Korban hozzám illő, de ettől még ahogy te mondod "nem életszerű".

2022. jan. 11. 18:22
 14/33 anonim ***** válasza:
84%
A cölibátusnak semmi köze a szüzességhez.
2022. jan. 11. 18:23
 15/33 anonim ***** válasza:

13.

Beteg embereket behozni a témába nagyon nem elegáns húzás. Down kóros emberek fel sem fognak ilyesmiket (ettől még jó emberek, de itt a városban elég sokat foglalkoznak velük, igyekeznek elérni, hogy ne nézze ki őket az egészséges réteg), úgyhogy ez megint csak nem érvényes.

Szellemi fogyatékosok szintén nem képesek kapcsolatot létesíteni, mert nem tudják értelmezni azt. Ha csak buta, primitív embereket értettél ezalatt, akkor már incel nem vagy, csak van egy mércéd, amibe ők nem fértek bele. Ez amúgy teljesen jól is van így.

2022. jan. 11. 18:38
 16/33 anonim ***** válasza:

12.

Szűz nem vagy, incel még lehetsz ettől függetlenül.

2022. jan. 11. 18:39
 17/33 A kérdező kommentje:

16#

Lehetek incel is, nekem édesmindegy minek tekint bármelyikőtök

Még a szerelem sem feltétlenül állja meg a helyét, közel sem biztos hogy olyan mély a vonzalma a csajnak felém.

Csak azért használtam mert tudtam hogy ha benyomom az incel-szerelem kombót, akkor tutira sok válasz érkezik. Nem is kellett csalódnom

2022. jan. 11. 19:14
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
#10 hiába, már az incelek sem a régiek. :)
2022. jan. 11. 19:59
 19/33 anonim ***** válasza:

"Annak idején megfogadtam hogy soha az életben nem kezdek olyan nővel, akihez nem vonzódok"

Ez egy teljesen jó gondolat. Incel azonban nem vagy, nagyon messze állsz tőle, értelmetlen volt belerakni a kérdésbe.

2022. jan. 11. 20:02
 20/33 anonim ***** válasza:
89%

"Csak azért használtam mert tudtam hogy ha benyomom az incel-szerelem kombót, akkor tutira sok válasz érkezik."

És nem véletlenül, mivel ütik egymást. Az incelek nem szerelmesek, ők uralkodni akarnak a nők felett, nem együtt lenni velük.

2022. jan. 11. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!