Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőkkel ,vagy velem lehet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőkkel ,vagy velem lehet a gond?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

25 éves srác vagyok és évek óta próbálkozom egy komolyabb kapcsolat kialakításával. Akárhol próbálkozom (ez leginkább társkeresők)hiába van sok match-em az elején még visszaírnak mivel nem egy sablon szöveggel írok. Aztán maximum 5 mondatot váltunk átlagban utána pedig egyszerűen eltűnnek. Hiába írok rájuk vagy kérdezem mi a baj többet választ nem kapok. A közeljövőben volt egy olyan nő akivel tök jól elbeszélgettünk egészen addig amíg meg nem kérdeztem, hogy mikor találkozunk és azóta eltűnt. Én próbálok minél hamarabb összehozni a találkozót persze nem túl nyomulósan viszont ezek a drágalátos hölgyemények folyton ezt teszik velem. Nyilván nem velük hanem velem van a probléma csak azt nem értem hogy micsoda? Vagy ennyi, hogy az ember normálisan próbál kommunikálni és nem egy beszari alak aki nem mer találkozni már nem is elég? Gondolom megkapom azt, hogy rossz helyen próbálkozom, de nem hiszem, hogy minden nő ugyanolyan lenne. Más is tapasztalt esetleg ilyet?

2022. jan. 10. 16:18
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%
40-es par jo tanacs. Ha az elso randi utan nincs tobb, akkor ott szepen belegyalogoltal valami unszimpatikus dologba. Ez nem feltetlenul a te hibad, lehet voros hajad van, az adott no pedig utalja a voros hajuakat. A lenyeg, hogy az ott veget ert. Ha voltak tobb randis partnereid, akkor ott a szimpatia megvolt, de megsem lett belole tobb. Ez is ket reszre bonthato. Az egyik, hogy tul tavoliak voltak a celjaitok, eletetek, felfogasotok, ilyenkor erdemes zarni a sorokat es jobban passzolo partnert keresni. Amennyiben viszont nem voltak ilyen kardinalis kulonbsegek, ott a szemelyiseged verzett el. Mivel a kommented alapjan nem tunsz valami orjongo, kulturalatlan allatnak, igy arra tippelek, hogy gyengenek tuntel a masik fel szemben. A mai vilag eleg ferfikozpontu, es ferfi kompetenciakat (verseny es kuzdoszellem, elhivatottsag, magas szakmai szint elerese, stb) reszesit elonyben. Egy maganyos nonek, akikkel ismerkedsz, nagyon fel kell szivnia magat ahhoz, hogy ebben a vilagban meg tudjon elni, esetleg ervenyesulni is tudjon. A ferfiak beszolnak neki, az ugyintezok lepattintjak, a hazassagban elo nok is lenezik, annulaljak a velemenyuket stb. Ez ellen csak ugy tud tenni, ha kuzd, harcol, kitapos, kikonyokol dolgokat maganak. Amikor egy no azt mondja, hogy nem ereztem nonek magam a ferfi mellett, az azt jelenti, hogy ra harultak ilyen feladatok, amiket egy ferfi csipobol lekezelt volna, es nem tudta a noi skilljeit hasznalni megleni mellette. Ezert fontos, hogy a randin, erot, hatarozottsagot, magabiztossagot sugarozz. Ha ok ugy latjak, hogy ok ebben jok, akkor baratnokent fognak rad tekinteni. Neha elmehetsz veluk vasarolni, szorakozni, de tobb nem lesz belole. Ha viszont latjak rajtad, hogy megfelelo erdekervenyesito kepesseged van, akkor vegre ledobhatjak magukrol azokat a terheket, amiket nokent soha nem akartak cipelni es visszaalakulhatnak nove. Onnantol odaig lesznek erted. De par szituaciot tudok irni ilyenekre. Teszem azt beultok valahova egy kavera. Bementek, ott egy szabad asztal, lecuccoltok. Ledobod a kabatod a szek tamlajara es leulsz megnezni az itallapot, amig a no leveszi sapkajat, saljat, kabatjat, igazgatja a ruhajat stb. Meg el se kezdodott a randi, de mar leszurte, hogy vagy nem ismered az illemet, vagy ismered, csak nem tiszteled a noket, mindezt abbol, hogy leultel elotte az asztalnal. Utana mar hiaba beszelgettek orakon keresztul arrol, hogy milyen kutyaja volt a nagymamadnak, mar nem fog erni semmit. Nem ilyen ferfit keres, aki alap dolgokat nem tud. Annyira nem egbekiallto parasztsag, hogy egybol otthagyjon emiatt, de tobb randi nem lesz. Masik szitu, fizetes. Tok mindegy, hogy most ket kola, vagy egy vacsorarol van szo. Jon a pincer. Ha olyat kerdezel, hogy nem-e lehetne-e kartyaval fizetni, egybol sugarzik beloled a gyengeseg, bizonytalansag. Ha azt kerdezed, hogy a szervizdij benne van-e a szamlaban, vay megkapjak-e a borravalot, vagy inkabb kp-ban add oda, akkor latja a no, hogy intezkedsz, magabiztos vagy, kezeled a szituaciot. Ez a 2 perc fog szamitani, nem pedig a nagymamad kutyajarol a sztori. Etterem, kivalasztjatok a kajat, rendeltek. Elmondod a pincernek, hogy mit szeretnetek. Ha jon az ajanlhatok melle xy-t kerdest, akkor nem ravagod, hogy nem, hanem ranezel a nore. Ha biccent, akkor igen kerunk 2-t, ha csovalja a fejet, akkor koszonom nem. Ebbol latja, hogy emberszamba veszed, szamit a velemenye es ugyanaz, mint elotte, intezkedsz, magabiztos vagy, kezeled a szitut. Ha neki kell megkerdeznie, hogy van-e cukormentes kola, akkor megint szivas. Nem kommunikaltal, nem kerdezted meg tole, es nem intezted el. Ezek szamitanak. Az, hogy ezek kozott az interakciok kozott orakig beszeltek a semmirol, az semmit nem szamit. Lehet nem is halljak, talan emlekezni sem fognak ra. Ellenben arra igen, hogy te ultel le elsonek, benaztal a fizetesnel, nem figyeltel ra a rendelesnel. 3*2 perc. Az okos no nem a beszelgetesekbol fog megismerni, hanem az ilyen tarsasagi interakciokbol. Ezert is van az, hogy a kesobbi randikon mar az szamit, hogy viselkedsz tarsasagban. PAraszt vagy-e a pincerrel, ertlemesen tudsz jegyet kerni a moziban, vagy hogyan kerdezed meg, hogy milyen uditot ker a kukorica melle. A sok hulyegyerek csak annyit lat ezekbol, hogy megetette a not, majd utana villantotta a penzt a borravalonal es nekiallnak boszen golddiggerezni. De ok ugyanebben a helyzetben is felsulnek, mert nem az etetes es a villantas szamit. A no pedig nem lehuzni ment oda, legtobbszor a kovetkezo alkalommal ok ragaszkodnak ahhoz, hogy fizessenek, ha az elso alkalommal nem eroltettek, hogy felesben menjen a dolog.
2022. febr. 23. 13:40
 42/50 anonim ***** válasza:
100%

