Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőkkel ,vagy velem lehet a gond?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
25 éves srác vagyok és évek óta próbálkozom egy komolyabb kapcsolat kialakításával. Akárhol próbálkozom (ez leginkább társkeresők)hiába van sok match-em az elején még visszaírnak mivel nem egy sablon szöveggel írok. Aztán maximum 5 mondatot váltunk átlagban utána pedig egyszerűen eltűnnek. Hiába írok rájuk vagy kérdezem mi a baj többet választ nem kapok. A közeljövőben volt egy olyan nő akivel tök jól elbeszélgettünk egészen addig amíg meg nem kérdeztem, hogy mikor találkozunk és azóta eltűnt. Én próbálok minél hamarabb összehozni a találkozót persze nem túl nyomulósan viszont ezek a drágalátos hölgyemények folyton ezt teszik velem. Nyilván nem velük hanem velem van a probléma csak azt nem értem hogy micsoda? Vagy ennyi, hogy az ember normálisan próbál kommunikálni és nem egy beszari alak aki nem mer találkozni már nem is elég? Gondolom megkapom azt, hogy rossz helyen próbálkozom, de nem hiszem, hogy minden nő ugyanolyan lenne. Más is tapasztalt esetleg ilyet?
Senkivel sincs gond, csak még nem találtátok meg egymást a pároddal.
2022. jan. 14. 12:02
32/50 anonim válasza:
"Tarts szüntetet, vezesd le a feszültséget, töltődj fel, majd újult erővel vágj neki!"
Remek ötlet persze, de van egy kis bibi ezzel: Ha te szerencsétlenként akarsz feltöltődni, az kb. mintha éhezve pihennél rá valamilyen kihívásra.
Azaz hiába pihensz, nem fogsz feltöltődni, és semmilyen előnyöd nem lesz később. Nőként működhet ez a "kivárásos" taktika, férfiként inkább csak végleg elveszel vele.
2022. jan. 14. 13:35
33/50 anonim válasza:
24 azt írja " Kevés nő van, aki ebben a végeláthatatlan kínálatban egyszer csak azt tudja mondani magának: "ez a férfi tetszik, rá koncentrálok, neki adok lehetőséget, s meg se nézem az újabb jelentkezőket".
Szerintem ugyanez a helyzet a férfiakkal is.
Feltéve, hogy komoly kapcsolatot keresnek.
"Egyszer csak" - de nem rögtön, és nem mindenki jön be!
2022. febr. 21. 18:54
34/50 anonim válasza:
#33: Tévedsz, a férfiakkal nem ugyanaz a helyzet. Méghozzá azért, mert egy férfira nagyon ritkán írnak rá nők a társkeresőkön. Én a három év intenzív társkeresőzésem alatt talán tíz levelet sem kaptam olyan nőktől, akiket nem én kerestem meg. Pedig nem vagyok ronda. A nők többsége egyszerűen nem szokott kezdeményezni a társkeresőkön. De miért is tenné? Az elmondásukból tudom, hogy a regisztráció utáni első héten még egy átlagos kinézetű nő is rögtön minimum 20 kezdeményező üzenetet kap, s aztán minden héten legalább újabb ötöt. Hacsak tehát egy nő szándékosan nem lép be a társkeresőbe, miután megismert egy neki tetsző férfit, továbbra is folyamatosan bombázni fogják újabb és újabb férfiak üzenetekkel. Egy férfinak általában nem kell efféle csábításnak ellenállnia, ha egy nőt megismer (amennyiben persze közben nem írogat kezdeményező üzeneteket más nőknek is).
2022. febr. 21. 19:54
35/50 anonim válasza:
Nyilván a nőkkel. Kivel mással.
2022. febr. 21. 20:01
36/50 anonim válasza:
"Veled"
Kapsz egy rakás matcht, majd 5mondat után eltünnek? Mit mond ez neked? Itt egy minta, egy sablon szerű történés, ami ismétli önmagát.
Mi lehet a megoldás, az összes nő csak a bevezetőre kíváncsi, vagy a bevezető hibázik?
2022. febr. 22. 15:26
37/50 anonim válasza:
#36: Tévesen értelmezed a tapasztalataidat. Szó sincs arról, hogy egy nő "csak a bevezetőre volna kíváncsi". Ahogy írtam egy korábbi hozzászólásban, a nők annyi sok kezdeményező üzenetet kapnak nap mint nap újabb és újabb férfiaktól a társkeresőkön, amely legfeljebb egy-két héten belül kezelhetetlen mennyiségűvé növekszik. A nők sem időmilliomosok, és fizikai lehetetlenség egyszerre 30 férfival levelezni. Ezért egyszerűen azt csinálják, hogy kiválasztják a férfi jelentkezőkből a legszimpatikusabb, legvonzóbb kettőt-hármat, s azokkal levelezgetnek tovább. A többi pedig egyszerűen ejtve lesz.
2022. febr. 22. 15:49
38/50 anonim válasza:
Én ? Ki beszélt az én tapasztalataimról, és a kérdezőhöz beszélek... Istenem xd
2022. febr. 22. 15:58
39/50 anonim válasza:
Nem mellesleg, aki évek próbálkozásai alatt sem talál egyetlen nőt, amelyiknek az érdeklődése középpontjába kerül, az bizony valamit rosszul csinál. Ezen nincs mit vitázni, egy 15-20hónapon belül párkapcsolatot kellene tudni találni. Ha évek alatt sem sikerül, akkor ideje átgondolni a dolgokat. Nem az a konklúzió, hogy nem vagy elég gazdag, vagy jóképű, csak a módszereken...
2022. febr. 22. 16:00
40/50 anonim válasza:
#39: Nekem nem az volt a problémám a 3 éven át tartó társkeresőzésben, hogy egyetlen nő sem lett volna, akinek az "érdeklődése középpontjába" kerültem volna. Hosszan leveleztem és randiztam is nőkkel. De egyikből sem alakult ki kapcsolat. S egyetértek veled, hogy a külsőm ez alapján nem lehet annyira előnytelen, hiszen akkor az első találkozásig sem jutok el. De abban nem értek egyet, hogy "módszereken" kellene változtatnom. Nem tudom, miféle "módszerről" lehet beszélni akkor, ha a nőktől általában csak egy, de legfeljebb 3-4 randit kapok, aztán ejtenek. S nem is arról volt szó, hogy kellemetlen társalgó lettem volna, mert akkor az első randin fél óra után faképnél hagynak. Ezeken a randikon nemigen lehet mást tenni, mint mindenféle témákban őszintén elbeszélgetni; s ahhoz szerintem nincs jogom, hogy az esélyeim növelése érdekében félrevezessem a nőket úgy, hogy másnak állítom be magam, mint aki vagyok. S azt gondolom, nem keltettem annyira rossz benyomást, hiszen a nők hosszan elbeszélgettek velem. Valószínűleg kisugárzásom nem olyan, hogy vonzalmat tudnék kelteni a nőkben, s ezen nemigen lehet tudatosan változtatni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!