Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van a mai pasikkal?

Figyelt kérdés

Olvasom az elmúlt hetek kérdéseit és válaszait, és csodálkozom, hogy mi lelte ezeket?

- Az egyik kérdésnél, nem akarnak ajándékot venni a barátnőjüknek.

- A másiknál leírják, hogy ők diplomás, jól kereső, sikeres pasik, de nincs öltönyük.

- Leírják több helyen, hogy nem mernek odamenni ismerkedni egy nőhöz nyilvános helyen.

- Tangát viselnek, meg csupaszra borotválják magukat, meg minden 2. fekete, rövid, motoros fazonú bőrdzsekit visel, miközben csak biciklije van.

Ezek minek, és hogyan akarnak nőt?

2022. jan. 8. 13:33
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
50%

1,Veszek ajándékot, ha te is.

2,Felveszem az általános iskolai öltönyömet jó lesz neked az?

3,Ti is kezdeményezhettek nők, 2022 van.

4, Kik viselnek tangát? Láttad őket? Nem a melegbárokba kell járni ismerkedni.

2022. jan. 8. 21:35
 32/35 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Én meg zöld bomberdzsekiben járok, meg katonai bakancsban - mégsincs Mi-24 a garázsomban. És még csak nem is borotválom magam. Létezik, hogy soha nem lesz barátnőm? 😭😭😭😭 Úúúb*szdm*g! 😆😆😆😆
2022. jan. 9. 00:33
 33/35 anonim ***** válasza:
50%

Jah, nekem sincs a hangárban egy "em-àj tventifoör hájnd"

Viszont van full Alpha szerkóm, a feleségem meg csípi. 👍

2022. jan. 9. 14:37
 34/35 anonim ***** válasza:

Tangát viselő férfival én még életem során nem találkoztam. Az nagyon ciki, ha valamelyik férfi ilyet visel. Ez kb. 20-30 éve totál gáz volt már ne haragudj. Ezek nem is férfiak.

Én öltönyben károk, még használható inget és öltönyt raktam a kuka tetejére és jött a két kukás embör és azt mondták egymás között, te Józsi ilyet meg ki használ? Én biztos nem és beborították a kukásautóba. De ennek a tré embernek is van csaja, felesége, tehát semmi összefüggés a nő birtoklás és a fenti leírásod alapján.

2022. jan. 18. 19:48
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sincs öltönyös (minek?) Magánvállalkozó vagyok, szakmában dolgozok minek nekem öltöny? Egy engelbert strauss nadrág 30ezer de az legalább kényelmes is munka közben. C&A, Takko, New Yorker cuccokban járok, és van egy új suzukim. De ezek miért számítanak??? Nem mindegy mi van rajtad, vagy miből szallsz ki? Ha szar ember vagy akkor egy 40millios autóban is az leszel.

F

2022. jan. 18. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!