Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék pasikkal komoly kapcsolat miatt ?
szerintem munkahelyen a legkönnyebb ismerkedni:)
és mi a bajod a bulival koncerttel?
nincsen kivel menned, vagy feszélyezve érzed magad ilyen helyeken?
Az tapasztaltam az életem során, hogy a komoly kapcsolataim jöttek maguktól, így, vagy úgy, magától hozta az élet.
Amikor az ember kétségbeesetten párra akar találni, akkor az valamiért soha nem sikerül.
Szerintem most kaptál egy csomó privátot.
Egyébként én is itt a gyk-n ismerkedtem meg a párommal, két éve együtt vagyunk.
Ezzel csak azt akarom mondani hogy ismerkedni bárhol lehet, ott is ahol az ember nem is gondolná.
Az irásodból lejön h csak a baj van veled.
Gondolom másfél év irogatás után talán biztonságosnak érzel egy marha kellemetlen talit amin megszólalni se mersz merthát ugye intro vagy, aztán összeomlasz h elrontottad, vagy már tali előtt összeomlasz h elrontod és sehogyse jó :D
Ilyenből nem kér senki sztem köszi.
szerintem a kérdező egyértelműen leírta és felvállalta, hogy félős és visszahúzódó.
nem írta, hogy szára ez probléma lenne.
tehát nem erre keres megoldást, hanem ismerkedni szeretne.
mondjuk én eleve nem értem, hogy miért kellene megváltoztatni valakit?
ő ilyen aztán kész.
8, Szerintem ez nincs így. Az hogy félős önmagában is probléma számára. Nehezen ismerkedik így, nehezen szerez barátokat és teremt kapcsolatot. Attól lesz probléma hogy beleszól olyan mértékben az életébe, ami már zavarja.
Egyébként meg mindenki félős, mindenki bizonytalan. Ez egy természetes állapot, csak nem mindegy hogy ez irányít-e a mindennapokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!