Azokról a módszerekről beszélek, amikkel azon a 3-4 randin operálsz. Hogy ott mi történik én nem tudhatom. Hogy büdös a lábad, és érzik, vagy egyszerűen a gátlásaid miatt élőben nem mész semmire, én nem tudhatom.

Beszélgetni hosszasan nem elég, a nők nem filozófia órára, nem lelki szemetesládának, nem lelki szemetesládát keresve keresnek párt. Nem kell neki állni a feketelyukakról sem beszélgetni - ha csak nem egy fizikussal hozott össze a sors. Nem tudhatom, hogy mi volt a problémád, de az biztos, hogy valamit elcsesztél, valamit nem jól csináltál, valamin változtatni kell. Ennyiből ezt nem lehet kideríteni.

2022. febr. 23. 13:54
 43/50 anonim ***** válasza:

#41 és #42: Köszönöm a tanácsokat.

Az teljesen biztos, hogy nem vagyok illetlen. Épp ellenkezőleg: felűnően illedelmes, figyelmes, kedves, jólnevelt, empatikus beállítódású, intelligens, kulturált viselkedésű és választékos beszédű férfi vagyok. Igazi kifinomult entellektuel, több diplomával. Imádom a kultúrát, az irodalmat, a művészeteket is, szinte minden téren tájékozott vagyok, és így sok témában hosszasan el lehet velem beszélgetni. Sok női barátom volt és van is, akikkel akár egész napokat is együtt töltök anélkül, hogy akárcsak bármi több közöttünk felmerülne. Volt olyan is közöttük, aki azt mondta, hogy én lélekben igazából nő vagyok. (Pedig nincsenek nemi identitás-zavaraim és kizárólag nőkhöz vonzódom.)

