Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/Férfiak! Szerintetek mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak! Szerintetek mi a legfőbb gond a mai lányokkal/nőkkel általánosságban?

Figyelt kérdés
2015. júl. 13. 21:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
16%
Igénytelenek
2015. júl. 13. 23:00
 12/19 anonim ***** válasza:
50%

Minden nő , minden ember más. Mindenki jó és mindenki rossz bizonyos területeken . Tehát olyan dolgokat nem tudok írni ami mindenkire igaz lenne.... De amik nálam zavaró problémák a nőkben :

Nem tudnak semmit sem értékelni , annyira hozzá vannak szokva a jóléthez h hihetetlen de ez a pasikra is igaz . Hiányolom legtöbbjükből a kitartást. Legtöbbjük gyáva és hazudós , a tisztelet szót nem ismerik. Túlbecsülik magukat és abszolút nem nincsenek tisztávala képességeikkel és a külsejükkel. Álszentek

2015. júl. 13. 23:56
 13/19 anonim ***** válasza:

Lof. Szt megmondom en, legyen meg mindened amire az adott lany vagyik mind kulsoleg mind anyagilag

Legyen sok penzed nez ki jol auto motor haz nyaralni is vigyed, utana jonnek csak a belso tulajdonsagok amiket az elobb felsorolt anyagi es kinezeti dolgok tudnak kompenzalni. Ezert lehetsz akarmekkora paraszt ha penzed van es jol nezel ki ugy is veled lesz

2015. júl. 14. 03:00
 14/19 anonim ***** válasza:

Az, hogy igénytelenek. Elhízott vagy szoláriumos vagy igénytelenül, stílustalanul öltözködő. Sokszor nem nőiesek. Vagy turkálós rondgyokban, vagy csupa márkás igénytelen giccses ruhákban felöltözve.

Nem mosolyognak, nem szemeznek, értelmesen megnyilvánulni nem tudnak.

Engem speciel nem érdekel, ha individualista, karrierista egy nő. Mindenki azt kezd az életével, amit akar, ebbe másnak nem lehet beleszólása. De egy ronda, igénytelen nővel beszélni se szeretnék.

2015. júl. 14. 11:55
 15/19 anonim ***** válasza:
Ezt csak nagy általánosságban mondom , nem mindenkire igaz de nagyon sokra ....akit nem érint ne vegye magára ... A legtöbb nő frusztrált , stresszes , nem tudja mit szeretne , mit kezdjen az életével , nem tudja elfogadni önmagát és görcsösen meg akar felelni a társadalmi normáknak.... Nem meri önmagát felvállalni azaz hazudik önmagának, környezetének. Nem tudnak küzdeni , nem bírják elviselni a kudarcot. Nagy elvárások, nagy igények. Semmi tisztelet , semmi hűség (minden barátomat és engem is csaltak már meg , fordítva viszont nem ) Önzőek, nincsenek tekintettel a másikra, hazudoznak , nem merik őszintén felvállalni a vélrményüket , becsapnak , kihasználnak. Nem tudják elfogadni a kritikát.
2015. júl. 14. 13:39
 16/19 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy amik elhangzottak "kritikák" a nőkkel szemben még nem gátol meg benneteket, hogy összejöjjetek velük. Csak tapasztalatból mondom, hogy akit ismerek és van barátja mind ilyen tulajdonságokkal rendelkezik, viszont aki nem ilyen, az egyedül van, engem is beleértve. Nekem is vannak hibáim, egészen biztos vagyok benne, de álltalában a férfiaknak mégis azok a nők kellenek, akik a pénzükre halytanak, vagy valamilyen hasznot akarnak szerezni belőlük, csak nem veszik észre azt...

21/N

2015. júl. 14. 16:10
 17/19 anonim ***** válasza:

16:10, honnan veszed hogy NEM gátol meg? Én pontosan ezért maradok inkább szingli. Kábé ugyanott vagyok, csak megspóroltam jópár százezret amit a lányra költöttem volna, aki 2-3 hónap után úgyis keres mást magának. Hogy ezek a lányok mik, az nem vitatéma, csak árban különböznek...

Az pedig enyhén különös, hogy a való életben sose találkozok ezekkel az ún. "normális" lányokkal, olyanok mint az MLM ahol már fizettek, vagy mint Columbo felesége. Legtöbbször sokadik lábjegyzetben tesznek róluk említést, hogy "ismertem valakit aki olvasott valakiről aki látott valakit aki hallott valakiről aki ilyen rendes lány". Ezzel aztán ki vagyunk fizetve...

De akkor jöjjön egy konkrét esettanulmány a szűk környezetemből. Gabeszka haverom ronda, csóró, egy rozoga biciglije [sic!] volt, a csajok messzire elkerülték még a tájékát is. Nem is olyan régen szerzett egy zsíros kis megélhetést, 3 hónap után egy vaci új Aprilia nagytestűt vásárolt magának. Három hónapon belül 4 barátnője is lett, kettő szimultán egyszerre. Ezt mivel magyarázod?

2015. júl. 14. 17:09
 18/19 anonim ***** válasza:
# 17 én nem állítom, hogy a nők szentek, hisz az előző kommentemből is már kiderült, én csak azt mondom, hogy ez a férfiak részéről is igaz, hogy azok a nők kellenek álltalába nekik, akik kihasználják őket. És ezt a nők túlnyomó többsége ki is használja. Mondjuk nekem nem lenne hozzá erőm, hogy csak azért legyek valakivel, hogy nekem pénzügyi hasznom legyen az adott személyből. Többet mond nekem az érzelem. De embere válogatja.:D
2015. júl. 14. 19:06
 19/19 anonim ***** válasza:
Ez olyan hogy tolem szerelmes fejjel kerdezte a csaj, hogy van e motorom :DDD
2015. júl. 14. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!