Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőkkel ,vagy velem lehet a gond?
Sziasztok!
25 éves srác vagyok és évek óta próbálkozom egy komolyabb kapcsolat kialakításával. Akárhol próbálkozom (ez leginkább társkeresők)hiába van sok match-em az elején még visszaírnak mivel nem egy sablon szöveggel írok. Aztán maximum 5 mondatot váltunk átlagban utána pedig egyszerűen eltűnnek. Hiába írok rájuk vagy kérdezem mi a baj többet választ nem kapok. A közeljövőben volt egy olyan nő akivel tök jól elbeszélgettünk egészen addig amíg meg nem kérdeztem, hogy mikor találkozunk és azóta eltűnt. Én próbálok minél hamarabb összehozni a találkozót persze nem túl nyomulósan viszont ezek a drágalátos hölgyemények folyton ezt teszik velem. Nyilván nem velük hanem velem van a probléma csak azt nem értem hogy micsoda? Vagy ennyi, hogy az ember normálisan próbál kommunikálni és nem egy beszari alak aki nem mer találkozni már nem is elég? Gondolom megkapom azt, hogy rossz helyen próbálkozom, de nem hiszem, hogy minden nő ugyanolyan lenne. Más is tapasztalt esetleg ilyet?
Na ez tök jó! Szegény kérdező feltett egy kérdést ti meg a villanykörtékkel vagytok elfoglalva! :D
Ez biztos sokat segít kérdezőnek! :))
#10: Férfiként én is évekig voltam társkeresőkön, s hidd el, pontosan ugyanazt tapasztaltam meg, mint te. A nők 1-2-3 találkozás utáni, gyakran minden magyarázat vagy nyilvánvaló ok nélküli "felszívódása" sajnos teljesen tipikus. Nyilván ennek lehet egy oka, hogy az adott nő "szórakoztatóbb", "izgalmasabb" partnert keres, és hogy ez biztosan kiderüljön, néhány találkozásnak meg kell történnie. De ez egészen biztosan nem az egyetlen magyarázat.
Hogy ezt megvilágítsam, elmondok egy konkrét esetet: a társkeresőről találkoztam egy nővel, s hatalmasat beszélgettünk, kiválóan megértettük egymást. A végén áradozott, hogy mennyire jól érezte magát, meg végre egy férfi, akivel ilyen nagyszerűen el lehet beszélgetni. A végén át is ölelt, s mondta, hogy két nap múlva hívjam fel, hogy megbeszéljük a következő találkozót. Felhívtam, s akkor is lelkesnek tűnt, de azt mondta sajnálkozva, hogy egyelőre a munkája miatt még nem tud biztosat mondani, a jövő hét elején felhív majd. Nem hívott. Egy pár nap után ráírtam egy SMS-t, érdeklődve, hogy miért nem hív. Erre azzal válaszolt, hogy meggondolta magát, mégsem akar többet találkozni velem.
A fenti és hasonló esetekre egyetlen értelmes magyarázat van: az alatt a pár nap alatt belépett a képbe egy másik férfi, ami lehetett akár a társkeresőről is egy új jelentkező, akár egy régebbi partnere, aki visszatért hozzá. Még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy vannak nők, akik egy kicsit megromlott, de nem felbomlott párkapcsolat mellett társkeresőznek, elsősorban azért, hogy a megtépázott női önbizalmukat helyreállítsák. Arról akarnak csupán maguknak biztosítékot szerezni, hogy "kellek én még másnak is".
Egyszóval ha társkeresőzöl, 99% az esélye annak, hogy az illető nőt még az első randi előtt, vagy az első néhány randi során számos más, kívánatosnak tűnő férfi is bombázza üzenetekkel. S ebben az üzenet-özönben sok nő ilyenkor nem tudja megállni, hogy ne bizonytalanodjon el, még akkor is, ha alapvetően tetszel neki. A nők nagyon félnek attól, hogy elszalasztanak egy szuper lehetőséget, egy fantasztikus férfit, egy olyanért, aki "csak úgy" tetszik, szimpatikus. Körülbelül olyan ez, mint amikor valaki betéved egy mestercukrászhoz, és kér egy süteményt, de miután belekóstolt, nem tudja levenni a szemét a tárlóban látható többi finomságról, s vágyik arra, hogy azokba is belekóstolhasson, ahelyett, hogy azzal az egy süteménnyel jóllakjon, amit éppen kiválasztott. A nők bizonyos értelemben egy ilyen cukrászdába lépnek be azzal, hogy egy társkeresőbe regisztrálnak. Mindig ott a kétely bennük, hogy az a másik sütemény talán ennél is finomabb. S persze ha kiderül, hogy mégsem volt finomabb, akkor már nincs képük visszakéredzkedni az előzőhöz. Inkább egy harmadikat keresnek, aztán egy negyediket, s így tovább, hiszen mindig újabb és újabb lehetőségek kínálkoznak. Kevés nő van, aki ebben a végeláthatatlan kínálatban egyszer csak azt tudja mondani magának: "ez a férfi tetszik, rá koncentrálok, neki adok lehetőséget, s meg se nézem az újabb jelentkezőket".
24# Nagyon jól összefoglaltad.
Egy kérdésem van:
ennyire fogyasztói az a társadalom, amiben élünk?
Mert ha így van, akkor jobb ha normális emberként keresek egy kötelet...
Határozottnak vallod magad, mégis leginkább társkeresőn ismerkedsz. Miért?
"elvileg se a személyiségemmel sem pedig a külsömmel nincs baj"
A sokadik sikertelen randi után érdemes elgondolkodnod, hogy valamelyikkel mégis baj lehet. Nem ismered fel, amikor a másik fél már nem érdeklődik, beszélgetés során unatkozik, nem vonzódik hozzád. Számodra mindig meglepő, miért nem akarják folytatni, ebből számomra az következik, hogy nagyon rossz az emberismereted és nem tudsz vagy nehezen kerülsz egy hullámhosszra kerülni másokkal. Milyen a szociális életed?
Minden nőt egy kategóriába sorolsz, hogy a vékony férfiakat keresik, és neked ezért nem sikerült a közvetlen közeledben párt találni. Ebből nekem az következik, hogy 1-2 közeli női ismerősöd van, akinek ilyen az ízlése, másokat pedig nem is ismersz.
"Vagy ennyi, hogy az ember normálisan próbál kommunikálni és nem egy beszari alak aki nem mer találkozni már nem is elég?"
Mondataidból nagyon érződik a frusztráltság, ami ha beszélgetéskor előjön, könnyedén piros zászlót generál a másikban.
Elhiszem, hogy zavar évek óta nincs kapcsolatod, de ha másokat okolsz, rajtuk vezeted le a feszültséget, megnehezíted a párkeresést. Tarts szüntetet, vezesd le a feszültséget, töltődj fel, majd újult erővel vágj neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!