Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőkkel ,vagy velem lehet a gond?
Sziasztok!
25 éves srác vagyok és évek óta próbálkozom egy komolyabb kapcsolat kialakításával. Akárhol próbálkozom (ez leginkább társkeresők)hiába van sok match-em az elején még visszaírnak mivel nem egy sablon szöveggel írok. Aztán maximum 5 mondatot váltunk átlagban utána pedig egyszerűen eltűnnek. Hiába írok rájuk vagy kérdezem mi a baj többet választ nem kapok. A közeljövőben volt egy olyan nő akivel tök jól elbeszélgettünk egészen addig amíg meg nem kérdeztem, hogy mikor találkozunk és azóta eltűnt. Én próbálok minél hamarabb összehozni a találkozót persze nem túl nyomulósan viszont ezek a drágalátos hölgyemények folyton ezt teszik velem. Nyilván nem velük hanem velem van a probléma csak azt nem értem hogy micsoda? Vagy ennyi, hogy az ember normálisan próbál kommunikálni és nem egy beszari alak aki nem mer találkozni már nem is elég? Gondolom megkapom azt, hogy rossz helyen próbálkozom, de nem hiszem, hogy minden nő ugyanolyan lenne. Más is tapasztalt esetleg ilyet?
Ha te tényleg "birkózó testalkatú" vagy akkor alacsony lehetsz. Nem írtad, hogy hány cm magas vagy, de le merem fogadni, hogy alacsony lehetsz. Amiket itt a gyk-n is olvasok, ezek alapján a nőknek fontos a férfi testmagassága. Szóval lehet, hogy azért lépnek le a nők, mert ugyan szimpatikus vagy, de alacsony. Ez csak egy tipp, nem tudom milyen magas vagy.
Az is lehet, hogy túl határozott a személyiséged, amitől "kisebbnek" érzik magukat a nők. Egy csomó minden lehet, ezt így látatlanban nem lehet megmondani.
Az igaz, hogy jó ha határozott vagy, de van akinél a határozottság átmegy beképzeltségbe, legalábbis úgy tűnhet. Vigyázni kell, mert nem mindegy hogy határozott vagy, vagy csak "nagy az arcod". :)
Van aki a fene nagy határozottságával elnyomja a nőt(már amelyik hagyja). Ilyenkor szokták mondani, hogy valaki "túl sok".
Te még nem láttál beképzelt férfit akinek "nagy volt az arca", miközben végig azt állította magáról, hogy ő egy határozott egyéniség? Nem érzi magáról, hogy beképzelt lenne, mert ő ezt hívja határozottságnak. A külvilág számára meg ebből csak az jön le, hogy el van szállva magától.
Szerintem te is találkoztál már ilyen emberrel.
Azt persze nem állítottam, hogy a kérdező ilyen lenne, de én már találkoztam ilyen férfival.
"de ha azt mondom neki, csavarjon be egy villanykörtét, rögtön nem lesz határozott, mert nem tudja megcsinálni."
Ez szerintem helytelen példa
Egy villanykörtét bárki be tud csavarni, egy idomított majom is képes rá. Lecserélni egy gumiabroncsot, vagy felszerelni a fallra valamit, az már egy pici kihívást jelentő hétköznapi feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!