Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőkkel ,vagy velem lehet a gond?
Sziasztok!
25 éves srác vagyok és évek óta próbálkozom egy komolyabb kapcsolat kialakításával. Akárhol próbálkozom (ez leginkább társkeresők)hiába van sok match-em az elején még visszaírnak mivel nem egy sablon szöveggel írok. Aztán maximum 5 mondatot váltunk átlagban utána pedig egyszerűen eltűnnek. Hiába írok rájuk vagy kérdezem mi a baj többet választ nem kapok. A közeljövőben volt egy olyan nő akivel tök jól elbeszélgettünk egészen addig amíg meg nem kérdeztem, hogy mikor találkozunk és azóta eltűnt. Én próbálok minél hamarabb összehozni a találkozót persze nem túl nyomulósan viszont ezek a drágalátos hölgyemények folyton ezt teszik velem. Nyilván nem velük hanem velem van a probléma csak azt nem értem hogy micsoda? Vagy ennyi, hogy az ember normálisan próbál kommunikálni és nem egy beszari alak aki nem mer találkozni már nem is elég? Gondolom megkapom azt, hogy rossz helyen próbálkozom, de nem hiszem, hogy minden nő ugyanolyan lenne. Más is tapasztalt esetleg ilyet?
Azokról a módszerekről beszélek, amikkel azon a 3-4 randin operálsz. Hogy ott mi történik én nem tudhatom. Hogy büdös a lábad, és érzik, vagy egyszerűen a gátlásaid miatt élőben nem mész semmire, én nem tudhatom.
Beszélgetni hosszasan nem elég, a nők nem filozófia órára, nem lelki szemetesládának, nem lelki szemetesládát keresve keresnek párt. Nem kell neki állni a feketelyukakról sem beszélgetni - ha csak nem egy fizikussal hozott össze a sors. Nem tudhatom, hogy mi volt a problémád, de az biztos, hogy valamit elcsesztél, valamit nem jól csináltál, valamin változtatni kell. Ennyiből ezt nem lehet kideríteni.
#41 és #42: Köszönöm a tanácsokat.
Az teljesen biztos, hogy nem vagyok illetlen. Épp ellenkezőleg: felűnően illedelmes, figyelmes, kedves, jólnevelt, empatikus beállítódású, intelligens, kulturált viselkedésű és választékos beszédű férfi vagyok. Igazi kifinomult entellektuel, több diplomával. Imádom a kultúrát, az irodalmat, a művészeteket is, szinte minden téren tájékozott vagyok, és így sok témában hosszasan el lehet velem beszélgetni. Sok női barátom volt és van is, akikkel akár egész napokat is együtt töltök anélkül, hogy akárcsak bármi több közöttünk felmerülne. Volt olyan is közöttük, aki azt mondta, hogy én lélekben igazából nő vagyok. (Pedig nincsenek nemi identitás-zavaraim és kizárólag nőkhöz vonzódom.)
