Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Szerintetek mi a legfőbb gond a mai lányokkal/nőkkel általánosságban?
Szerintem az, hogy ha eléggé határozott, meg izmos meg alfa hím, akkor képesek összejönni egy rosszfiúval, rossz emberrel is.
Tisztelet a kivételnek!
Felesleges bármit is írnom, már mindent leírtak helyettem :P
22/F
Saját magukkal az elvárás alacsony, míg a férfiakkal szemben magas. A nyugati média kimosta az agyukat ezzel a feminsita szennyel, meg a girlpower, meg h valósítsd meg önmagad, meg individum vagy, meg karrier, stb.
A férfiakkal szemben alap elvárás hogy 25 évesen már legyen lakása, kocsija amivel persze őket furikázza, ennek tetejében legyen kigyúrt. Ők maguk pedig elhitették magukkal, h kövéren is szépek, ezért a legtöbbjük az edzőtermet hírből sem ismeri, emiatt enmcsak az alakjuk, de a tartásuk, állóképességük is 0, ráadásul frusztráltak és stresszesek. Öltözködésre teljsen igénytelenek, nem fordítanak figyelmet az öltözködésre a nők 90%-a szakadt farmerban és edzőcipőben slattyog, és már az is nagy szó, ha befestik a hajukat, ha elkezd őszülni. A legtöbbjük még sminkelni sem hajlandó, inkább zombiként, karikás szemmel és pattanásos arccal néz szembe a mindennapok gyötrelmeivel, lévén "fő a természetesség".
Persze akinek nem inge, de sajnos a nagyrészük ilyen. A többi meg a kívülről cukormáz, belülről üresfejű cicababa. De olyan lányt nem találsz, aki kívülről, és belülről is igényes lenne....
Nagyon sok lenézi a férfiakat. Gondolok itt arra, mikor egy kósza flörtnek vagy mélyebb dekoltázsnak olyan hatalmat képzelnek, mintha tényleg minden férfit képesek volnának vele bedominálni. Külön vicces ez azoktól a nőktől, aki alulról szagolják a középszert.
Már csak azért is idegesítő, mert egyesek a puszta jóindulatot is képesek a saját külsőjük hatásának betudni.
Hogy élnek!
Hihi, csak vicceltem, ne általánosítsunk. Biztos vannak normálisak, csak az a baj, hogy őket hamar elkapkodják, így olyan az élet, mint egy kib****tt székfoglaló...
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!