Ezzel már egyben rá is tértem arra, hogy abban nagyon sok igazság van, hogy valószínűleg gyengének tűnök a nők szemében. S ez akkor is kizáró ok lehet, ha egy nőnek minden más tetszik bennem. Más szóval a férfias erő, határozottság, magabiztosság szinte teljes mértékben hiányzik belőlem, s enélkül az erő-sugárzó férfiasság nélkül úgy tűnik, lehetetlen a nőkben vonzalmat kelteni. Ezért van az, hogy sokan a randikon ki is mondták, hogy szimpatikus vagyok nekik, de végül mégis elutasítottak. Egy nőnek ugyanis úgy tűnik, fontos, hogy már az első találkozásokon vonzónak érezze a férfit. Ha valóban ez az alapprobléma, akkor viszont ebben jelentős változást szerintem nem lehet már elérni. Ugyanis az vagyok, aki vagyok. Olyan messze áll tőlem az "erős, magabiztos férfi" ideálja, mint Makó Jeruzsálemtől. Ahhoz zseniális színésznek kellene lennem, hogy el tudjam játszani az erős férfit, és még akkor sem biztos, hogy hihető volna az alakításom. Egy nőnek ugyanis elég 2 percre a szemembe néznie egy kávéházban, ahogy egymással szemben ülünk, hogy megérezze: egy szende széplélek vagyok, aki nem kész kiállni magáért, nem képes tartósan állni a sarat a konfliktusokban. Olyasvalaki, aki a konfliktusokban fél, és behúzza fülét-farkát, akinek az egyetlen megküzdési stratégiája ilyenkor a menekülés. A szemekkel nem lehet hazudni. Egy középkorú, tapasztalt nőnek végképp nem. Akinek őzike-szeme van, az bármit megpróbálhat, felvehet a szolíd, vasalt nadrág, ing és elegáns, kötött pulóver helyett egy fekete bőrdzsekit, feliratos pólót, bőrnadrágot és bakancsot, akár izmosra is gyúrhatja magát, attól még továbbra is őzike-szeme lesz. Szerintem még nevetségesnek is tűnnék egy, a belsőmtől ennyire nyilvánvalóan elütő külsővel. S igazából nem is sok értelme volna az efféle színészkedésnek, hiszen előbb-utóbb úgyis kiderülne, milyen ember vagyok, s a nő azonnal ott is hagyna. Egy életen át nem lehet valaki mást alakítani; s egyébként is én arra vágyom, hogy önmagamért fogadjanak el és szeressenek meg, ne pedig egy álarcért.

2022. febr. 23. 15:23
 44/50 anonim ***** válasza:
100%

Na, tegyük ezt rendbe akkor

"gyengének tűnők a nők előtt" Ilyen nem létezik ebben a formában, nincs "gyengeség", olyan van, hogy nem keltettél fel bennük vágyakat szexuálisan, nem lettél érdekes a szemükben, mint férfi. Ez nem azt jelenti, hogy "gyenge" vagy, és "erősödni" kellene, ez csak azt jelenti, hogy finomítani kell a módszereken.

"Egy nőnek ugyanis úgy tűnik, fontos, hogy már az első találkozásokon vonzónak érezze a férfit. "

Nem így fogalmaznék, inkább az a fontos, hogy előbb-utóbb vonzónak lássa, nem kell rögtön nedves bugyit követelni.

"Ha valóban ez az alapprobléma, akkor viszont ebben jelentős változást szerintem nem lehet már elérni." Változni mindig lehet, a kérdés, hogy abban kell-e változni, amit gondolsz?

Nem is akarom ezt tovább húzni, a te problémád nem az, hogy nem vagy a tipikus értelemben vett "Alfa", hanem az ellentétje. A nőket egyetlen dolog fogja zavarni, mégpedig az, hogy megzavarodnak tőled szerintem. Azt fogják kérdezni maguktól, hogy egy ilyen remek pali MI A FAZÉRT sugároz ilyen mértékben kétségeket, mitől fél? Hát remek csávó, mi baja lehet???? A pincében a fagyasztóban kisgyerekek vannak? Hát, nem én akarok rájönni!