Ezzel már egyben rá is tértem arra, hogy abban nagyon sok igazság van, hogy valószínűleg gyengének tűnök a nők szemében. S ez akkor is kizáró ok lehet, ha egy nőnek minden más tetszik bennem. Más szóval a férfias erő, határozottság, magabiztosság szinte teljes mértékben hiányzik belőlem, s enélkül az erő-sugárzó férfiasság nélkül úgy tűnik, lehetetlen a nőkben vonzalmat kelteni. Ezért van az, hogy sokan a randikon ki is mondták, hogy szimpatikus vagyok nekik, de végül mégis elutasítottak. Egy nőnek ugyanis úgy tűnik, fontos, hogy már az első találkozásokon vonzónak érezze a férfit. Ha valóban ez az alapprobléma, akkor viszont ebben jelentős változást szerintem nem lehet már elérni. Ugyanis az vagyok, aki vagyok. Olyan messze áll tőlem az "erős, magabiztos férfi" ideálja, mint Makó Jeruzsálemtől. Ahhoz zseniális színésznek kellene lennem, hogy el tudjam játszani az erős férfit, és még akkor sem biztos, hogy hihető volna az alakításom. Egy nőnek ugyanis elég 2 percre a szemembe néznie egy kávéházban, ahogy egymással szemben ülünk, hogy megérezze: egy szende széplélek vagyok, aki nem kész kiállni magáért, nem képes tartósan állni a sarat a konfliktusokban. Olyasvalaki, aki a konfliktusokban fél, és behúzza fülét-farkát, akinek az egyetlen megküzdési stratégiája ilyenkor a menekülés. A szemekkel nem lehet hazudni. Egy középkorú, tapasztalt nőnek végképp nem. Akinek őzike-szeme van, az bármit megpróbálhat, felvehet a szolíd, vasalt nadrág, ing és elegáns, kötött pulóver helyett egy fekete bőrdzsekit, feliratos pólót, bőrnadrágot és bakancsot, akár izmosra is gyúrhatja magát, attól még továbbra is őzike-szeme lesz. Szerintem még nevetségesnek is tűnnék egy, a belsőmtől ennyire nyilvánvalóan elütő külsővel. S igazából nem is sok értelme volna az efféle színészkedésnek, hiszen előbb-utóbb úgyis kiderülne, milyen ember vagyok, s a nő azonnal ott is hagyna. Egy életen át nem lehet valaki mást alakítani; s egyébként is én arra vágyom, hogy önmagamért fogadjanak el és szeressenek meg, ne pedig egy álarcért.
Na, tegyük ezt rendbe akkor
"gyengének tűnők a nők előtt" Ilyen nem létezik ebben a formában, nincs "gyengeség", olyan van, hogy nem keltettél fel bennük vágyakat szexuálisan, nem lettél érdekes a szemükben, mint férfi. Ez nem azt jelenti, hogy "gyenge" vagy, és "erősödni" kellene, ez csak azt jelenti, hogy finomítani kell a módszereken.
"Egy nőnek ugyanis úgy tűnik, fontos, hogy már az első találkozásokon vonzónak érezze a férfit. "
Nem így fogalmaznék, inkább az a fontos, hogy előbb-utóbb vonzónak lássa, nem kell rögtön nedves bugyit követelni.
"Ha valóban ez az alapprobléma, akkor viszont ebben jelentős változást szerintem nem lehet már elérni." Változni mindig lehet, a kérdés, hogy abban kell-e változni, amit gondolsz?
Nem is akarom ezt tovább húzni, a te problémád nem az, hogy nem vagy a tipikus értelemben vett "Alfa", hanem az ellentétje. A nőket egyetlen dolog fogja zavarni, mégpedig az, hogy megzavarodnak tőled szerintem. Azt fogják kérdezni maguktól, hogy egy ilyen remek pali MI A FAZÉRT sugároz ilyen mértékben kétségeket, mitől fél? Hát remek csávó, mi baja lehet???? A pincében a fagyasztóban kisgyerekek vannak? Hát, nem én akarok rájönni!
Semmi más problémád nincs, csak ezek a gondolatok, hogy neked másnak kellene lenned.
46
Az te vagy, vannak csajok, akik imádják, ha sokat beszél egy férfi. Ő egyébként sem nőkkel beszél épp, hanem segítséget kér, és próbálja elmagyarázni azt, amit átélt, érez. Ez így jó
Neki inkább az a baja, hogy fél a csajoktól, szorong, túlgondolja a dolgokat, és nem képes önmagát adni emiatt.
Sok a válasz, úgyhogy nem olvasom végig. Nőkent mondom. 2 probléma lehet sztem: 1. Nem élőben ismerkedsz. Online nekem se ment soha. Nem tud online szikra kialakulni, erőltetett az egész.
2. "Bárkit" keresel. Mennyiségre mész. Legyen egy barátnőd.
47.
Lehet hogy itt nem éppen egy csajjal beszél de ahogy kifejti a véleményét dolgokról az valószínűleg hasonló lehet abban az esetben is amikor egy nővel beszél bármiről...
Egyébként pedig szeretem hogyha egy férfi sokat beszél de nem mindegy hogy miről és milyen stílusban.
Én csak adtam egy tippet hogy esetleg mi lehet a gond. Eleve képtelen voltam végigolvasni ezt a sok kommentet, mert baromi hamar idegesítővé válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!