Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van a mai pasikkal?

Figyelt kérdés

Olvasom az elmúlt hetek kérdéseit és válaszait, és csodálkozom, hogy mi lelte ezeket?

- Az egyik kérdésnél, nem akarnak ajándékot venni a barátnőjüknek.

- A másiknál leírják, hogy ők diplomás, jól kereső, sikeres pasik, de nincs öltönyük.

- Leírják több helyen, hogy nem mernek odamenni ismerkedni egy nőhöz nyilvános helyen.

- Tangát viselnek, meg csupaszra borotválják magukat, meg minden 2. fekete, rövid, motoros fazonú bőrdzsekit visel, miközben csak biciklije van.

Ezek minek, és hogyan akarnak nőt?

2022. jan. 8. 13:33
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Lol. En voltam a continentalban interjun, tobbon is farmerpolo. Kaptam is toluk ajanlatot brutto 1.2 + bonusz, de mivel volt jobb nem oda mentem. Szal nem szamit vaz oltony, csak a tudas.
2022. jan. 8. 17:13
 22/35 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy én ezért egy baromi tré pasi vagyok, de inkább össze se jövök egy olyan nővel, aki ennyire rá van kattanva az öltöny témára. Nincs öltönyöm. Ha egyszer valamiért kell, akkor veszek.

Az állásinterjúm többsége online volt, és többnyire ott is a szakmai tudásomat, képességeimet nézték.

Az egyik interjúmon (ami után 3 munkanappal vissza is jeleztek és ott dolgozom augusztus óta) a szakmai feladatok után konkrétan azon röhögtünk percekig, hogy hol van, hol nincs gyújtás a Babettámon. (megkérdeztek a hobbijaimról... xD) Egyetértek azzal a válaszolóval, aki nem szereti a formalitást. Még egy olyan komoly helyzetben is, mint egy állásinterjú, sokkal jobb, ha nem annyira formálisak, merevek a felek.

Az, hogy valaki nem vesz sosem ajándékot a csajának, az valóban gáz.

"nem mernek odamenni ismerkedni egy nőhöz nyilvános helyen." Sokat ártott azért a férfiak önbizalmának a metoo kampány, meg a nők óriási elvárásai.

Ráadásul néhány nő konkrétan a csak a tekintetével ölni képes, ha valaki véletlen ránéz a buszon.

F

2022. jan. 8. 17:15
 23/35 anonim ***** válasza:
44%
#22 nemcsak a meetoo, hanem az is h konkretan harrasement egy multinal (kiveve ha magyar multi), ha bokolsz a nonek. "Milyen jol all neked ez a szoonya" Azt masnap irany a hr.
2022. jan. 8. 17:18
 24/35 anonim ***** válasza:

Igazad van.

2022. jan. 8. 17:40
 25/35 A kérdező kommentje:

23.-ra.

Eleve SOHA nem ismerkedünk melóhelyen!!!

2022. jan. 8. 17:43
 26/35 anonim ***** válasza:

Ehhez képest nagyon sok embert ismerek, akik kollégák (voltak), és ma házasok...

2022. jan. 8. 17:58
 27/35 anonim ***** válasza:
66%
En azert levarrtam 2csajt a meloban, de egyreszt joban voltam a hresekkel, masreszt nem kockaztattam elobb beadtam a felmondasomat.
2022. jan. 8. 18:00
 28/35 anonim ***** válasza:
65%
A fiam gépi és CNC forgácsoló, soha a büdös életben nem menne öltönyben állásinterjúra. Nagyon jó nevű cégnél dolgozott már.
2022. jan. 8. 18:04
 29/35 A kérdező kommentje:

28.-ra.

És temetésre, esküvőre, étterembe sem ment még öltönyben?

2022. jan. 8. 18:14
 30/35 anonim ***** válasza:

#29 Étterembe ki megy rendszeresen öltönyben...?

Temetésre, esküvőre, szalagavatóra, ilyesmikre meg akár kölcsönözni is lehet.

2022. jan. 8. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!