Semmi más problémád nincs, csak ezek a gondolatok, hogy neked másnak kellene lenned.

2022. febr. 23. 15:30
 45/50 anonim ***** válasza:
Na, akkor meg is van a problema. Nem tudsz kiallni magadert, a parodert es a fejlodesre is nemet mondasz. A muvesz szeplelkek korabban is egyedul haltak meg tobbnyire. Az elet a fejlodesrol szol. Az erett ferfi statuszert sokat kell dolgozni, nem fizikai ertelemben ertem. Egy no sosem fogja azt erezni, hogy biztonsagban van melletted. Meg nem olyan eletre vagynak, ahol nekik kell bemenni az elmuhoz az asztalt verni, ha problema van az elszamolassal. Melyen benned is ott van a ferfiallat, de nem tudod hasznalni. Egy katasztrofa utan, ahol viszont meg kell kuzdeni a kajaert, mar te sem lennel szivbajos. Kezdd el novelni a tesztoszteron szintedet, el kell erned az atlagot. Nem azt mondom, hogyha megkocogtatjak a vallad, akkor tord el a masik kezet, majd kerdezd meg, hogy mit akart, de ne legyel egy ket labon jaro celtabla azoknak, akik keresik, hogy kibe torolhetik a labukat. Neked ebben kell fejlodnod. Masnak pedig abban, amiben meg te vagy jo. Pszichologus segithet legyozni ezeket a mentalis gatakat. Mert ez csak egy "sima" gatlas.
2022. febr. 23. 17:10
 46/50 anonim ***** válasza:
43-as szerintem egyszeruen csak sok vagy. Tudom, hogy ez egy beszelgetos, velemenykifejtos oldal (szoval nem beszolni akarok most neked amiert élsz ezzel a lehetoseggel :) felre ne ertsd) de egyszeruen elkepzeltem hogy ha ismerkednek es vki ilyen szinten sokat dumalna hozzam akar irasban akar szoban en lelonem magam. Foleg kicsit olyan tudalekos a stilus is... Persze lehet, hogy ismerkedesnel nem ilyen vagy, de itt ahogy fejtegetted a dolgokat egyszeruen csak idegesitonek talaltam. Nem lehet hogy ez is gond volt eddig?
2022. febr. 28. 23:52
 47/50 anonim ***** válasza:

46

Az te vagy, vannak csajok, akik imádják, ha sokat beszél egy férfi. Ő egyébként sem nőkkel beszél épp, hanem segítséget kér, és próbálja elmagyarázni azt, amit átélt, érez. Ez így jó

Neki inkább az a baja, hogy fél a csajoktól, szorong, túlgondolja a dolgokat, és nem képes önmagát adni emiatt.

2022. febr. 28. 23:58
 48/50 anonim ***** válasza:
100%

Sok a válasz, úgyhogy nem olvasom végig. Nőkent mondom. 2 probléma lehet sztem: 1. Nem élőben ismerkedsz. Online nekem se ment soha. Nem tud online szikra kialakulni, erőltetett az egész.

2. "Bárkit" keresel. Mennyiségre mész. Legyen egy barátnőd.

2022. márc. 1. 08:36
 49/50 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Folyt. köv.: szóval úgy tűnik, akárki jó, ha a paraméterek stimmelnek, legalábbis ez jön le. A jó kapcsolatban az a bizonyos ember kell neked. Nem egy akárki aki az ágyat melegíti meg elbeszélget veled. Te se leszel vele boldog. Nézd meg a való életben, hogy kihez vonzódsz igazán, és nála probálkozz. Egy nő nagyon hamar megérzi ha valakinek nem igazán ő kell csak "egy" nő.
2022. márc. 1. 08:40
 50/50 anonim ***** válasza:
100%

47.

Lehet hogy itt nem éppen egy csajjal beszél de ahogy kifejti a véleményét dolgokról az valószínűleg hasonló lehet abban az esetben is amikor egy nővel beszél bármiről...

Egyébként pedig szeretem hogyha egy férfi sokat beszél de nem mindegy hogy miről és milyen stílusban.

Én csak adtam egy tippet hogy esetleg mi lehet a gond. Eleve képtelen voltam végigolvasni ezt a sok kommentet, mert baromi hamar idegesítővé válik.

2022. márc. 1. 15:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!